Sportsrejser

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Sportsrejser

Hvad enten du er til holdsport eller individuel sport, kan Profil Rejser hjælpe med den næste aktive sportsoplevelse. Vi brænder for fodbold, cykling samt svømning og hjælper dig sikkert i mål med dit næste træningsrejse uanset niveau.

Se alle sportsrejsetilbud Lago di Garda Summer Football Academy

Hos Profil Rejser udbyder vi et voksende udvalg af sportsrejser. Vi har siden starten af 2016 fået følgeskab af det erfarne bureau SportConcept International i Horsens - nu en del af Profil Rejser. 
Således tilbyder vi en bred vifte af arrangementer med hovedvægten indenfor fodboldens verden. Træningslejre, fodboldturneringer for såvel elite som bredde, er en stor del af vores nysammensatte afdeling. Vi laver dog alle former for sportsrelaterede træningsophold som f.eks. svømmetræningslejre, cykelrejser og mountainbiketure i udfordrende terræn.


Læs mere
;

Vil du til Sportsrejser?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

sport@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Henrik, Gert

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.