Real Madrid vs Deportivo La Coruña - 21. jan. 1018

Spanien - Madrid

 • Superstjernerne live på Santiago Bernabeu
 • Pladser i hjemmeholdets sektion bag målet
 • Hotel i Madrid to nætter inkluderet
 • Madrids spændende seværdigheder og pulserende natteliv

Oplev de mange store stjerner på nærmeste hold på stadion på en fodboldrejse til Madrid.

Tag på en fodboldrejse til Spanien og oplev storklubben Real Madrid live på Santiago Bernabeu!

Real Madrid skal forsøge at genvinde mesterskabet fra sidste sæson, og vise at de igen er de bedste i Spanien. Champions League vinderne er garant for masser af mål og dramatik, når de byder velkommen på Santiago Bernabeu. Oplev de mange store stjerner på nærmeste hold på stadion på en fodboldrejse til Madrid. 
Fodboldpakken er inklusiv hotel og kampbillet.

Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra nætter, enkeltværelse eller opgradere din fodboldbillet til en bedre kategori - priser fra kr. 200,-

Kontakt en fodboldspecialist og hør mere!

Billetkategorier:
Det er muligt at købe billetter til andre dele af stadion imod tillæg. Priserne varierer afhængig af modstander og kategori (se stadion oversigt nedenfor). Kontakt os for priser.
Generel information:
Fodboldbilletterne er til hjemmeholdets sektion. Priserne er eksklusiv transport fra/til lufthavn og transport mellem hotel og Santiago Bernabeu. Vi tager forbehold for ændringer af kampdage og udsolgte kampe. Såfremt kampdagen flyttes, forbeholder vi os ret til at annullere rejsen.

De spanske kampe bliver ofte flyttet til søndag aften pga. tv-transmissioner, derfor anbefaler vi at man bestiller et 3-nætters ophold fra fredag til mandag.

Se alle Real Madrids hjemmekampe her

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

Spanien

Madrid

2 nætter / 3 dage

fra kr. 2.495

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Madrid

Rejser til Madrid

Spaniens hovedstad, Madrid ligger ved Manzanares-floden midt i landet på en højslette og er det politiske, økonomiske og kulturelle centrum i landet. Mens Madrid på alle måder er en moderne storby, har den samtidigt bevaret det middelalderlige udseende og fornemmelse i mange af de historiske kvarterer og gader. Gaderne i Madrid er et sandt museum for udendørs skulpturer.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Madrid - 2 nætter

Florida Norte
Se kort

Florida Norte

Beliggenhed: Spanien, Madrid

Florida Norte Hotel er et 4-stjernet hotel i hjertet af Madrid, tæt på det kongelige palads, de smukke haver og Principe Pio indkøbscenter. Elegant og funktionelt, lige i centrum, er dette hotel velegnet til at gå på opdagelse i Madrid, nyde en fabelagtig weekend eller hvile under en forretningsrejse.

Med komfortable mødelokaler og en privat parkeringsplads skiller Florida Norte Hotel i centrum af Madrid sig ud for at være et hotel for arrangementer og ture, da det perfekt kombinerer komfort og tjenester i kort afstand fra de vigtigste turistattraktioner i Madrid.

Hotellets 399 værelser er moderne med badeværelse, telefon, radio, TV og værdiboks.

Læs mere her

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Før du rejser til Spanien

  Tidszone
  GMT + 1 – Spanien er en time foran Greenwich Meantime og ligger i samme tidszone som Danmark.

 • Under din rejse i Spanien

  Mad og drikke
  Det spanske køkken er bedst kendt for sin mangfoldighed af små retter kaldet tapas. Ost og pølse er klassiske ingredienser i tapas. Der findes et utal af spanske oste og pølser, hvor manchego og chorizo er nogle af de mest kendte. Chorizo bruges f.eks. i tortilla (æggekage med fyld) i stedet for bacon. Kolde grøntsags supper som gazpacho er også populære i varmen. Endelig er der paellaen som kan kombineres på et utal af måder med f.eks. fugl, fisk, skaldyr og kanin, som krydres med safran og en masse grøntsager. Måltidet kan skylles ned med sangria, sherry eller spansk rødvin.

  Valuta
  Euro er den gældende valuta i Spanien.

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

sport@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Christian, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser