Sport events

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Sport events

Hvis du elsker sport og drømmer om at opleve store fodboldkampe, tennisturneringer, Formel 1 Grandprix og NFL kampe i verdensklasse, så vil vores sport events højst sandsynligt lige være noget for dig - med fart over feltet, spænding på tilskuerrækkerne og en stemning i særklasse.

Profil Rejsers sportsafdeling udbyder rejser til sport events for enhver og vi har dygtige eksperter klar til at sammensætte din sportsrejse. Du kan ligeledes se vores sportsrejse-tilbud med sammensat sportsrejse til gode priser. Eksempelvis har vores sportsafdeling 17 sæsoners erfaring med at arrangere fodboldrejser, og vi har et helt team af fodboldeksperter, som deler din passion og ved, hvad der skal til for at få en ’fed’ kamp, fest og ferie på én gang.

Rejsearrangementer og kampbilletter

Vi tilbyder mange forskellige arrangementer - herunder fodboldkampe i f.eks Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen. Vi laver også mange andre arrangementer inden for sport på topniveau - så som Champions League, motorsport, tennis og NFL kampe.

Sport events, foredrag m.m.

Vi er løbende i kontakt med Europæiske topklubber og store personligheder inden for mange sportsgrene. Det betyder vi ind i mellem arrangerer nogle rigtig spændende studieture til f.eks topfodbold-klubber og ligeledes er vore sportsforedrag "2 x 45" med kendte personligheder inden for sportens verden meget populære.

Se alle sportsrejsetilbud

Læs mere
;

Anbefalet til dig

Vil du til Sport events?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

sport@profilrejser.dk
/
77 33 56 20

Henrik, Christian

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.