De Norske Fjorde, Lofoten og Nordkap med dansk rejseleder

Norge - Ålesund, Nordkap, Tromsø, Geiranger, Olden, Bergen
 • Norges dybblå fjorde
 • Nordkapplateauet
 • UNESCO-bevarede seværdigheder
 • Udflugter og foredrag med dansk rejseleder 
Sommerkrydstogt fra København op langs Norges vestkyst, hvor vi krydser Polarcirklen, besøger UNESCO-bevarede smukke fjorde, maleriske kystbyer og midnatssolens rige, Nordkap.
Dette krydstogt byder på et overflødighedshorn af oplevelser langs Norges smukke vestkyst, der om sommeren er badet i midnatsolens vidunderlige skær. Her hersker en nostalgisk stemning blandt de små samfund, som på magisk vis klamrer sig fast til de stejle fjeldsider, der falder direkte ned i de dybblå, norske fjorde. En naturskønhed, som ikke findes lige andet sted i verden, venter os, og dette vil med garanti være et mindeværdigt krydstogt for livet.
Første landgang er i Ålesund, der er beliggende i et naturskønt område ved indsejlingen til den verdensberømte fjord, Geiranger, som vi besøger senere på turen. Herfra videre med kurs mod midnatsolens rige, Nordkap. Undervejs krydser vi polarcirklen, og måske er vi heldige at se hvaler på turen op langs kysten! Fra det europæiske kontinents nordligste punkt vendes stævnen atter mod syd og den arktiske hovedstad Tromsø, der er smukt beliggende omgivet af fjelde, fjorde og klippeøer. Næste stop på vores togt er i Geiranger Fjord, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. Nyd de smukke omgivelser eller tag med rejselederen på en skøn udflugt tilbage i tiden og oplev gamle norske traditioner. Videre til Olden, Briksdal-gletsjeren og Norges andenstørste by, Bergen. Byen byder på en prægtig samling af træbygninger, tidligere pakhuse og herberger, der i dag er hjemsted for butikker med kunsthåndværk, caféer og det interessante Bryggens Museum. Fra Bergen sættes kursen mod København. 
Krydstogtet er med skibet Serenade of the Sea fra Royal Caribbean, som byder på et udvalg af restauranter og et højt serviceniveau. Her er således flere barer, et varieret underholdningsprogram og aktivitetsmuligheder for store og små. Alle måltider er inkluderet i prisen på krydstogtet.
Undervejs vil den danske rejseleder arrangere en lille byvandring eller tur i de havne, vi kommer til. Deltagelse i disse byvandringer er naturligvis gratis, men eventuelle bus- og entrébilletter er ikke inkluderet. I andre havne tilbyder vi en lidt længere udflugt med den danske rejseleder.
Download hele rejseprogrammet med priser her

Kahytsopgradering
Kahytten inkluderet i prisen på denne rejse er indvendig, dobbelt af kategori M. Det er naturligvis muligt at opgradere, hvis blot der er ledige kahytter i de øvrige kategorier:
- Udvendig dobbeltkahyt (kat. I) DKK 18.990,-
- Balkon dobbeltkahyt (kat. E2) DKK 23.990,-
- Junior suite (kat. JS) DKK 27.990,- 
- Enekahyt (kat. M) fra DKK 22.190,-

Du kan med fordel notere et evt. ønske om opgradering af kahytstypen i kommentarfeltet ved bestilling.

Unik udflugtspakke - kun for gæster, som rejser med Profil Rejser (inkluderet i prisen)
- Nordkap: Udflugt til Magerøy og Nordkapplateuet inklusive frokost  
- Tromsø: Byrundtur inklusive Ishavskatedralen og Polar Museet 
- Geiranger: Udflugt til Herdalsetra inklusive frokost 
- Olden: Udflugt til Briksdal-gletsjeren inklusive frokost

Deltagerantal: Rejsen gennemføres med dansk rejseleder ved minimum 16 deltagere.

Bestil rejsen hos Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg C. Tlf. 70 21 01 00 og e-mail cruise@profilrejser.dk. Åbent mandag – torsdag kl. 9.30 – 17.00 og fredag kl. 9.30 – 16.30.

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Norge

Ålesund, Nordkap, Tromsø, Geiranger, Olden, Bergen

12 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Overnatningsmuligheder

- 11 nætter

De norske fjorde med Royal Caribbean Cruise Line

De norske fjorde med Royal Caribbean Cruise Line

Beliggenhed: ,

Serenade of the Seas tilhører Radiance-klassen. Skibene i denne klasse er moderne super-yachter med store glas-partier, perfekt suppleret af elegante møbler og indretning, og med en moderne samling af kunstværker og skulpturer. Skibet har rummelige kahytter og suiter, som tilfredsstiller alle behov. Over halvdelen af de udvendige kahytter har egen balkon. Her er komfort kombineret med mere plads i kahytterne. Skibene i Radiance-klassen har en sofistikeret europæisk atmosfære og stil; lige fra den velduftende italienske kaffebar til det indbydende interiør på Chops Grille Steakhouse.
Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
København
Dag 3 - 4
Ålesund, Norge
Dag 5
Nordkap/Honningvåg
Dag 6 - 7
Tromsø
Dag 8
Geiranger/Hellesylt
Dag 9
Olden
Dag 10 - 12
Bergen

Dag 1 - 2

København

Check in, velkomstmøde og afsejling fra København kl. 17.00

Dag 2
På havet. ”Norges kystbyer” – foredrag af den danske rejseleder

Efter morgenmaden vil den danske rejseleder holde et foredrag om de steder, vi kommer til at besøge undervejs.

Læs mere

Dag 3 - 4

Ålesund, Norge

Ankomst kl. 07.00 - Byvandring blandt jugendstil og arkitektoniske perler - afsejling kl. 16.00

Rejselederen vil tage jer med på en tur gennem byens brostensbelagte gader, hvor vi blandt andet oplever den farverige arkitektur, den idylliske fiskehavn og den gamle bydel. 

Dag 4
På havet

Hen på formiddagen vil den danske rejseleder holde endnu et foredrag, som omhandler Norge og den norske befolkning. Dette er også dagen, hvor vi krydser Polarcirklen, som markerer polarområdets sydlige ende. 

Læs mere

Dag 5

Nordkap/Honningvåg

Ankomst kl. 11.00 - Udflugt til Magerøy og Nordkapplateauet - afsejling kl. 19.00

Dagens udflugt med rejseleder er en rejse i et kontrastfyldt ”land”. Om sommeren er her 24 timers dagslys og midnatssol, mens der om vinteren er mørketid og nordlys. Her er små, idylliske fiskerlejer og ”storbyen” Honningsvåg, golde klippekyster og øde fjelde samt det majestætiske Nordkapplateau, som gennem flere hundrede år har tiltrukket opdagelsesrejsende, kendte, kongelige og turister fra hele verden. Det stejle klippefjeld rager 307 meter op over ishavet og markerer toppen for det europæiske fastland.

Læs mere

Dag 6 - 7

Tromsø

Ankomst kl. 08.00 - Byrundtur inklusive Ishavskatedralen og Polar Museet - afsejling kl. 17.00

Dagens tilkøbsudflugt byder på en byrundtur, som blandt andet også inkluderer byens mest kendte landemærke, Ishavskatedralen, der blev opført i 1965. Katedralen hedder egentligt Tromsødalens Kirke, men har fået tilnavnet Ishavskatedralen efter sin karakteristiske arkitektur inspireret af de nordnorske sneklædte bjerge. Vi besøger også det interessante Polar Museum – et af Norges ti mest interessante museer med spændende udstillinger om ishavsfiskeri og polarforskere.

Dag 7
På havet. 

Mulighed for at benytte sig af skibets mange faciliteter.

Læs mere

Dag 8

Geiranger/Hellesylt

Ankomst kl. 11.00 - Udflugt til de norske fjelde og det idylliske Herdassetra - afsejling kl. 19.00

I dag udforsker vi Norges fantastiske natur med vores rejseleder på en skøn udflugt til det idylliske Herdalssetra. Her holdes gamle norske traditioner i live med ostefremstilling af brun og hvid gedeost og produktion af gedemælkskarameller. Vores besøg er en tur tilbage i tiden, hvor der også bliver mulighed for at smage på nogle af de færdige produkter, og naturligvis har vi tid til at nyde de smukke omgivelser med grønklædte bjerge, floder, søer og gamle bosættelser, der kan dateres tilbage til vikingetiden.

Læs mere

Dag 9

Olden

Ankomst kl. 08.00 - Udflugt til Briksdal-gletsjeren - afsejling kl. 18.00

Denne dags udflugt byder på en flot tur til Briksdal-gletsjerens beliggende cirka 20 kilometer fra OIden. Gletsjeren ligger tre kilometer fra, hvor bussen holder. De sidste 2,5 kilometer kører vi med et lille ”tog”, mens vi skal gå de yderligere 500 meter for at få det fulde udsyn til gletsjeren.

Læs mere

Dag 10 - 12

Bergen

Ankomst kl. 08.00 - Byvandring blandet UNESCO’s kulturarv - afsejling kl. 18.00

I dag tager rejselederen os med på en lille byvandring til Bryggen. Her vil du have tid til at gå lidt rundt på egen hånd, inden vi fortsætter til det nærliggende fisketorv, hvor der handles med norske delikatesser og alt godt fra havet fra nattens fangst. Overfor findes et andet lille marked, hvor det er muligt at købe diverse souvenirs.

Dag 11
På havet

Dag 12
København

Ankomst til København kl. 07.00 og check ud efter morgenmad.

Læs mere
Praktisk info
Udfold alle punkter
 • Hvornår skal du booke dit krydstogt?

  Det kan være en fordel at booke sit krydstogt i god tid – men man kan også være heldig at få gode tilbud kort før afrejse 
  Hvis du har specifikke ønsker med hensyn til tid og sted, kan det være en idé at begynde planlægningen i god tid. Priserne på krydstogter fungerer ligesom i flybranchen – de kan ændre sig fra dag til dag. 
  Hvis du er fleksibel, ikke har specielle krav og jager et godt tilbud, kan det være fint at vente. Alt efter, hvor dit krydstogt har afgang fra, må der dog også tages højde for flyafgange og deres pris. Med vores ekspertise i krydstogtrejser kan vi hos Profil Rejser Cruise være behjælpelige både med at finde flyafgange og med selve bookningen.

  Der er en stor fordel ved at booke hos en dansk udbyder. De danske udbydere følger nemlig dansk lovgivning og skal også være registreret i Rejsegarantifonden. Udenlandske udbydere har derimod ikke pligt til at følge dansk lovgivning, hvilket betyder, at du mister en masse rettigheder. 

  I Danmark er et krydstogt defineret som en pakkerejse, og som køber har du dermed en økonomisk sikring mod konkurser mv. Du har også adgang til at klage igennem Pakkerejsenævnet. Du kan undersøge, om den udbyder du har udset dig, er medlem af Rejsegarantifonden på rejsegarantifonden.dk. 

  At booke hos en udbyder, der har kendskab til rederierne, skibene og ruterne, sikrer dig den mest indgående rådgivning i forhold til dine ønsker og behov. Hos Profil Rejser Cruise er der altid én, som har afprøvet de rederier, vi sælger togter til, og vi sidder derfor inde med personlige erfaringer, som vi er klar til at dele med dig. Profil Rejser Cruise er medlem af Rejsegarantifonden.
 • Det skal du huske inden afrejse

  Inden du bestiller din krydstogtrejse eller tager af sted, er det vigtigt at tjekke følgende ting. 

  Værd at huske inden du skal på krydstogt
  • Dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder efter den sidste rejsedag.
  • Husk at skaffe visum til lande, hvor dette kræves. I nogle tilfælde arrangerer skibene dette for dig, men det kan være dyrere, og du kan også risikere at være bundet til de udflugter skibet arrangerer. Danske statsborgere behøver ikke visum til USA, men du skal huske at registrere ESTA oplysninger mindst tre døgn inden afrejse til USA.
  • Undersøg vaccinationspligt på destinationerne. Konsulter din læge om anbefalede vaccinationer samt behov for beskyttelse mod eksempelvis malaria.
  • Husk at tegne en god rejseforsikring, der dækker sygdom og øvrige problemer du kan løbe ind i – eksempelvis med din baggage.
  • Hvis du rejser med spædbørn eller børn, er det en god idé at være opmærksom på rederiets krav til minimumsalder. Hvis de har andre efternavne end dig, undersøg da også hvilke papirer de skal have med.
  • Hvis du rejser med større børn, undersøg da evt. skibets alkoholpolitik. De amerikanskejede skibe servere oftest ikke alkohol til personer under 21 år.
  • Som gravid kan du blive afvist, hvis du ankommer uden lægeerklæring. Undersøg også rederiets regler, da de kan være betydeligt skrappere end flyselskabernes.
  • Undersøg hvorvidt rederiet accepterer dit kreditkort og medbring eksempelvis to forskellige.
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise, Uffe

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.