Nytårskrydstogt på Donau med dansk rejseleder

 • Nyd nytåret i strålende smukke Wien
 • Oplev byerne og naturen langs Europas næstlængste flod med dansk rejseleder
 • Få 4-stjernet luksus ombord på Prinzessin Isabella
 • Inklusiv flytransport tur/retur

Tag forskud på nytårets festivitas med dette nytårskrydtogt på Donau med stemningsfulde festpyntede byer fra Budapest til Wien.

Tag med på et forrygende flodkrydstogt ombord på førsteklasses skibet m/s Prinzessin Isabella. Vi stævner ud fra en af Europas smukkeste hovedstæder Budapest efter 1½ dag med stemningsfyldte oplevelser.

Fra Budapest går turen videre gennem Donaus sluser med kurs mod den charmerende, og måske mindre kendte, Bratislava, der er Slovakiets hovedstad. Den lille storby byder blandt andet på en hyggelig gammel bykerne og et imponerende borgkompleks, som troner over byen. Nyd sceneriet der glider forbi, når dit Donau-eventyr fortsætter til Wien. Her kan du mærke suset af kejserdømmets storhedstid med fantastiske palæer og smukke parker. Turen afsluttes med et festfyrværkeri af en nytårsfest i Wien, og der er mulighed for at opleve en klassisk wienerkoncert.

Flodkrydstogtskibet m/s Prinzessin Isabella byder på god mad, et højt serviceniveau og en afslappet atmosfære ombord. Alle kahytterne er udvendige og mange med fransk balkon. Undervejs vil flere udflugter være inkluderet i rejsens pris (se herunder). Udflugterne guides af en skandinavisktalende lokalguide med deltagelse af den danske rejseleder.

Sejlplan og flytider

 Dag  Dato   Sejlplan med by og program
 Afrejse  Ankomst
 1  28/12/16  Fly København - Budapest og transport til Prinzessin Isabella med check-in
   
 2  29/12/16  Budapest  21:00  
 3  30/12/16  Bratislava  14:00  23:00
 4  31/12/16  Wien  05:00  
 5  01/01/17  Wien    
 6  02/01/17  Check-ud - fly fra Wien til København    

 Dag  Dato   Flytider for udrejse / hjemrejse
 Afrejse  Ankomst 
 1  28/12/16  København - Budapest via London  07:00
 08:55
 08:10
 11:05
 6  02/01/17  Wien - København  20:20  22:10 

Tillæg for ekstra udflugter 

Wien: Schönbrunn Slot, kr. 350,- 

Wien: Nytårskoncert i Hofburg – Klassisk, flot og storslået nytårskoncet i det smukke Hofburg. 52 musikere og 6 internationale vokalister opfører et smukt musikalsk program, kr. 1.330,-

(Udflugterne skal bestilles sammen med rejsen. Begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes. I forbindelse med koncerter og opera tages der forbehold for udsolgte forestillinger).

Kahytter og priser

 Kahytstype   Kategori   Pris i dobbeltkahyt   Pris i enekahyt 
 Udvendig kahyt  Neptun dæk   kr. 8.995,-   
 Udvendig kahyt   Saturn dæk   kr. 9.395,- / 9.595,-  
 Kahyt / fransk altan  Orion dæk   kr. 9.995,-   
 Suite / fransk altan  Orion dæk   kr. 10.895,-   
 Enekahyt  Neptun dæk    (fra) kr. 10.295,-

Du kan med fordel notere et evt. ønske om opgradering af kahytstypen i kommentarfeltet ved bestilling.

Deltagerantal: Rejsen er garanteret afrejse og gennemføres med dansk rejseleder ved minimum 15 deltagere.

Bestilling af rejsen:
Bestil rejsen hos Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg C. Tlf. 70 21 01 00 og e-mail cruise@profilrejser.dk.
Kontoret er åbent mandag-torsdag klokken 9.30-17.00 og fredag klokken 9.30-16.30. 

Betaling:
Depositum per person er 25 procent af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på www.profil-rejser.dk

Forbehold og ændringer:
Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen i nøje henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Ikke udfyldt

5 nætter / 6 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

- 5 nætter

Nytårskrydstogt med overnatning

Nytårskrydstogt med overnatning

Beliggenhed: ,

MS Prinzessin Isabella er et lækkert 4-stjernet flodkrydstogtsskib bygget i Holland i 2002, renoveret i 2011 og med plads til 170 gæster. Skibets fire dæk rummer blandt andet en stor panoramarestaurant, lounge/bar, reception, souvenirbutik, et lille fitnessområde, bibliotek, elevator og et indbydende soldæk. Alle skibets 84 kahytter er udvendige og ligger på hoved-, mellem- og panoramadækket. På panoramadækket har kahytterne franske balkoner, der kan åbnes. Kahytterne på hoved- og mellemdækket har henholdsvis små vinduer og panoramavinduer, der ikke kan åbnes. Alle kahytter er bekvemt indrettede med bad, toilet, hårtørrer, telefon, sikkerhedsboks, tv og aircondition. Der findes desuden et mindre antal suiter på panoramadækket.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Budapest
Dag 3
Bratislava, Slovakiet
Dag 4 - 6
Wien, Østrig

Dag 1 - 2

Budapest

Afrejse fra København mod Budapest, Ungarn
Om morgenen flyver vi fra København via Stockholm til Ungarns hovedstad, Budapest. Fra lufthavnen kører vi direkte til skibet, der ligger centralt i Budapest. Vi checker ind på skibet, der skal være vores hjem de næste 6 dage og får serveret en let frokost i skibets lounge. For dem der har lyst, går vi en tur op til byens store markedshal. Den ligger i en stor, flot bygning fra slutningen af 1800-tallet bygget i Jugendstil. Indenfor mødes vi af et imponerende syn af grøntsager, kød, krydderier, honning, frugt, vin, brød og kager. Her findes alt, hvad hjertet begærer og bliver man mættet af madindtryk, er der på 1. sal i bygningen ungarske souvenirs i form af håndbroderede duge, smykker, glas og meget mere. Tilbage på skibet mødes vi før middagen til en velkomstdrink og præsentation af skibets personale. Efter middagen er der folkloreunderholdning i skibets lounge.

Dag 2: Budapest, Ungarn
Efter morgenmaden tager vi på byrundtur med lokalguide. Budapest er en af Europas smukkeste hovedstæder med pompøse huse og fl otte monumenter. Donau deler byen i Buda – den gamle bydel med bjerge og grønne områder – og Pest med sine moderne forretningsgader. Et af højdepunkterne er den fantastiske udsigt der er ud over byen og Donau fra Fiskebastionen. Tilbage på skibet spiser vi frokost og om eftermiddagen har du tid på egen hånd. Når aftenen falder på og Budapest smukt oplyses, kaster vi anker og sætter kurs mod Bratislava.

Læs mere

Dag 3

Bratislava, Slovakiet

Vi sejler om formiddagen. Sejlturen fører os igennem Gabcikovo-slusen - den største sluse i den øvre del af Donau. Hen på eftermiddagen ankommer vi til Østeuropas nok mest ukendte perle, Slovakiets hovedstad, Bratislava. Den gamle bydel med smukke palæer, museer, atmosfærefyldte caféer og restauranter ligger på Donauflodens nordlige side. Midt i byen ligger den imponerende borg med sine fire, karakteristiske hjørnetårne og våger stolt ud over Bratislava. Vi tager en oldtimer bus på en 2-timers sightseeingtur i den charmerende, historiske bydel. Undervejs ser vi blandt andet St. Martin-katedralen, Michaelsporten, det gamle rådhus, Rådhuspladsen og det Slovakiske Nationalteater. Resten af eftermiddagen er på egen hånd, så du kan opleve denne hyggelige by i dit eget tempo. Om aftenen tager vi afsked med Bratislava og fortsætter sejlturen op ad Donau mod Østrigs hovedstad, Wien.
Læs mere

Dag 4 - 6

Wien, Østrig

Tidligt om morgenen ankommer vi til Østrigs hovedstad, Wien. Efter morgenmad om bord tager vi på byrundtur i den romantiske by for at opleve den fantastiske arkitektur med velbevarede bygninger fra kejserdømmets storhedstid. Vi ser blandt andet Ringstrasse med de mange berømte bygninger, St. Stephan-kirken og den imponerende operabygning og vi ser også arkitekten Hundertwassers’ hus. På en kort gåtur gennem byens gader ser vi blandt andet Hofburg med Den Spanske Rideskole.

Eftermiddagen har du på egen hånd. Sæt dig ind i loungen med en god bog og nyd roen ombord eller tag på egen hånd ind til Wiens centrum. Fra skibet ind til byen er der ikke langt og metroen ligger kun ca. 500m fra skibet. Men du kan også vælge at tage med på ekstra udflugt til Schönnbrunn Slot (Maria Theresa-slottet), der var den østrigske kejserfamilies sommerresidens. Besøget inkluderer et besøg i de fyrstelige gemakker og en kort gåtur i den smukke park (udflugten skal bestilles hjemmefra).

Om aftenen mødes vi til en aperitif, før vi nyder en elegant 5-retters nytårsmiddag. Glæd dig til en festlig aften ombord med dansemusik og spændende indslag aftenen igennem. Ved midnat ønsker vi hinanden rigtig godt nytår med et glas champagne.

Dag 5: Wien, Østrig
På årets første dag kan du sikre dig billetter til en unik nytårskoncert i Hofburg. Hvert år den 1. januar fejrer Vienna Hofburg Orchestra det nye år med et brag af en koncert i den blomsterdekorerede Festival Hall i Wiener Hofburg. Programmet vil være spækket med alle de bedste og populære valse og operetter af bl.a. Johannes Strauss og naturligvis smukke, lyriske Mozart duetter. Alt sammen fremført af et fejende flot og velspillende orkester og internationale sangsolister. Med tonerne fra en festlig og vidunderlig koncert kører vi tilbage til skibet, hvor kaptajnen om aftenen byder på gallamiddag.

Dag 6: Wien, Østrig og hjemrejse
Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med skibets personale. Vi kører ind til Wien, hvor der bliver tid til at opleve byen på egen hånd, gøre de sidste indkøb og nyde en kop chokolade på en af byens kendte konditorier. Bagagen bliver i bussen, og bussen henter os igen sidst på eftermiddagen, hvor vi kører i lufthavnen for at tage flyet retur mod Danmark. Når vi efter sindet – og kufferten – fuld af dejlige minder fra et skønt flodkrydstogt på Donau.
Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Anna, Helle, Henrik, Kristine, Heidi, Louise, Uffe

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.

Relaterede rejser