Java og Bali - rundrejse med dansk rejseleder

Indonesien - Java, Bali, Sanur
 • Hovedstaden Jakartas gamle bydel og havn
 • Bandung med varme kilder, vulkaner, te-marker og bjerglandsbyer
 • Javas kulturelle centrum, Yogyakarta, med templer og sultanpalads
 • Badeferie ved Sanurs palmestrande på Bali

Indonesiens største seværdigheder på hovedøen Java fra hovestaden Jakarta til vulkaner, temarker, bjerglandsbyer og det kulturelle centrum, Yogyakarta. Stor del af transporten på Java er med tog. 

Denne rundrejse tager sit udgangspunkt på Java i hovedstaden Jakarta, hvor vi bl.a. ser den gamle bydel omkring havneområdet og øvrige seværdigheder. Rundrejsen slutter med nogle dage ved Sanurs palmestrande i tropeparadiset Bali.
Fra kysten kører vi op i højlandet til Bandung, hvor den står på udflugt i det frodige område med varme kilder, vulkaner, te-marker og bjerglandsbyer. Undervejs til Bandung får vi også mulighed for at opleve Indonesiens største botaniske have. 
Fra Bandung tager vi på en behagelig og smuk togrejse gennem et af Indonesiens smukkeste landskaber til det centrale Javas kulturelle centrum, Yogyakarta. Højdepunkterne vil her være det buddhistiske vidunder Borobudur, tempelkomplekset Prambanan og sultanpaladset Kraton. Der vil være tid på egen hånd, men vi ser også batikproduktionen, sølvsmedearbejdet og tager på marked.
Senere sættes kursen mod Bromo-vulkanen i den østlige del af Java. Igen kører vi det meste at turen med tog. En god og afslappende måde at se landet væk fra alfarvej, og så sparer vi ca. fire timer i forhold til at køre turen med bus. 
Ved Mount Bromo står vi tidligt op for at nyde den smukke solopgang, inden turen fortsætter længere østpå til Kalibaru. Her besøger vi kakao- og kaffeplantager, inden turen går til Sanurs palmestrande på Bali. 
På Bali er der mulighed for ekstra udflugter med den danske rejseleder, men ellers er dagene afsat til, at man på egen hånd kan opleve flotte templer, farverige markeder, vandfald, majestætiske vulkaner, grønne rismarker, palmestrande og meget mere. 

Rejsen gennemføres med min. 15 deltagere og maks. 25 deltagere.

Læs og download turens program her

Brorabat 
Bor du vest for Storebælt eller på Bornholm giver vi ”brorabat” på alle rejser med dansk rejseleder. 
Kr. 250,- pr. person

Forlængelse og ændringer: 
Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Betaling: 
Depositum er kr. 3.000,- pr. person, som skal indbetales 7 dage efter bestilling. Restbeløb betales 60 dage før afrejse. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på www.profil-rejser.dk

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Indonesien

Java, Bali, Sanur

13 nætter / 15 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Java Bali

Rejser til Java

Java er en spændende destination med vulkaner, varme kilder, et frodigt højland med te-plantager og et behageligt klima. På en rejse rundt på denne smukke ø får du mulighed for at opleve fredelige bjerglandsbyer med traditionelt håndværk, det ældgamle buddhistiske tempelkompleks Prambanan og Borobudur, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv

Læs mere
Java Bali Bali

Rejser til Bali

Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. 

Læs mere
Bali Bali

Golfrejser til Bali

Det er sagt mange gange før: ”Bali er anderledes”. Ikke alene fordi øen er usædvanligt smuk, men især fordi befolkningens attitude er så åbenhjertig og varm, at du straks føler dig velkommen.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 2
Jakarta
Dag 3 - 4
Bandung
Dag 5 - 7
Yogyakarta
Dag 8
Bromo
Dag 9
Kalibaru
Dag 10 - 14
Sanur

Dag 2

Jakarta

Dag 1

Afrejse fra Danmark. Vi flyver fra Københavns Lufthavn og ankommer til Jakarta den næste dag. Vi skifter fly undervejs. Der er denne dag inkluderet forplejning på flyet.

Dag 2

Ankomst til Java og velkomstmiddag. Hen på eftermiddagen lander vi på Java i Indonesiens hovedstad Jakarta. Efterindrejseformaliteterne kører vi gennem den trafikerede by til vores centralt beliggende hotel. Java er meget frugtbart med mange vulkaner, rismarker, skove og floder. Kulturen er bl.a. påvirket af den indiske og kinesiske, hvilket afspejles i bygningsværkerne og templerne. Men landet har efterhånden udviklet sin helt egen kultur, der ses i deres smukke forestillinger, musik og fremstilling af batik. Jakarta er en storby med næsten 11 millioner indbyggere med indvandrere fra hele verden. Java er kun ca. tre gange større end Danmark, alligevel lever her ikke færre end 110 mio. mennesker! 

Der er denne dag inkluderet forplejning på flyet og velkomstmiddag.

Læs mere

Dag 3 - 4

Bandung


Dag 3

Byrundtur i Jakarta, nationalmuseet, den gamle havn, nationalmonumentet, med bus til Bandung, botanisk have, te-plantager og grønklædte bjerge. Efter morgenmad på hotellet kører vi til Bandung, der er beliggende i 768 meters højde og omgivet af høje tinder på alle sider. Byen, der engang var kendt som Javas Paris pga. sine brede, skyggefulde boulevarder og elegante huse, er vokset fra at være en lille malerisk hollandsk administrations- og universitetsby til i dag at være en hurtigt voksende industriby med ca. 2 mio. indbyggere. Bandung er dog stadig grøn og attraktiv, og indbyggerne kalder den Kota Kembang – ”Blomsternes By”.

Undervejs strækker vi benene og går en tur i Indonesiens største botaniske have, der dækker et areal på 80 hektar. Haven, som blev grundlagt tilbage i 1817, byder bl.a. mere end 3000 forskellige orkidé arter og et hav af andre eksotiske planter og blomster samt vandløb og søer.

Turen til Bandung fortsætter over det 1600 meter høje Puncak Pas og gennem et bjergrigt område med grønne te-plantager, der bugter sig i bakkerne, så langt øjet rækker. Frokosten spiser vi undervejs.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, og efter værelsesfordelingen er der tid til et lille hvil og et bad, inden vi igen mødes for at spise aftensmad på en af byens mange, gode restauranter.

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost og aftensmad.

Dag 4

Vulkaner, varme kilder, te-plantager og traditionelle bambusinstrumenter. Tidligt om morgenen begiver os ud i det nærliggende vulkanske højland til Tangkuban Perahu-vulkanen – ”Den væltede båd”. Vi kører ad snoede bjergveje gennem den smukke natur, til vi når kraterkanten i 1.830 meters højde. Her hvirvler svovldampe og kolde bjergtåger over det forrevne højdedrag og udslukte vulkankrater. Turen hertil kan være en kold fornøjelse, så husk en varm trøje. 

Vi fortsætter til de varme kilder i Ciater, hvor der er mulighed for at få sig en dukkert. Måske ikke ligefrem en svalende dukkert for vandet opvarmes af den vulkanske undergrund. 

Turen tilbage mod Bandung går gennem det frodige landskab med te-plantager, og undervejs stopper vi i en landsby, hvor vi bl.a. ser, hvordan traditionelle bambusinstrumenter fremstilles og hører en koncert. 

Aftenen i Bandung er til fri disposition.

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Læs mere

Dag 5 - 7

Yogyakarta

Dag 5 

Togtur til Yogyakarta gennem et af Indonesiens smukkeste landskaber. Efter morgenmaden på hotellet skal vi på en fortryllende togtur gennem Indonesiens smukke landskab til Javas kulturelle centrum, Yogyakarta. Yogyakarta ligger smukt på en frugtbar slette nær den aktive vulkan, Merapi. Byen er rig på historie, monumenter og seværdige bygninger. Udover at huse det ene af Indonesiens sultanater, er Yogyakarta det kreative centrum for batik-kulturen og sølvsmedekunst. Vi ankommer til Yogyakarta sidst på eftermiddagen og tager direkte på hotellet. 

Om aftenen kan man evt. opleve den smukke og underholdende Ramayana ballet, der er baseret på en hinduistisk historie. Ikke inkl. i rejsens pris.

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Dag 6

Borobudur og tempelkomplekset Prambanan. I dag skal vi se det imponerende, buddhistiske tempel, Borobudur, som blev bygget for mere end 1.100 år siden under Sailendra dynastiet. Templet blev dog hurtigt forladt og glemt til fordel for Islam, og det var først i 1800-tallet, at en engelsk arkæolog genopdagede templet. I dag kan man opleve templets 73 stupaer, Buddhafigurer og stenrelieffer. Dette vidunder er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. 

Vi besøger også det gamle tempelkompleks, Prambanan, der stammer tilbage fra den hinduistiske periode i slutningen af 800-tallet med de karakteristiske templer, der er 40 meter høje. Aftenen er til fri disposition, og rejselederen står selvfølgelig klar med gode råd til spisesteder og aktiviteter. 

Der er denne dag inkluderet morgenmad.

Dag 7

Sultanpaladset, batikproduktion, sølvsmedearbejde og markedsbesøg. I dag skal vi besøge sultanpaladset, der bliver kaldt Kraton. Paladset blev opført i slutningen af 1700-tallet. Vi ser også den tidligere badeanstalt Taman Sari, hvor sultanen og hans harem badede i kunstige søer, der var forbundet af underjordiske kanaler. Dagens udflugt fortsætter til et område for batikproduktion hvor vi får et indblik i hvordan man fremstiller de smukke stoffer. Derefter besøger vi landsbyen, Kota Gede der er kendt for at fremstiller sølvsmedearbejder. 

Om eftermiddagen vil der være tid på egen hånd.

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Læs mere

Dag 8

Bromo

Dag 8 

Togtur, smuk natur og landsbyliv. Tidligt om morgenen forlader vi hotellet og kører til banegården. Herfra kører vi med tog til Jombang i den østlige del af Java. Nogle vælger at køre denne tur med bus, en tur som tager ca. 14 timer, så i stedet for en lang og anstrængende bustur har vi valg at dele turen op, så der både benyttes bus og tog. På den måde forkortes turen med ca. 4 timer. 

Efter ca. 5 timers togtur mod øst ankommer vi til Jombang lige efter frokost. Herfra fortsætter turen med bus det sidste stykke vej til Mount Bromo, en tur på endnu ca. 5 timer. Hele dagen vil vi kunne nyde det maleriske landskab, med bønder der arbejder i rismarkerne og kvinder som bærer deres varer til det lokale marked. Landskabet prydes af bjerge og vulkaner som skyder op mellem rismarker, jungle og små landsbyer.

Undervejs spiser vi frokost og der vil også være tid til et par fotostop undervejs. Omkring aftenstid ankommer vi til hotellet i Bromo.
Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Læs mere

Dag 9

Kalibaru

Dag 9

Solopgang over Bromo-vulkanen, vandretur til kraterkanten og transport til Kalibaru. Inden morgenmaden skal vi se solopgangen over Bromo-vulkanen, og vi skal på en vandretur til selve kraterkanten af vulkanen, og se direkte ned i den boblende lava. Det hele starter meget tidligt hvor vi med 4-hjulstrækkere kører til toppen af det 2.770 meter høje bjerg Penanjakan hvorfra vi har en smuk udsigt over det bjergrige landskab. Senere kører vi tilbage til hotellet for at spise morgenmad, inden turen fortsætter til Kalibaru, hvor vi skal overnatte. 

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Læs mere

Dag 10 - 14

Sanur

Dag 10 

Kakao-, kaffe og krydderiplantager og transport til Sanurs palmestrande. Denne formiddag skal vi besøge en af områdets mange plantager hvor vi får et indblik i både høst og forarbejdningsprocessen af afgrøderne. Senere kører vi til havnebyen Ketapang, hvorfra vi skal sejle til Bali. Bali kaldes gudernes ø, og der er noget om snakken. Her tror man på, at alt har en sjæl; træer, sten, dyr, klæder og afgrøder – ja, selv børn betragtes som små guder indtil deres 7. år. Naturen på Bali er umådelig frodig. På hver en bakke eller bjergside ses terrasser beplantet med ris, palmer, bambus og regnskov. De mægtige bjerge er stadig aktive vulkaner, der nærer og gøder jorden, og det tropiske klima sørger for masser af vand. Smukt er det ord, der bedst beskriver sceneriet på Bali.

Sejlturen tager ca. 1 time og ved ankomst til Bali sættes kursen mod strandene i Sanur, hvor vi kan slappe af og nyde naturen på egen hånd de næste par dage. Sanur er et populært område blandt rejsende, som sætter pris på en god strand og en rolig og tilbagelænet atmosfære. Pladsen er ikke trang på den 5 kilometer lange sandstrand, og vandet er roligere her end ved mange af øens andre strande, da et koralrev ud for kysten bryder bølgerne. Nattelivet er ikke overvældende, men der mangler bestemt ikke gode restauranter og butikker i Sanur.

Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Dag 11-13

Afslapning og eventyr på egen hånd eller tilkøb at ekstra udflugter. Oven på en begivenhedsrig rundrejse med mange spændende og nye indtryk er de sidste dage på egen hånd. 

Slap af ved hotellets pool eller på stranden, få en gang selvforkælelse i en af byens mange Spa, tag en tur til den mere livlige by Kuta, nyd et skønt måltid mad, lej en cykel og tag på oplevelse i Sanur og området omkring byen eller tag med på en af de ekstraudflugter som tilbydes – enten med engelsktalende lokalguide eller med den danske rejseleder. Mulighederne er mange og for enhver smag og pengepung. Den danske rejseleder er naturligvis også behjælpelig med gode råd og idéer til hvordan tiden kan fordrives.

Der er disse dage inkluderet morgenmad og afskedsmiddag.

Dag 14

Sol, strand og vand samt hjemrejse. Det meste af dagen er der mulighed for at nyde den sidste svømmetur i poolen eller havet og at få den sidste sol og varmet kroppen igennem inden vi begynder vores hjemrejse til køligere himmelstrøg.

Omkring aftenstid kører vi til lufthavnen, hvor hjemrejsen for alvor begynder sidst på aftenen.  Som på udrejsen flyver og mellemlander vi og skifter fly undervejs.

Der er denne dag inkluderet morgenmad og forplejning på flyet.

Dag 15

Ankomst til Danmark.

Der er denne dag inkluderet forplejning på flyet.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Natascha, Uffe

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.