Oplev Alaskas storslåede natur

Alaska - Anchorage, Homer, Seward, Valdez, Wrangell - St. Elias Nationpark, Tangle Lakes, Denali Nationalpark

 • Oplev Alaskas største vildtreservat, Alaska Maritime National Wildlife Refuge
 • Udforsk gletsjere i Kenai Fjords National Park
 • Sejl gennem Inside Passage og oplev Alaskas havneby, Valdez
 • Med engelsktalende rejseleder   

Er du klar til en udfordring i vildmarken? Alaska er Nordamerikas nordlige grænseland – et umådeligt, forrevent landskab af storslået skønhed og med et rigt, vildt dyreliv. 

Denne rundrejse er et 15-dages eventyr med engelsktalende rejseleder, som vil føre dig ud til naturens vidundere i et majestætisk land. Du vil lære denne stat at kende, på en måde du kun måske kan forestille dig. Vi har sammensat turen med både hotelophold og ophold i hytter, der er typiske for Alaskas vildmark. På vejen vil du smage friske lækkerier fra havet i Anchorage, vandre i Denali nationalpark, udforske gletsjer og lad dig fortrylle af det uendelige og dyrerige landskab. Vi er ret sikre på, at din horisont vil udvide sig tifold, før turen er forbi. 

Vær opmærksom på at vejret spiller en stor rolle når man rejser i Alaska. Dette betyder at rejselederen kan bytte rundt på aktiviteterne og dagsprogrammerne. 

På denne rejse vil der være adskillige muligheder for vandreture, og rejselederen vil tilpasse turene til både vejret og gruppens niveau.

Vær opmærksom på, at rejsen er med engelsktalende rejseleder.

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

Alaska

Anchorage, Homer, Seward, Valdez, Wrangell - St. Elias Nationpark, Tangle Lakes, Denali Nationalpark

14 nætter / 15 dage

fra kr. 29.855

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Anchorage Wrangell - St. Elias Nationalpark

Rejser til Anchorage

Anchorage er Alaskas største by og "gatewayen" til en stat fuld af eventyr. Byen er en levende metropol og ligger lige i hjertet af Alaskas vildmark, omgivet af af 6 store bjergkæder.

Læs mere
Anchorage Wrangell - St. Elias Nationalpark Denali Nationalpark

Rejser til Wrangell - St. Elias Nationalpark

Wrangell - St. Elias Nationalpark er den største af parkerne i Det Nationale Park System. Det er hjemsted for de fleste bjergtoppe over 4.880 meter Nordamerika, herunder det anden højeste, Mount St. Elias.

Læs mere
Wrangell - St. Elias Nationalpark Denali Nationalpark

Rejser til Denali Nationalpark

Denali National Parks sub-arktiske økosystem understøtter et rigt dyreliv, herunder "The Big 5" som udgør Grizzly bjørne, Dall får, rensdyr, elge og ulve. 
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1
Anchorage
Dag 2
Anchorage - Homer
Dag 3
Homer
Dag 4
Homer - Seward
Dag 5
Seward - Valdez
Dag 6
Valdez
Dag 7
Valdez - McCarthy
Dag 8 - 9
McCarthy
Dag 10
McCarthy - Tangle Lakes
Dag 11
Tangle Lakes - Denali National Park and Preserve
Dag 12 - 13
Denali National Park
Dag 14 - 15
Denali National park - Anchorage

Dag 1

Anchorage

Ankomst til hotellet. Der er ikke planlagt nogle aktiviteter for denne dag, så check-in på hotellet og brug tiden på at nyde byen. Om aftenen vil der blive afholdt et velkomstmøde af den engelsktalende rejseleder.
Læs mere

Dag 2

Anchorage - Homer

Turen går rundt om kysten ved Kanai halvøen, hvor gletsjere bevæger sig ned ad bjerget mod havet. Hold øje med hvidhvaler, der leger i havet, mens vi kører langs Turnagain Arm på vores tur mod Homer. Homer er måske enden på civilisationen, og herfra starter mange eventyr i vildmarken. Det største vildtreservat i Alaska, Alaska Maritime National Wildlife Refuge, har hovedkvarter i Homer. 

Måltider inkluderet: FrokostLæs mere

Dag 3

Homer

Nyd dagen i Homer. Mens du er i Homer kan du nyde dyrelivet, uanset om du vandrer, udforsker tidevandet eller fisker efter helleflyndere i Kachemak Bay. Hvidhovedet havørn, traner, elge og vadefugle er blot nogle få af de dyr, du kan se.Læs mere

Dag 4

Homer - Seward

Der køres om morgenen mod spidsen af Kenai halvøen til naturskønne Kenai Fjords National Park, hvor istiden stadig dvæler. Her tager vi ud på en 12 km vandretur til Excit Glacier og Harding Icefield, som giver næring til talrige gletsjere, der flyder mod havet. . Turen regnes for at være en af de bedste vandreture på Kenai halvøen, hvor der er mulighed for at udforske en lille del af de 400.000 hektar, som udgør Kenai Fjords National Park og dets prægtige og vilde landskab.

For dem som ikke har lyst til at vandre, er det muligt at slappe af og udforske Seward på egen hånd.

Måltider inkluderet. Frokost

 


Læs mere

Dag 5

Seward - Valdez

Dagen nydes på den smukke køretur til Valdez, og turen går med færge over Gulf of Alaska og ind i Prince William Sound. Hvis vejret tillader det, kan man undervejs se et glimt af Columbia Glacier. Gletsjeren efterlader store blokke af is, og bugten er fyldt med flydende is. 

Måltider inkluderet: FrokostLæs mere

Dag 6

Valdez

Valdez er indbegrebet af en Alaska kystby, omgivet af imponerende bjerge og et fantastisk sted at gå på opdagelse. Der er fine muligheder for at vandre og sejle kajak langs en af verdens største gletsjere.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost

Læs mere

Dag 7

Valdez - McCarthy

Turen fortsæter gennem den store og vilde Wrangell-St Elias National Park. Undervejs gøres stop ved Worthington Glacier, der ligger i Chugach bjergene nær Thompson Pass - stedet med mest sne i Alaska. Gletsjeren ligger tæt på hvor bussen holder. Der fortsættes til den lille historiske by McCarthy.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokostLæs mere

Dag 8 - 9

McCarthy

Brug de næste 2 dage på at vandre og gå på opdagelse i Wrangell-St Elias National Park. Der er mulighed for at vandre på gletsjeren eller prøve kræfter med klatring. Ønsker man at vandre på mindre udfordrende ruter, er mulighederne mange.

Måltider inkluderet: Ingen


Læs mere

Dag 10

McCarthy - Tangle Lakes

Turen går videre gennem Copper River Valley på vejen til Tangle Lakes. 

Måltider inkluderet: Frokost

Læs mere

Dag 11

Tangle Lakes - Denali National Park and Preserve

Nyd den smukke tur langs Denali Highway, hvor der vil blive gjort mange stop med mulighed for at tage billeder. Vi er fremme ved Denali National Park om eftermiddagen, og her bliver der god tid til at opleve og udforske den smukke nationalpark.

Måltider inkluderet: FrokostLæs mere

Dag 12 - 13

Denali National Park

Tag med på en heldags udflugt ind i parken, hvor der bliver rig mulighed for at opleve det fantastiske dyreliv og smukke scenerier. På vandreturen kan opleves dynamiske gletsjerlandskaber med store floder, utallige søer, damme og unikke landskaber, der former grundlaget for de økosystemer, der trives i Denali. Nyd en picnic i dette smukke landskab (er inkluderet).

For dem som ikke ønsker at vandre, er der mulighed for at sejle tømmerflåde på Nenana River, besøge en hundeslædekennel, drevet af parkrangers, eller tage med på en flytur over Denali.

Måltider inkluderet: Ingen

Læs mere

Dag 14 - 15

Denali National park - Anchorage

Turen går retur til Anchorage, som ligger smukt mellem Chugach Mountain Range og Cook Inlet. Indbyggerne deler byen med bjørne, elge og små ulveflokke, og byen er vild, smuk og urban på en gang, så nyd alt hvad den kan tilbyde. Der er mulighed for at være med på en guidet byrundtur.

Måltider inklusiv: Frokost


Dag 15: Anchorage

Hjemrejse

Måltider: Ingen

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Under din rejse i USA

  Nationalpark entré
  National Park Pass: www.nationalparks.org 

  Skal I besøge flere nationalparker, anbefaler vi, at I køber et National Park Pas, der koster ca. US$ 80. Det giver adgang til alle nationalparker, hvor entré opkræves, for et helt år. Der er 388 nationalparker spredt over hele USA. Omkring 80 % af indkomsten ved salg af disse kort går til en fond for nationalparkerne. Passet er gyldigt for ejermanden og yderligere 3 voksne i den samme bil. Er man flere i bilen opkræves et gebyr. Børn under 16 år er gratis. 

  Amerikanerne er stolte over deres nationalparker og ønsker at bibeholde deres oprindelige særpræg. Overhold reglerne i parkerne – efterlad ikke papir, flasker eller andet skrald og tag ikke noget med jer, der hører hjemme i parken. Gå kun på afmærkede stier og lad være med at fodre dyrene. På denne måde kan I hjælpe med at værne om parkerne. 

  Nærm jer aldrig vilde dyr. Tag billeder af dem fra sikker afstand i jeres bil. Lav ikke unødig støj. Det er farligt og også ulovligt at fodre vilde dyr i nationalparkerne - overtrædelse straffes med bøde. Fodres vilde dyr kan de miste evnen/lysten til selv at jage. Mange dyr mister også livet, når de ved deres tiggeri kommer for tæt på biler. De mister desuden deres naturlige frygt for mennesker og kan blive aggressive. Hjælp med at holde de vilde dyr vilde!

  Valuta
  Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på US Dollar.

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give 15 til 20% af regningens beløb i drikkepenge på restauranter og barer. 
  Taxachauffører forventer mellem 10 og 15%.

  Særlige forhold
  Tidsangivelse 

  I USA bruges 12-timers tidsangivelse (i modsætning til vores 24-timer) 
  Timerne fra midnat til middag er AM og timerne fra middag til midnat er PM. 
  Kl. 08.15 er 08.15 AM og kl. 20.15 er 8:15 PM 

  Dato 
  Datoformatet i USA adskiller sig fra det, der benyttes i Europa: 
  01/05/12 betyder: januar, den 5., 2012 
  Så man skriver altså måneden først efterfulgt af dag og år. 

  Vægt og mål 
  Miles til km x 1.61 
  Km til miles x 0.62 
  Ounces til gram x 28.35 
  Gram til ounces x 0.035 
  US gallons til liter x 3.79 
  Liter til US gallons x 0.26 

  Helligdage 
  Banker, skoler, postkontorer og offentlige kontorer er lukket de følgende dage: 

  New Years Day: 1. januar 
  Martin Luther King Jr. Day: 3. mandag i januar 
  Presidents Day: 3. mandag i februar 
  Easter/påskedag: Søndagen i påsken 
  Memorial Day: Sidste mandag i maj 
  Independence Day: 4. juli 
  Labor Day: 1. mandag i september 
  Columbus Day: 2. mandag i oktober 
  Veterans Day: 11. november 
  Thanksgiving: 4. torsdag i november 
  Christmas Day/juledag: 25. december

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.