Dansk Vestindien og det sydlige Caribien med dansk rejseleder

Vestindiske Øer - St. Thomas
 • Fem smukke øer i det sydlige Caribien
 • Den tidligere danske ø, St. Thomas
 • Lokal kultur på St. Kitts, Barbados, Dominica og St. Marteen
 • Ophold i Miami, Florida før og efter krydstogtet
Caribien er for mange mennesker drømmen om det ultimative krydstogt, hvor man har mulighed for at besøge flere af de caribiske øer på én gang.

Dette krydstogt er ingen undtagelse, hvor vi besøger fem smukke øer i det sydlige Caribien.

Med Celebrity Cruises sejler du fra Miami i Florida til de fem smukke øer, St. Thomas, St. Kitts, Barbados, Dominica og St. Maarten i det sydlige Caribien og møder blandt andet dansk kolonihistorie, farverige folkefærd, smuk natur, krystalklart vand og kridhvide sandstrande.

Rejsen starter i Miami, hvor vi bor en enkelt nat, inden vi stiger ombord på det luksuriøse krydstogtskib Celebrity Equinox, som skal være vores hjem de næste 11 nætter.
Første stop på vores krydstogt er St. Thomas, en af de tidligere Dansk Vestindiske øer, hvor vi går på opdagelse i den gamle bydel, hvor gadenavne stadigvæk er danske, som fx Dronningensgade, Strandgade og Nørregade.
Videre til St. Kitts, hvor der er mulighed for at tage med det gamle ”sukkerrørs tog” på en af verdens smukkeste togture rundt om øen, som byder på smukke et frodige landskab, små landsbyer, historiske sukkerrørs godser og grønne plantager. 
Næste stop er på Barbados, hvor vi besøger hovedstaden Bridgetown, som er en smuk, hyggelig, overskuelig og livlig handelsby, der ligger lige ud til havet. Her ligger fashionable forretninger side om side med kreolske markeder, rum-shops og gadehandlere.  
På Dominica er der på dagens udflugt mulighed for at opleve spektakulære panoramaudsigter, eventyrlig regnskov med et væld af eksotiske planter og dyr, dampende søer, høje vandfald, varme kilder, grotter, smukke klippeformationer og høje vandfald. 
Sidste stop inden kursen igen sættes mod Florida er på St. Maarten. Her er der mulighed for at opleve både den hollandske del af øen og St. Martin, som er den franske del af øen. Dagens udflugt byder på charmerende caribiske landsbyer, den maleriske franske koloniale hovedstad Marigot, hvide sandstrande, krystalklart vand og en skøn grill frokost, som serveres på stranden.
Efter krydstogtet slutter rejsen med en byrundtur i Miami, hvor pastelfarvede Art Deco-bygninger fra 20'erne præger bybilledet.
Krydstogtet er med det luksuriøse Celebrity Equinox, som byder på et stort udvalg af restauranter med enestående gastronomiske muligheder og et serviceniveau helt i top. Her er ligeledes flere barer, et varieret underholdningsprogram og aktivitetsmuligheder for store og små. Alle måltider, snacks, vand, kaffe/te og juice, aktiviteter og sceneshows er inkluderet i prisen på krydstogtet.
Undervejs vil den danske rejseleder, som har en del rejseerfaring og viden om stederne, arrangere en lille byvandring eller tur i de havne, vi kommer til. Deltagelse i disse byvandringer er naturligvis gratis, men evt. bus og entrébilletter er ikke inkluderet. I andre havne tilbyder vi (mod tillæg) en lidt længere udflugt med den danske rejseleder.

Deltagerantal:
Rejsen gennemføres med dansk rejseleder ved min. 16 deltagere og maks. 34 deltagere.

Forbehold og ændringer:

Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

Betaling:

Depositum pr. person er 25 % af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på www.profil-rejser.dk

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

Vestindiske Øer

St. Thomas

13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
St. Thomas

Rejser til St. Thomas

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten.
Læs mere
Overnatningsmuligheder
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Fort Lauderdale
Dag 3 - 4
Til søs
Dag 5
Charlotte Amalie
Dag 6
Basseterre
Dag 7
Bridgetown
Dag 8
Roseau
Dag 9
Philipsburg
Dag 10 - 11
Til søs
Dag 12 - 13
Fort Lauderdale

Dag 1 - 2

Fort Lauderdale

Dag 1 

Afrejse fra Billund eller Københavns Lufthavn

Tidligt om morgenen er der afrejse fra enten Billund eller København. Vi flyver med Lufthansa via Frankfurt. Herfra flyver vi direkte til Miami, hvor til vi ankommer midt på eftermiddagen.

Miami har været under stor kulturel indflydelse fra Cuba, og det mærkes tydeligt på den livsglade stemning og de mange spansktalende indbyggere. Selve Miami by hænger sammen med Miami Beach via broer og det trendy område ved South Beach, hvor vores hotel ligger. Stranden ligger blot én gade fra hotellet og med restauranter, barer, caféer og indkøbsmuligheder lige uden for døren.

Efter indrejseformaliteterne kører vi med bus til vores hotel, og efter check in på hotellet er resten af dagen til fri disposition.

Dag 2

Afsejling kl. 16.00 - Tid på egen hånd og transport til krydstogtskibet i Fort Lauderdale

Formiddagen er til fri disposition. Lige efter frokost forlader vi hotellet og kører til Fort Lauderdale, hvor vores hjem for de næste 10 nætter venter. Når vi har tjekket ind på det luksuriøse krydstogtskib Celebrity Equinox, er resten af dagen til fri disposition. Hen på eftermiddagen lægges der fra kaj og stævnen vendes mod tidligere De Dansk Vestindiske øer.

Læs mere

Dag 3 - 4

Til søs

Dag 3-4

Skibsrundvisning og tid på egen hånd

Efter morgenmaden er der mulighed for at tage med den danske rejseleder på en lille uformel skibsrundvisning, så vi kan få et overblik og orienteres os om hvad, der ligger hvor osv. Rundvisningen foregår kun på offentlige steder, hvor vi har adgang til, og inkluderer altså ikke en tur på broen osv.

Efter rundvisningen er tiden til fri disposition, og rejselederen er naturligvis gerne behjælpelig med evt. tilmelding til nogle af de mange aktivitetsmuligheder, skibet tilbyder. Ellers nyd solen og udsigten fra soldækket, slap af med en god bog, blive kølet af i swimmingpoolen, få en gang selvforkælelse i skibets spa, prøv lykken i kasinoet, nyd en drink og få et skønt måltid mad. Om aftenen er der underholdning i skibets teater, hvor det er muligt at opleve imponerende Broadway-shows. Mulighederne er mange og for enhver smag.

Læs mere

Dag 5

Charlotte Amalie

Dag 5

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 17.00

Byvandring og dansk kolonihistorie med dansk rejseleder

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten. 

Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver. 

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. 

Vil du væk fra den værste travlhed, kan du tage med på en byrundtur i den historiske del af byen. 

Turen er til fods og foregår i et stille og roligt tempo, afpasset temperaturen og øens eget tempo. Vi spadserer gennem gader med danske navne som Dronningensgade, Strandgade og Nørregade. Undervejs fortælles der om Charlotte Amalies historie, og der gøres stop ved bl.a. synagogen, som er en af de ældste på den vestlige halvkugle. Vi fortsætter op til det gamle hotel ”1829”, hvorfra turen går videre op ad de 99 trin, og fra toppen er der en flot udsigt over havnen og Denmark Hill. Huset, hvori den danske generalguvernør Peter von Scholten boede i sin tid på St. Thomas, passeres på vej til Guvernør-huset, hvor der står et gammelt dansk skilderhus foran. Sidste stop på turen i dag er på Fort Christian fra 1672 og er en af de ældste bygninger på øen og fungerer i dag som et museum.

Læs mere

Dag 6

Basseterre

Dag 6

Ankomst kl. 07.00 / Afsejling kl. 15.00

Ø-rundtur med ”sukkerrørs tog” (del af ekstra udflugtspakke)

Denne morgen ankommer vi til en af de mest billedskønne af Caribiens kolonialistiske havnebyer, Basseterre.

Basseterre er hovedbyen på øen Saint Kitts. Den aflange ø Saint Kitts og den runde naboø Nevis er en charmerende østat i Det Caribiske Hav. På disse perler findes, ud over en rig og spændende historie, et frodigt paradis med smuk vegetation, luksuriøs stemning, lange uspolerede strande, frisk havluft og strålende sollys. Øerne emmer af charme, stilhed og afslapning. 

Dagens tilkøbsudflugt tager os med på en unik "ø tur " ombord på den berømte St. Kitts Scenic Railway, kendt som en af de smukkeste togture i verden. Oprindeligt bygget til at transportere sukkerrør. På bare tre timer kommer vi rundt om hele øen St. Kitts. Så læn dig tilbage, nyd en kølig forfriskning og nyd udsigten til de tropiske omgivelser undervejs.

Undervejs vil vi opleve det frodige landskab, små landsbyer og passere historiske sukkerrørs godser og grønne plantager.

Læs mere

Dag 7

Bridgetown

Dag 7

Ankomst kl. 09.00 / Afsejling kl. 18.00

Byvandring med dansk rejseleder

Barbados er østat i øgruppen De Små Antiller, og den er lidt mindre end Bornholm. Øen kaldes også for ”Lille England”, da England var ejer af øen frem til 1961, og man støder stadig på britiske tegn blandt den ellers caribiske atmosfære.

Barbados byder på lange kridhvide strande, sol, svajende palmer, forførende calypsorytmer, masser af vandsportsmuligheder, et farverigt natteliv – og ikke mindst fantastisk smukke koralrev. Barbados er en koralø, og øen er født at havet mellem Atlanterhavet i øst og det Caraibiske Hav i vest. Havvandet er krystalklart, turkisblåt og altid dejlig lunt.

I dag tager rejselederen jer med på en byvandring i hovedstaden Bridgetown. Bridgetown er en smuk, hyggelig, overskuelig og livlig handelsby, der ligger lige ud til havet. Her ligger fashionable forretninger side om side med kreolske markeder, rum-shops og gadehandlere. Bridgetown er en gammel engelsk koloniby, hvilket stadig kan ses i form af arkitekturen på mange bygninger og i form af Trafalgar Square med Lord Nelson statuen. Hjertet og sjælen i Barbados’ shopping er Broadstreet, hvor vi finder store varehuse, forretningskæder, souvenirbutikker og toldfri butikker.

Læs mere

Dag 8

Roseau

Dag 8

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 17.00

Unikke naturoplevelser og byvandring (del af ekstra udflugtspakke)

Dominica er også en del af de Små Antiller, der deler Det Caribiske Hav fra Atlanterhavet. Øen bliver også kaldt for ”Caribiens natur-ø”, da den byder på helt særlige uspolerede oplevelser.

Landskabet er utroligt smukt med store vulkaner, forrevne klipper og lavatoppe. Skovene på toppen af vulkanerne er indhyllet i tåge, og der findes kæmpe sommerfugle, fantastiske søer samt brusende vandfald. Klipperne er dækket af bananplantager eller tropisk regnskov med sjældne planter, fugle og andre dyrearter.

På Dominica finder du ikke klassiske kridhvide sandstrande som på mange af de andre Caribiske øer, men grålige-sorte sandstrande, og øen brander sig på at være en økoturisme-destination. Du skal dog ikke lade badetøjet blive hjemme af den grund, da der er rig mulighed for at bade på strandene samt i de fantastiske søer.

Dagens tilkøbsudflugt bringer os til Morne Trois Pitons Nationalpark, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dagen vil byde på spektakulære panoramaudsigter, vi vil opleve en eventyrlig regnskov med et væld af eksotiske planter og dyr, dampende søer, høje vandfald, varme kilder, grotter, smukke klippeformationer og høje vandfald. Husk badetøjet for undervejs vil der være mulighed for at få en forfriskende dukkert.

Er tiden til det, tager vi på en lille byvandring efter dagens udflugt. Her vil vi se nærmere på øens hovedstad Roseau, der nærmest ligner en glemt by med sine gamle træ- og stenhuse dekoreret med snirklede træudskæringer og fine balkoner. Her er der masser af markeder, kirker fra kolonitiden og skønne familierestauranter med kreolermad.

Læs mere

Dag 9

Philipsburg

Dag 9

Ankomst kl. 08.00 / Afsejling kl. 17.00

Caribiske landsbyer, smuk natur og grillfrokost på stranden (del af ekstra udflugtspakke)

St. Maarten er en fantastisk ø, der byder på oplevelser for enhver. St Maarten er den hollandske del af den fransk/hollandske ø St. Martin/St. Maarten i det Caribiske hav. Her skinner solen næsten altid, og temperaturerne er behagelige. Med den toldfrie hovedstad og havneby Phillipsburg er St. Maarten særlig kendt for sin fantastiske shopping. I byen eksisterer der en livlig, hyggelig atmosfære med butikker og gadeliv, restauranter, kasinoer, resorts, natklubber og barer. Men øen byder på mere end dette.

Tag fx med på en skøn udflugt, hvor vi både oplever den franske og den hollandske del af øen. Første stop er ved Cole Bay, ved charmerende Philipsburg, hvorfra vi nyder en smuk udsigt over øen.

Turen fortsætter gennem charmerende caribiske landsbyer, over grænsen til den maleriske franske koloniale hovedstad Marigot. Hefra kører vi til Orient Beach, hvor den står på solbadning, en forfriskende dukkert, snorkling, tropiske drinks og en lækker grill frokost, som serveres på stranden. Efter en lang dag med naturoplevelser, sol, strand og vand kører vi gennem det franske kvarter tilbage til skibet.

Læs mere

Dag 10 - 11

Til søs

Dag 10-11

Efter et begivenhedsrigt krydstogt, som har budt på masser af nye og spændende oplevelser, er kursen nu sat tilbage mod Fort Lauderdale. En tur som de næste par dage vil bringe os gennem det caribiske øhav alt imens, vi kan nyde solen og den friske brise fra solengen, få en dukkert i poolen, gør de sidste indkøb og nyde godt af skibets mange faciliteter, udsøgte service og kulinariske delikatesser.

Læs mere

Dag 12 - 13

Fort Lauderdale

Dag 12

Ankomst kl. 07.00 

Ankomst til Fort Lauderdale, transport til Miami med byrundtur undervejs og hjemrejse

Tidligt om morgenen lægges der til kaj. Efter morgenmaden og hen på formiddagen er det tid til, at vi skal forlade krydstogtskibet og sætte kursen mod lufthavnen i Miami. Undervejs tager vi på en lille byrundtur i Miami, hvor pastelfarvede Art Deco-bygninger fra 20'erne præger bybilledet. Turen går bl.a. ad den berømte Ocean Drive og South Beach, hvor vi boede i starten af turen. Videre til Española Way og Lincoln Road hvor mærkevarebutikker, kunst- og designerbutikker ligger side om side.

På vores tur rundt i den kosmopolitiske storby besøger vi også Little Havana, hvor de fleste cubanske immigranter bor, og vi ser bydelen Coral Gables, som blev grundlagt af George Edgar i det store byggeboom, der fandt sted i Florida i 1920'erne. Her er smukke arkitektoniske perler, der stort set alle er opført i det, man her kalder Mediterranean Revival Style, der har sit udgangspunkt i det 16. århundredes italienske byggestil. Turen går også forbi Coconut Grove. Grundlagt i 1825 og den ældste bydel i Miami. 

Hen på eftermiddagen kører vi i lufthavnen, og sidst på eftermiddagen flyver vi, som på udrejsen, med Lufthansa via Frankfurt, hvor vi skifter fly.

Dag 13

Ankomst til Billund eller Københavns Lufthavn

Tidligt om morgenen lander vi i Frankfurt Lufthavn og efter lidt ventetid og flyskifte, flyver vi det sidste stykke til hhv. Billund og Københavns Lufthavn.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Uffe, Heidi, Helle, Henrik, Jens, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.