Rejser med rejseleder
  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Rejser med rejseleder

Kom tættere på - tag med på en af vores spændende rundrejser med dansk eller engelsksproget rejseleder til nogle af verdens fjerneste egne.

Når vi på en rejse til de fjernere dele af vores klode møder en verden, hvor kulturen, menneskene og naturen er fremmedartet for vores sanser og opfattelse, nærer vi hurtigt et ønske om at få en dybere forståelse, at komme tættere på og opleve det bedste og mest unikke ved denne kultur og dets mennesker. 

På en rejse med Profil Rejser har du nu muligheden for at få disse oplevelser - og lidt til, med en dansk rejseleder. En rejseleder som har kendskab til de lokale forhold, en der ledsager dig ind bag facaden og giver dig indblik i den lokale kultur og natur, som har skabt det samfund du besøger. Rejselederen kender historien, lokale folk og alt det, man som førstegangsgæst har meget svært ved at finde på egen hånd. 

Der ligger mange års erfaring og stor viden bag tilrettelæggelsen af rundrejserne, og vi vil ikke gå på kompromis med de oplevelser vores gæster betaler for. Oplevelser som bedst opnås ved at følges med en dansk rejseleder, som deler ud af sin viden og hjælper med alle de mange praktiske detaljer mens ferie nydes. Vi sammensætter grupper til vores rejser med dansk rejseleder med et begrænset antal deltagere per tur, for at alle kan få den mest berigende og unikke oplevelse i det bedste selskab. 
Læs mere
Anbefalet til dig
Vil du til Rejser med rejseleder?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Uffe, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.