Sommerferie 2023

Endelig sommerferie! 
Et af årets helt store højdepunkter, man altid glæder sig til, nærmer sig. Dagene forsvinder ind og ud af hinanden, og det er som om tiden står stille i øjeblikke under solens stråler og i bølgen blå. Et dilemma er der dog altid i sommerferien for, hvor skal den gå hen? Skal det være til Middelhavets solbeskinnede klassikere som Grækenland, Italien eller Spanien eller er det tid til eksotiske eventyr i Bali, Thailand, og Vietnam? Læs med herunder, og find inspiration til din sommerferie.

Vores rejserådgivere ved alt om, hvor du finder romantiske solspots, de smukkeste strande og børnevenlige hoteller af højeste kvalitet uden pomfritter i poolen....

PS: Vi har forhandlet os til særligt gode flypriser til Kreta, Mallorca og Bali på udvalgte datoer - ring og hør nærmere!

Du kan kontakte os på telefon: 77 33 55 00 eller mail [email protected]

God ferie!

Sommerferie i Europa

Rejser til Grækenland

En sommerferie i Grækenland er et vidunderligt mix af mytologiske fortællinger, varme, skøn mad og gode vibes. Særligt Halkidikis kuperede landskaber og bedårende sandstrande ved små bugter og fredfyldte olivenlunde er noget helt specielt. Kreta, Naxos og Paros er også højest anbefalesværdige, og har både familievenlige resorts og stemningsfyldte hoteller forbeholdt rejsende uden børn.

PS: Vi har forhandlet os til særligt gode flypriser på udvalgte datoer - 2/, 16/7 og 23/7 - ring og hør nærmere på 77 33 55 00

Se rejser til Grækenland

Rejser til Italien

Italien har alt, hvad vi drømmer om i sommerferien! 

Med sin forening af elegance og imødekommende livsglæde glæder vi os altid til somre i Italien. Og særligt til dage under solens stråler og til lune aftener med langsomme middage med håndlavet pasta og skaldyr fanget samme morgen, et glas kølig hvidvin og enten tiramisu eller hjemmelavet is til dessert. Hver af de italienske regioner har sit unikke særpræg fra bjergene i nord til det sydlige Italiens bølgende vinmarker og olivenlunde. Søg mod Amalfikysten, hvor de smukke byer putter sig ind mellem hav og bjerge, mod luksuriøse retreats i det grønne Toscana eller mod den smukke og kontrastfyldte vulkanø Sicilien.

Se rejser til Italien

 

Rejser til Spanien

Spanien er én af vores helt store favoritter og en evig sommerklassiker. De spanske øer lokker med nogle af Europas smukkeste landskaber og allerbedste strande. Mallorca er oplagt til en sommerferie. Her er altid noget at opleve i de magiske Tramuntana-bjerge, små havnebyer og hemmelige strande. Ibiza er med sin bohemmestemning, betagende natur og luksuriøse resorts også noget helt særligt ligesom Andalusien, der byder på eminente strandresorts og vilde landskaber.

Se rejser til Spanien

Rejser til Cypern

Er sol og strand øverst på din ønskeliste til sommerferien? 
Så skal du måske til Cypern. Med sine mere end 300 solskinsdage om året er her næsten garanti for en sommerferie fyldt med varme og sol. Du skal derfof selvfølgelig have muligheden for et forfriskende dyp i havet eller poolen. Se vores håndplukkede familievenlige og lækre hoteller og strandresorts på Cypern via linket nedenfor. 

Se rejser til Cypern

Rejser til Portugal

Portugal er en lidt overset destination, men som i de seneste år har fået mere og mere opmærksomhed. Og med god grund! Lissabon er blevet et hotspot for trendsettere, og er en af de mest spændende hovedstæder lige nu. Samtidig er Portugal også rig på små, charmerende fiskerbyer og vilde strande. Skal din sommerferie være med suite og strand på Algarvekysten eller med Michelin-restaurant på ikonisk hotel på Maderia? 

Se rejser til Portugal

Rejser til Kroatien

Kroatien har det hele til den perfekte sommerferie!

Tilbring ferien ved det stemningsfyldte Dubrovniks smukke skærgård på eksklusive resorts og luksuriøse boutiquehoteller. Nyd det søde strandliv og krystalklare hav eller tag på opdagelse i historiske byer, små øer i Adriaterhavet eller se den vilde natur. 

Se rejser til Kroatien 

Sommereventyr i Asien

Rejser til Thailands paradisø: Koh Samui

I Den Thailandske Bugt ligger den billedskønne ø Koh Samui, der rummer alt, hvad du drømmer om i Thailand. Koh Samui er nemlig kendt som Thailands paradisø, og med sine hvide sandstrande med svajende palmer, turkisblå hav, idylliske vandfald oppe i de grønklædte bjerge og uendelige kokosplantager, så forstår man det godt. Tilmed er sommermånederne den bedste tid at rejse til Koh Samui på, da her er mindst nedbør og vind og dermed også det roligeste vand. Optimale forhold for en sommerferie i Thailand.

Se rejser til Koh Samui

Rejser til Bali

Du vil elske en sommerferie på Bali! Selvom øen er forholdsvis lille, er det vildt, hvor varieret Bali er. Fra sit kulturelle epicenter i Ubud omgivet af jungleklædte bjerge og dybe kløfter til aktive vulkaner, og fra sorte sandstrande i det nordlige Lovina til klassisk bounty-stemning i Sanur. På Bali er der altid noget at opleve, og ønsker du mere spænding kan du tage til Komodoøerne og stå ansigt-til-ansigt med komodovaraner eller bade på pink strande.

Se rejser til Bali

Rejser til Vietnam

Centralvietnam er oplagt at opleve i de danske sommermåneder. Temperaturene er behagelige og fugtigheden meget lav. De mest populære byer er Hué og Hoi An. Begge er spækket med spændende historie og tydelige levn fra Vietnamkrigen. Her er farverige templer og markeder og en virkelig skøn natur. Det er nemt at bevæge sig rundt til fods, til vands eller på cykel. Især på cykelturene kommer du helt tæt på rismarker, vandbøfler (de er ret fredelige) og lokalbefolkningen. Der er også strand og restauranter, der serverer helt fantastisk mad til meget fair priser. 

Se rejser til Central Vietnam her

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.