Påskeferie Tenerife 2023

Rejser i påskeferien 2023

Nyd påskeferien i Europa

Intet varsler vinterens afslutning og begyndelsen på foråret som en skøn påskeferie under lune himmelstrøg! Og selvom påsken kan være dejlig herhjemme, så kan vejret overraske med både kulde og sne. På vores rejser i påskeferien kan vi med største sandsynlighed sige, at det eneste kølende element og is, er dine dyp i Middelhavet og isterningen i din drink…

Se hvilke destinationer i påskeferien 2023 vi anbefaler hos Profil Rejser og Bella Vista nedenfor med høj sol og højt humør!

Her finder du vores anbefalinger til rejser i påskeferien:

Cypern

Med sine mere end 300 årlige solskinsdage er Cypern en af de absolut mest solrige destinationer i Europa. De lune temperaturer og dejlige solskin gør en påskeferie på Cypern til en absolut god ide for både par og familier. Vi anbefaler særligt det lille, charmerende og børnevenlige strandresort Columbia Beach Resort og det større men stadig elegante og tilbagelænede Annabelle Hotel tæt på stranden med masser af gode faciliteter.

Se alle rejser til Cypern i påskeferien her

Grækenland

Grækenland er en evig feriefavorit – også i påsken, hvor temperaturerne på omkring 20-21°C er lune og behagelige. De græske øer er som altid noget helt specielt, men det kan være svært at vælge! Skal det være en eksklusiv familieferie på Kreta? Sjælfuld luksus eller elegant strandresort blandt kuperede olivenlunde på Halkidiki?

Ønsker du Grækenlands ypperligste luksus er det svært at komme uden om Bella Vistas rejser til Aman-resortet på toppen af Peloponnes og det luksuriøse boutiquehotel, Myconian Utopia, på jetsetter-øen Mykonos!

Find din rejse til Grækenland påskeferien her

Italien

Livsglæden. Historiens vingesus. Hjerteligheden og elegancen. Og vigtigst af alt - den formidable mad! Italien er en af vores absolut favoritdestinationer, og en påskeferie i Italien er en oplagt mulighed for at tyvstarte på forårets glæder. Hvordan lyder Michelin-gastronomi på De Lipariske Øer eller luksuriøst landsted i Toscanas bølgende landskaber?

Måske ønsker du den ultimative luksus med Bella Vista! Her kan du bo med Amalfikystens smukkeste udsigt i et palæ fra det 11. århundrede, i Michelangelos kloster i Firenze eller på Toscanas smukkeste vingård!


Se alle rejser til Italien i påskeferien her

Kroatien

Kroatien trender! Landets dejlige kyster langs Adriaterhavet, de historiske byer fyldt med stemning og de lækre hoteller lokker flere og flere til. Nyd en påskeferie i Kroatien med dejligt vejr med sejlture i den kroatiske skærgård, gourmetrestauranter og historiske fortællinger i det charmerende Dubrovnik. Forkæl familien med en eksklusiv strandferie ved Adriaterhavets perle eller tag på romantisk getaway på luksuriøst boutiquehotel ved Dubrovniks kyst.

Se alle rejser til Kroatien i påskeferien her

Spanien

I påsken anbefaler vi særligt Mallorca og Tenerife, hvor de milde temperaturer på omkring 20 grader og mange lyse timer løfter humøret! Saml familien på Hoposa Uyal i det charmerende Puerto de Pollensa eller nyd tiden på Mallorcas bedste strand! Tenerife byder også på vilde oplevelser med sine dramatiske vulkanlandskaber og historiske byer, hvor du kan nyde strandluksus og hvalsafari.

Se også Bella Vistas ikoniske luksushotel La Residencia, oplev det historiske slot Castell Son Claret eller søg mod Michelin-stjerner og spa på det klassiske Bahia del Duque på Tenerife.

Se alle rejser til Spanien i påskeferien her

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.