Header Mauritius PCBH Outdoor Spa Spa Extérieure 4

Juleferie 2022

Juleferie 2022

Der er noget helt magisk ved at rejse i juleferien. Her opstår nye traditioner og uforglemmelige minder om en anderledes jul langt væk hjemmefra. I de arktiske egne kan familien stimle sammen på hyggelige lodges efter en dag med kolde eventyr, mens sneen glimter og daler udenfor. Er kulde og vintereventyr ikke højest på ønskelisten, så søg til eksotiske himmelstrøg for en juleferie med tiltrængt varme og solskin.     

Find inspiration til din juleferie 2022 herunder. 

Et godt råd - Bestil din juleferie i god tid

Vi ved det godt. Der er stadig længe til jul. Men inden man har set sig om, dufter der igen af julekager, julelysene stråler og stressniveauet stiger. Derfor anbefaler vi, at bestille juleferien i god tid. Mange af de mest populære hoteller og flyruter bliver også ofte udsolgt til juleferien, og man skal derfor være hurtigt ude for at sikre sig en plads.

En juleferie med snegaranti!

År efter år drømmer vi håbefuldt om en hvid jul, hvor sneen daler ned fra sky - ofte med stor skuffelse til følge. Men i Lapland er der garanti for en hvid jul! Midt ude i den finske vildmark kan du bo i en magisk hytte med opvarmet glastag og udsigt til nattens nordlys og stjerner. Juledagene er her fyldt med eventyr i snelandskaberne, som du kan udforske med snescooter, hundeslæde eller snesko! Bor du på Wilderness Inari  kan de mindste endeligt møde den rigtige julemand og hans rensdyr! Tror du ikke længere på julemanden er boutiquehotellet Wilderness Hotel Nang, måske mere for dig – det er kun for voksne. Her venter også vintereventyr samt udendørs jacuzzi!

Juleferie i Thailand

Thailand har alt, det vi drømmer om, når daglyset svinder og temperaturene falder. Her er dejligt varmt, fantastiske strande og den skønneste mad. Listen er lang over de steder vi gerne vil til i Thailand over juleferien: Krabi, Phuket, Khao Lak, Phi Phi, Koh Yao-øerne, Koh Lanta og øerne i Andamaner-havet blandt andet… Derfor er det oplagt med et ø-hop i juleferien, så du oplever et væld af de smukke øer. Vi kan selvfølgelig skræddersy din rejse, så du ser det Thailand, du drømmer om.

Juleferie på Maldiverne

Maldivernes atoller ligger spredt rundt i Det Indiske Ocean, som små stykker af paradis med sine kridhvide sandstrande, azurblå hav og fantastiske resorts. Her byttes vinterstøvler og uldsokker ud med barfodsluksus af højeste klasse, mens du udforsker de smukkeste koralrev med snorkel, dykker med hvalhajer og mantarokker eller blot daser i din lækre villa med pool i den blå lagune.  

En juleferie med nye eventyr

Skab nye minder med en helt anderledes juleferie. Oplev eksempelvis den fascinerende og evigt voksende metropol Dubai, som byder på både luksus til skyerne og uforglemmelige ørkeneventyr.

Udforsk Vietnams skatte i storbyen Ho Chi Minh City, på minicruise ned ad af Mekong-deltaet eller das på den fredelige tropeø Phu Quoc.

Mexico er også et spændende rejsemål i juleferien, hvor du kan snorkle med havskildpadder i Akumal-bugten, svømme i en underjordisk flod eller se mayaernes magiske tempelkompleks, Chichén Itzá.

En eksotisk juleferie på Mauritius og Zanzibar

Mauritius og Zanzibar er oplagte destinationer til en anderledes juleferie. Her er knap så lang rejsetid som til Maldiverne, og det er derfor ideelle destinationer til en ”kortere” rejse i juleferien på 9-10 dage. Tids nok til at nyde øernes bedårende strande, solens varme og de eksotiske omgivelser på Mauritius og Zanzibar.

Juleferie på Tenerife og Madeira

Tenerife og Maderia byder på behagelige og forårslignende temperaturer i juleferien på mellem 15-20 °C.  På det ikoniske luksushotel Belmond Reid’s Palace 5* på Madeira kan du holde jul med en magisk udsigt til havet fra den høje klippeskrænt. Tenerife byder også på en luksuriøs juleferie på The Ritz-Carlton, Abama 5* med Michelin-stjernet restaurant samt eventyrlige naturoplevelser i vulkanøens månelandskaber og på delfin- og hvalsafari.

Krydstogt i juleferien til Caribien?

Et krydstogt rundt til det caribiske øhavs smukke bounty-øer er en fantastisk måde at tilbringe julen på. Her er badevenlige temperaturer og masser af solskin året rundt. Vores krydstogter i Caribien kommer i alle størrelser og klasser – både de store skibe med masser af aktiviteter ombord samt de mindre skib, hvor livet i høj grad leves på dækket. Hvad end du vælger, skal du glæde dig til en unik juleferie med hvide strande, turkisblåt vand og hyggelige havnebyer, hvor den tilbagelænede, caribiske levevis hersker.

Se vores krydstogter til Caribien her

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.