3. søndag i advent: Vind kuffert og fly for 2 til Island

Pak kufferten og rejs til Island

Velkommen til tredje låge i Profil Rejsers julekonkurrence. Ugens præmie er 2 flybilletter med Icelandair til Reykjavik. Du skal jo sikkert have både praktisk tøj og vandresko med, når du skal opleve Islands natur, så Air France-KLM bidrager med en stor, lækker kuffert fra Delsey. Værdi ca. 7.300 kr.

Vi hjælper gerne med at arrangere hotel og eventuel billeje også. 

Sådan deltager du

Klik på den orange deltag-knap nedenfor og udfyld din e-mail, så er du med i lodtrækningen.  

Betingelser

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked fra Profil Rejser. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter. Rejsen skal være afholdt i 2023. Når du deltager, accepterer du at modtage Profil Rejsers nyhedsbreve, der kan afmeldes igen til hver en tid. Vi beder også om dit telefonnummer, men kun for at kunne ringe til dig, hvis du vinder.

Kontrasternes land med enestående natur

Islands natur er intet mindre end eventyrlig. Oplev sputtende gejsere, bad i varme kilder, kør på kæmpe gletsjere, udforsk sorte strande og kom tæt på havets kæmper, hvalerne. Profil Rejser har landets største eksperter i rejser til Island, så tag dem endelig med på råd og få hjælp til at fuldende din rejse. 

Læs mere om Island her

Tak til vores sponsorer

Præmien er sponseret af Icelandair og Air France-KLM. Tak til begge.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.