NCL Gem

2. søndag i advent: Vind krydstogt i balkonkahyt

Vind krydstogt i Middelhavet med Norwegian Gem

Velkommen til anden låge i Profil Rejsers julekonkurrence. Ugens præmie er 5 dages krydstogt for 2 i Middelhavet med dejlige Norwegian Gem. Der er afgang i balkonkahyt fra Venedig 7. maj 2023. Værdi ca. 17.000 kr.

Vi inkluderer "Free-at-Sea"-pakke:

Præmien inkluderer ikke flybilletter og drikkepenge til personale ombord. Vi hjælper gerne med at bestille fly, hvis du ønsker det.

Sådan deltager du

Klik på den orange deltag-knap nedenfor og udfyld din e-mail, så er du med i lodtrækningen.  

Betingelser

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked fra Profil Rejser. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter eller andre afrejsedatoer. Når du deltager, accepterer du at modtage Profil Rejsers nyhedsbreve, der kan afmeldes igen til hver en tid. Vi beder også om dit telefonnummer, men kun for at kunne ringe til dig, hvis du vinder.

5 nætters krydstogt i Middelhavet

Der er som nævnt afgang fra Venedig 7. maj 2023, og kursen sættes mod blandt andet Dubrovnik og Hvar i Kroatien. Glæd dig til forår i Middelhavet og til at have balkonkahyt på Norwegian Gem, der forkæler dig med mange aktiviteter og faciliteter ombord. 

Se hele krydstogtet her

Sponseret af Norwegian Cruise Line

Tak til Norwegian Cruise Line.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.