Rejser til Færøerne

1. søndag i advent: Vind en rejse til Færøerne

Vind flybilletter og hotel

Velkommen til første låge i Profil Rejsers julekonkurrence. Ugens præmie er 2 flybilletter med Atlantic Airways til Færøerne og 2 overnatninger på Hotel Hilton Garden Inn i Tórshavn. Glæd dig til fantastisk natur og til at bo på det lækre hotel med moderne indretning og panoramaudsigt. Samlet værdi ca. 7.500 kr.

 

Betingelser

Vinderen findes ved lodtrækning og får direkte besked fra Profil Rejser. Præmien er personlig og kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter, og rejsen skal afvikles i 2023. Når du deltager, accepterer du at modtage Profil Rejsers nyhedsbreve, der kan afmeldes igen til hver en tid. Vi beder også om dit telefonnummer, men kun for at kunne ringe til dig, hvis du vinder.

 

Vinderen af rejsen til Færøerne er fundet, og har fået direkte besked. 

Følg med her - der er er ialt 4 konkurrencer

Ferie i rå og uspoleret natur

Færøerne er først og fremmest kendt for smuk og rå natur. De vulkanske klipper rejser sig af havet klædt i et frodiggrønt græstæppe. Og ofte fuldender et magisk lys det eventyrlige indtryk. Glæd dig også til spændende historie, og hør gerne din rejserådgiver om gastronomiske oplevelser på Færøerne.

Læs mere om Færøerne

Tak til vores sponsorer

Præmien er sponseret af Atlantic Airways og Hotel Hilton Garden Inn i Tórshavn. Tak til begge.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.