Adventskalender og konkurrence

Vi trækker lod om fly, hotelophold og krydstogter

Når det er jul, deler man da gaver ud, ikke? Det gør vi i hvert fald i Profil Rejsers store adventskonkurrence. Hver eneste søndag i advent kan du være med i en ny konkurrence. Der er krydstogter, flybilletter, hotelophold og mere endnu på spil. Samlet præmiesum er 60.000 kr. 

Sådan er du med

Klik på "Deltag her" ved ugens låge for at være med. Hvis du vil være med i alle lodtrækninger, skal du udfylder hver uge. Vi beder om din e-mail, så du vil fremover få vores nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen. Får du det allerede, udfylder også med din e-mail for at være med. Nyhedsbrevet kommer stadig kun én gang. Vi beder også om dit telefonnummer, men kun så vi kan ringe, hvis du vinder. Intet andet.

Held og lykke i konkurrencen. Og god jul! 

1. søndag i advent: Vind rejse til Færøerne

Ugens præmie er 2 flybilletter med Atlantic Airways til Færøerne og 2 overnatninger på Hotel Hilton Garden Inn i Tórshavn. Glæd dig til fantastisk natur og til at bo på det lækre hotel med moderne indretning og panoramaudsigt. Samlet værdi ca. 7.500 kr.

Denne lodtrækning er slut

2. søndag i advent: Krydstogt i balkonkahyt med Norwegian Gem

Ugens vinder kan glæde sig til 5 dages krydstogt for 2 i Middelhavet med dejlige Norwegian Gem. Der er afgang i balkonkahyt fra Venedig 7. maj 2023, og der sættes kurs mod bl.a. Dubrovnik og Hvar i Kroatien. Værdi ca. 17.000 kr.

Vinderen er fundet: Karin Kryger Olsen

Denne lodtrækning er slut

3. søndag i advent: Kuffert og fly til Island

Skal du opleve Island i 2023? Så vær med i konkurrencen om 2 flybilletter med Icelandair til Reykjavik. Du skal jo have både praktisk tøj og vandresko med, når du skal opleve Islands natur, så Air France-KLM bidrager med en stor, lækker kuffert fra Delsay. Værdi ca. 7.300 kr.

Vinderen er fundet: Don Olsen

Denne lodtrækning er slut

4. søndag i advent: Krydstogt i balkonkahyt med Celebrity Edge

Vind et krydstogt for 2 i Middelhavet. Du har balkonkahyt på stilfulde Celebrity Edge fra Celebrity Cruises med afgang 10. juni 2023 fra Barcelona. Glæd dig til bl.a. charmerende Portofino på Den Italienske Riviera, Ibiza og Korsika på vej mod Civitavecchia ved Rom. Værdi: ca. 28.000 kr.

Vinderen er: Kirsten Sørensen, Herning

Konkurrencen er slut

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.