Familie italien

Rejser med børn til Italien

Fantastiske ferier med børn i Italien

Italien er et skønt sted at rejse med børn! Italienerne har et enormt hjerte for de mindste, og hvor end man kommer, hen bliver børnene mødt med både smil og små klap på hovedet. Derudover er italiensk mad jo nærmest skabt til børn. Klassiske favoritter som pasta, pizza, søde frugter og selvfølgelig deres fantastiske is smager bare bedre her. Derudover gør Italiens behagelige klima, smukke kyster og hyggelige hoteller familieferier i Italien til et oplagt valg.

Livsglæde for store og små

Italien har alt, hvad en familie kan drømme om. Skønne strande, charmerende byer, smukkelandskaber og spændende eventyr til vulkaner og historiske seværdigheder. Når det forenes med det simple men uovertrufne italienske køkken, håndlavet gelato og lækre vine bliver både store og små hjerter lykkelige. 

Tre grunde til vi elsker ferier med børn i Italien

  • Italienerne er vilde med børn!
  • Maden er et hit for både store og små
  • Den familiære og afslappede atmosfære

Oplev Italien med familien

Vi har stor erfaring med at skræddersy skønne familieferier til Italien, hvor kvalitet, stemning og hensyn til børn og voksne går hånd i hånd. Herunder kan du finde inspiration til din næste rejse til Italien med familievenlige hoteller. Har du spørgsmål, sidder vi selvfølgelig klar på telefon og mail til at fortælle mere om mulighederne i Italien.

Vi anbefaler

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.