Dyreliv

Tæt på verdens vildeste dyr

En elefant, der spiser morgenmad fra et træ i Thailand. Savannens konge løven som vækker hele området med sit brøl. Eller en majestætisk pukkelhval, der bryder bølgerne ved Grønlands kyst for at trække luft. Verden er fyldt med store dyreoplevelser!

Oplev dyrene i den vilde natur

Hos Profil Rejser har vi rejst ud i verden for at opleve dens dyr i mere end 30 år. Derfor ved vi også, hvordan du kommer tæt på dyrene – uden at ødelægge deres hverdag eller habitat, og naturligvis også uden at bringe dig selv i fare. Vi synes, at dyr skal opleves i den vilde natur – og altid på dyrenes præmisser. For Profil Rejser er dyreoplevelser et spændende højdepunkt på rejser både mod syd, nord, øst og vest – og vi kan guide dig til at planlægge rejsen, så du får størst mulig chance for at opleve de dyr, du drømmer om at se.

Overvej før du planlægger din næste ferie med dyreoplevelser

Profil Rejser guider til store naturoplevelser

Uanset om du drømmer om at spotte en hval eller vågne til lyden af hundrede forskellige tropiske fugle, kan Profil Rejser hjælpe dig med at planlægge din næste ferie, så den bliver fyldt med store naturoplevelser. Læs mere om nogle af vores yndlingsdestinationer, hvor du kan komme tæt på verdens spændende dyr, herunder – og tag en snak med os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere.

Dyreoplevelser

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.