Profil Rejser rejsebureau

Et danskejet rejsebureau

Er sikkerhed og kvalitet vigtig for dig, når du rejser? Så kan du drage fordel af vores mangeårige erfaring og vores interesse i at arrangere oplevelsesrejser og uforglemmelige ferier. Profil Rejser rejsebureau har specialiseret sig i individuelle ferierejser, krydstogter, golfrejser og erhvervsgrupperejser.

Profil Individuelle Ferierejser Profil Rejser Cruise Profil Golfrejser Profil Erhvervsgrupperejser

Som rejsebureau består Profil Rejser af en række specialafdelinger, som beskæftiger sig med hvert deres fagområde: Private ferierejser, krydstogter, golfrejser, erhvervsgrupperejser og studierejser. 
I Profil Rejser rejsebureau tror vi på, at en ferie bliver en langt større oplevelse, når den bliver designet og skabt med sans for de detaljer, der i sin tid vakte rejselysten. Det er også derfor, at vi konstant er på udkig efter de største oplevelser i det meste af verden, om det er til lands på en rundrejse eller på et luksuskrydstogt skræddersyet efter vores kunders behov og budgetter. 
Som et af landets største rejsebureauer er vi vant til at ordne alt, booke alt – og ikke mindst tage ansvaret for alt. Når du køber en rejse hos Profil Rejser rejsebureau, tager vi ansvar for det hele. 

Profil Rejser – et rejsebureau omfattet af pakkerejseloven

Når du køber en pakkerejse hos Profil Rejser rejsebureau, er du omfattet af pakkerejseloven, da rejsebureauet er dansketableret. Pakkerejseloven er gældende for alle danske rejsebureauer, som udbyder til private. Det afgørende er, at du i forbindelse med din rejse bliver faktureret fra en adresse i Danmark. Derfor er det fuldstændig underordnet, hvor du rejser hen, og hvilken nationalitet du har.

Hvad er så egentligt en pakkerejse?

For at en rejse er en såkaldt pakkerejse, skal den indeholde mindst to af nedenstående ydelser:

- Transport
- Indkvartering
- Anden turistrelateret ydelse, som ikke er direkte forbundet med transport eller indkvartering, men som alligevel udgør en væsentlig del af pakkerejsen. Derudover er det en betingelse, at de to ydelser købes samlet eller har været udbudt samlet og således sælges samlet. Sidst, men ikke mindst, skal den samlede ydelse have en varighed på over 24 timer eller omfatte mindst en overnatning. Et krydstogt er altid en pakkerejse.

Et rejsebureau registreret i Rejsegarantifonden

Profil Rejser er som et dansketableret rejsebureau, der sælger pakkerejser, registreret i Rejsegarantifonden. Det betyder, at du, når du har købt en pakkerejse, altid er dækket mod rejsebureauets konkurs. Du vil derfor, som kunde, få refunderet rejsens pris, hvis en konkurs finder sted inden afrejse. Hvis en konkurs indtræder under rejsen, vil Rejsegarantifonden altid sørge for, at du bliver transporteret hjem fra rejsemålet. Generelt er konkursraten meget lav blandt rejsebureauer og meget lavere end i en række andre brancher – men skulle uheldet være ude, så er du altså dækket.

Overlad trygt dine rejsedrømme i vores hænder

Således bevidst om trygheden ved brug af et dansketableret rejsebureau kan du nu lade dig inspirere af Profil Rejsers mange oplevelsesrejser til skønne destinationer over det meste af verden. De er alle omfattet pakkerejselovens sikkerhed. Om du er til safari i Kenya, rundrejse i Canada, krydstogt i Caribien eller noget helt andet, er vi sikre på, at vi kan skræddersy netop den rejse, der opfylder alle dine rejseønsker. Hvis du har spørgsmål til vores rejsebureau eller brug for hjælp til at sammensætte en rejse til dig og din familie, kan du altid ringe til en af vores dygtige rejsekonsulenter eller sende en rejseforespørgsel.

Hold øje med vores rejsetilbud her på hjemmesiden, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid bliver opdateret om de nye rejsemål og de bedste tilbud fra vores rejsebureau.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev  Vores kunder siger  Bæredygtighed  Kontakt os  Profil Rejser A/S

Din rejse - vores ansvar