Rikke Majlund Mikkelsen – Økonomiassistent

Rikke Majlund Mikkelsen


Ansat i Profil Rejser siden 2007


Tjek Ѵ
Jeg prioriterer altid en morgenløbetur, når jeg rejser. Der er noget helt specielt over at se solen stå op på mine løbeture over pinjetræerne på Korsika, lavendelmarkerne i Sydfrankrig, fjeldene i de norske fjorde, promenaden på Copacabana i Brasilien eller de kridhvide sandstrande på Fraser Island i Australien.

Igen og igen …
Korsika er og bliver mit favoritferiemål i Europa. Her er alt – fantastiske strande, hyggelige havnebyer, bjerge, vinmarker, skøn mad, italiensk temperament og fransk finesse.

Naturligvis
Man bliver aldrig træt af at se pukkelhvaler plaske med halen i Nuuk-fjorden! Efter at have boet i Nuuk i næsten tre år, afsluttede vi med en sejltur ind i fjorden. Vi var på vej tilbage til Nuuk og blev pludselig fulgt af to pukkelhvaler, der gav afskedssalut med pust og plask.

Psst! 
Fortæl det ikke til nogen, men hos Ristorante Chez Louis i den italienske grænseby Bordighera får du verdens bedste skaldyrsrisotto …

Zoom og klik
På en tur på Amazonfloden i Peru havde vi mulighed for at få en forfriskende badetur i floden. Vi hoppede i, og det var skønt. Lige indtil vores guide henkastet sagde, at de der to meter lange elektriske ål, som han havde fortalt om dagen før, i øvrigt også kunne være på dette sted i floden. Så var den badetur slut!