Patricia Alvarez – Rejsekonsulent

Patricia Alvarez


Ansat i Profil Rejser siden 2012


Tjek Ѵ
Da min hobby er at spille golf, har jeg altid taget golfbags med på mine rejser i Europa (Spanien, Portugal, Frankrig, Italien, Tyskland, Irland, England, Skotland, Tyrkiet og Litauen) – og i den store verden til steder som Thailand, Mauritius, USA, Canada, Qatar, Den Dominikanske Republik, Cuba, Colombia, Panama og Marokko.

Igen og igen …
Jeg er født i Colombia, og det var i hovedstaden Bogota, jeg lærte at spille golf. På mine rejser dertil for at besøge familien er min golfbag altid med, og det bliver altid til nogle hyggelige runder med dem i Bogota og i Barranquilla og Cartagena. Mit modersmål er spansk, og derfor foretrækker jeg at spille i Caribien, hvor især Den Dominikanske Republik har overrasket mig med sine fantastiske golfbaner.

Naturligvis
Det er uden tvivl Canada, der er min er største naturoplevelse. Golfbanerne omkring Vancouver og Whistler med udsigt til den utæmmede natur har printet sig ind på min nethinde som noget af det smukkeste, jeg har set.

Psst! 
Hotel Bavaro Barcelo Beach på Den Dominikanske Republik har et spot på stranden, som giver mulighed for at svømme i det caribiske hav midt om natten – det skal du prøve!

Zoom og klik
Jeg rejser ofte ud for at tjekke golfbaner sammen med andre rejsebureauansatte, så vi kan guide kunderne til de bedste baner – og jeg mindes en morgen i Hua Hin i Thailand, hvor det var så varmt, at vi måtte begynde dagen meget tidligt efter at have været i seng meget sent, så det var nødvendigt med en Red Bull for overhovedet at være i stand til at drive.