Mia Schomacker-Hoff – Web & Marketing

Mia Schomacker-Hoff


Ansat i Profil Rejser siden 2015


Tjek Ѵ
Jeg har fået rød jord under neglene i alle hjørner af Kenya, jagtet vandfald i Sydamerika, spist friskfanget hummer på Zanzibars hvide strande og trådt storbyerne tynde i hele Europa. Jeg har blandt andet rejst i Venezuela, Frankrig, Spanien, Tjekkiet, England, Wales, Grækenland, Italien, Holland, Uganda, Tanzania og Kenya, hvor jeg også har boet.

Igen og igen …
Jeg elsker Europas storbyer og kommer der derfor igen og igen. Amsterdam, Prag og Paris er helt klart på toppen af listen. Jeg kan aldrig få nok af stemningen i Amsterdam, de smukke historiske bygninger i Prag og måske mest af alt de imponerende monumenter i Paris. Jeg skal for eksempel altid ned og overvældes af den enorme og meget smukke Madeleine kirke i Paris, hvor min mand i øvrigt faldt på knæ.

Naturligvis
Jeg elsker smukke udsigter og har især nydt den smukke natur på øerne ved Tucacas i Venzuela og de vilde farvekontraster i det vestlige Kenya. Men noget, jeg særligt er fascineret af, er, når regnen virkelig pisker ned. Jeg husker især et voldsomt regnskyl på en ellers solrig dag i Wales, hvor vi måtte sove på gulvet i restauranten, fordi vejen blev spærret resten af natten grundet oversvømmelser. Det mest fantastiske var nok, at det for restauranten var en hverdagsoplevelse.

Psst! 
Kommer du til Kisumu i Kenya, skal du gå uden om alle de store hoteller og bede din taxachauffør køre dig til Habesha. Det er et lille hyggeligt hotel med kun to værelser og den mest hyggelige lille have. Her får du den mest personlige service, og personalet (der består af ejeren og hans datter) gør alt for at opfylde dine ønsker morgen, middag og aften.

Zoom og klik
Jeg glemmer aldrig en aften i Machakos, Kenya, hvor jeg tilbragte en hel dag hos en lokal familie, der om aftenen i bælgragende mørke ved bålet i haven valgte at slagte en ged til ære for vores besøg. Vi klappede den levende ged, der blev udvalgt blandt mange, vi så den blive slagtet og grillet, og til sidst spiste vi den. En oplevelse, der på én gang var meget grænseoverskridende, men virkelig unik på den fede måde. Det glemmer jeg aldrig!