Marianne Bredal Mortensen – Souschef

Marianne Bredal Mortensen


Ansat i Profil Rejser siden 1999

Tjek Ѵ
Det er et must at få en caffe latte alle de steder, jeg rejser til, og der findes mange slags. Jeg har været på krydstogt i Europa, Caribien og Alaska. På badeferie over det meste af verden, blandt andet i Florida, Caribien, Thailand, Malaysia, Afrika, Hawaii, Dubai, Mauritius og Maldiverne. Og på storbyferie, her et udpluk: Island, Færøerne, London, Paris, Prag, Berlin, New York, Washington, Baltimore, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Denver, Hong Kong, Singapore, Toronto og så Miami.

Igen og igen
USA – New York og især Miami, de to byer er bare mine favoritter. Miami har bare alt det, jeg elsker. Sol, strand, restauranter og shoppingmuligheder er bare i top.

Naturligvis
Maldiverne er stadig noget at det smukkeste, jeg har oplevet. Den ro, man får i kroppen af at se alle de smukke fisk i vandet.

Psst!
I New York er Restaurant City Hall tæt ved Ground Zero et super sted at spise, hvis du vil forkæle dig selv. Og er du i Miami, så læg vejen forbi den italienske restaurant Fratelli la Bufala eller den lokale diner Manolo. Her store portioner til små penge.

Zoom og klik
Helikopterturen over Niagara Falls, flokken af spækhuggere i vandet ved Alaska, de skønne strande jeg har set i verden – alt dette kan stadig give et sug i maven. Ja, what a wonderful world.