Inger Eschen – Rejsekonsulent

Inger Eschen


Ansat i Profil Rejser siden 2006

Tjek Ѵ
Jeg har cyklet rundt i China Town i Bangkok, har drukket drinks på Sirocco skybar og nydt den fantastiske udsigt over Bangkok fra 63. etage. Og jeg har besteget vulkanen Batur på Bali og kogt æg på toppen for at nyde morgenmaden og den fantastiske udsigt derfra. Har desuden vandret for foden af Mont Blanc utallige gange, badet i det Røde Hav og været helt tæt på de vilde dyr i Kenya samt kørt med den transsibiriske jernbane fra Moskva til Beijing. Derudover har jeg besøgt utallige europæiske hovedstæder og blandt andet rejst i Malaysia, Grønland, Singapore, Australien, Filippinerne, Kina, Hong Kong, Brasilien, Californien og Caribien.

Igen og igen …
Allerede da jeg besøgte smilets land, Thailand, for mange år siden, vidste jeg, at jeg ville komme tilbage. Siden har jeg været der mange gange, og jeg ved, at jeg kommer dertil igen. Jeg elsker landet, befolkningen, det skønne thailandske køkken og den afslappede stemning, der møder mig overalt.

Naturligvis
Sejlads rundt blandt isbjergene i Grønland er en særdeles stor oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Jeg blev fuldstændig opslugt af roen og alle de scenarier, der rullede fordi mig i en lind strøm. Andre af de mest fantastiske landskaber, jeg er stødt på, er i de franske og italienske alper. Sving efter sving dukker der nye maleriske scenarier op – stejle klippevægge på den ene side, grønne marker med græssende køer på den anden og sneklædte bjergtoppe i det fjerne. Jeg bliver aldrig træt af det.t.

Psst! 
På cafe Wayan i Ubud på Bali får du den bedste kylling Cordon Bleu ever.

Zoom og klik
Da min kæreste og jeg for mange år siden havde et helt nyt Silk Ai- fly for os selv fra Singapore til Lombok. Ruten var lige startet op, og vi var de eneste to passagerer den dag. Stewardessen kom med en flaske hvidvin og to glas med kommentaren: ”Just tell me when you want to eat”.