Heidi Rylander – Rejsekonsulent

Heidi Rylander


Ansat i Profil Rejser siden 2015


Tjek Ѵ
Jeg har kørt i højhastighedstog i Japan, klatret på pyramiderne i Mexico, sejlet på krydstogt i Middelhavet, shoppet i New York, nydt strandene og maden på Mallorca, beundret naturen på Island. Jeg har rejst i øst og vest, nord og syd, jeg har besøgt mange forskellige steder i Spanien, Budapest, USA, Tyrkiet, Tunesien, Italien samt mange flere spændende steder rundt om på kloden. Jeg nyder lige så meget en storbyferie som en kulturel rejse, og jeg elsker sol-, bade- og krydstogtferie, hvor alle sanser bliver opvartet.

Igen og igen …
Mexico er mit andet hjem. Jeg har familie bosat der, og samtidig synes jeg, at landet byder på masser af spændende kultur, meget er uberørt, og via mine familiære relationer kender jeg til steder, som turister sjældent besøger, hvilket gør det til helt unikt. Befolkningen er meget varm og farverig. Jeg kommer altid tilbage til Mexico.

Naturligvis
Island har været meget overraskende, alt ser så fladt ud, så drejer man til pludselig højre, kommer man til et fantastisk vandfald eller en gletsjer- Det er land, hvor naturen er fyldt med overraskelser. Også at sejle på krydstogt langs Norges kyst, hvor der er så meget uberørt natur, er helt storslået.

Psst! 
Rejser du til Mexico, kan jeg anbefale, at du booker et hotel ved Zocaloen, gerne med tagterrasse. Her kan du opleve en ceremoni, hvor soldater kommer hver morgen klokken otte og hejser verdens største flag. Indimellem kan du være heldig, at der kommer en kolibri og drikker nektar, mens du nyder din morgenmad.

Zoom og klik
På et krydstogt i Middelhavet kom der en stime af delfiner, som svømmede sammen med os et stykke af vejen. Det var vildt at komme så tæt på sådan et skønt dyr, og alligevel befandt de sig i deres eget element – det var så naturligt at opleve.