Henrik Mølgaard – Rejsekonsulent

Henrik Mølgaard


Ansat i Profil Rejser siden 2015


Tjek Ѵ
Jeeptur på Island, bungyjump i Nasville, lavada-vandring på Maderia, krydstogt i Caribien, gejsere i Rotorua på New Zealand, saltørkenen ved Salt Lake City. Min landeliste omfatter blandt andet USA, Canada, New Zealand, Australien, Thailand, Malaysia og det meste af Europa.

Igen og igen …
Jeg har besøgt Barcelona flere gange, da det er en by, der tilbyder det hele. Dejlig strand, god mad, hyggelige brostenskvarter og gode muligheder for shopping..

Naturligvis
At tage pigsko på og vandre op af en gletsjer om sommeren i en T-shirt er en fantastisk oplevelse, som jeg har prøvet blandt andet på New Zealand på Franz Josef-gletsjeren. Det er en anstrengende vandring, men også overvældende med alle de flotte formationer og farver.

Psst! 
En segway-tur rundt i Barcelona med en lokalguide er god måde at finde de gode lokale tapasrestauranter og i det hele taget opleve det bedste af byen.

Zoom og klik
På krydstogtet med Norwegian Getaway i sommeren 2014 stod jeg på vores balkon i den forreste ende af skibet og kiggede ned på havet. Først troede jeg, det var små fugle, der konstant fløj tæt på vandet og dykkede efter mad, men med mit kamera kunne jeg zoome ind og se, at det var flyvefisk, som en efter en hoppede op af vandet og fløj 10-20 meter. Jeg sad længe, mens solen gik ned over horisonten og fotograferede disse mærkværdige fisk.