Henriette Giese – Project Manager

Henriette Giese


Ansat i Profil Rejser siden 2015


Tjek Ѵ
Et godt glas vin går man aldrig galt i byen med, og det ynder jeg at nyde, hvor end min rejse går hen. Det være sig i en af de rigtige mange lande, jeg har besøgt i Europa, eller på en hyggelig cafe i Sydafrika. Derudover har jeg rejst rigtig meget i hele verden, men især Asien har tryllebundet mig. Jeg har badet på smukke strande på Maldiverne, fløjet helikopter over gletsjerne på New Zealand, været på hvalsafari i Sydafrika, spottet næseaber på Borneo, gået på Muren i Kina, set solen stå op over Taj Mahal, shoppet mig fattig i New York og trekket på de fantastiske Himalayabjerge. 

Igen og igen …
Thailand har jeg besøgt rigtig mange gange og altid fundet et nyt sted at udforske. Landet er utroligt smukt og fuld af smilende mennesker. Strandene er fantastiske, og alle kan være gæst uafhængig af ens budget.

Naturligvis
En af de bedste oplevelser har været turen med autocamper rundt i New Zealand. Dette fantastiske land har alt, hvad hjertet begærer. Naturen er helt speciel med bjerge, søer og hyggelige små byer samt en befolkning, der tager alting stille og roligt. Jeg var så heldig at flyve med helikopter op på Fox-gletsjeren – og sikke en oplevelse.

Psst!
På øen Siquijor på Filippinerne findes det fantastiske U Story Guesthouse, som er en lille perle i paradis. Her bor du i hyggelige bungalows og får serveret eminent mad, ja det bedste i hele Filippinerne.

Zoom og klik
Jeg var på rejse til Jordan og skulle selvfølgelig til Petra. Fra indgangen går turen et stykke gennem en ”slugt”, inden man når frem. ”Skatkammeret”, der mødte mig, var så fantastisk, at jeg fik gåsehud over hele kroppen. Petra er et af de smukkeste steder i verden.