Heidi Andreasen – Produktionschef

Heidi Andreasen


Ansat i Profil Rejser siden 2010


Tjek Ѵ
Jeg har rejst i cirka 40 lande, heriblandt Marokko, Egypten, Forenede Arabiske Emirater, USA, Canada, Madagascar, Maldiverne, Israel, Kenya, Thailand, Chile, Argentina og diverse destinationer i Europa. Og undervejs har jeg blandt andet redet på hesteryg i Rocky Mountains, været på ørkensafari til Siwa-oasen i Egypten, overnattet under åben himmel i Arizona-ørkenen, sejlet på riverrafting i British Columbia, Canada, kørt i firhjulstrækker tværs over det sydlige Madagascar, røget vandpibe i Cairos gamle bazar, dykket med muræner og hajer på Maldiverne og svømmet med delfiner i Eilat i Israel.

Igen og igen …
Marokko – fordi det er et forunderligt og gæstfrit land med en spændende historie, kultur og smuk natur med alt fra brede sandstrande til bjerge og ørken. Tænk at finde så anderledes en destination så få timers flyvning fra Danmark! Men … jeg vender også ofte tilbage til USA og Canada, fordi vidderne er enorme, naturen fantastisk … og maden ligeså – og til Kroatien med de smukke gamle byer, de rå klipper ved kysten og det turkisgrønne vand såvel som den smukke natur inde i landet, hvor man altid finder en vingård inden for rækkevidde.

Naturligvis
Blandt de bedste naturoplevelser er diverse nationalparker i USA med bjørne, bison, elge og gejsere og ikke mindst Grand Canyon.

Psst! 
Skal du til New York, så gå ikke glip af et bosnisk måltid (eller en burger …) på Anable Basin på Long Island. Indgangen kan se lidt skummel ud i et industrikvarter, men lad dig ikke skræmme. Når først du er bag lågen, så finder du et roligt, uprætentiøst og særdeles hyggeligt sted, hvor både lægger til kaj, og stille livemusik rumsterer i baggrunden. Et perfekt stop til en kold øl eller et måltid – og med en fantastisk udsigt til Manhattan!

Zoom og klik
Det må være en af mine første rejser efter skoletiden, hvor turen gik til Nordthailand på en trekkingtur. Her blev krydset brusende floder, redet på elefantryg og boet lokalt hos bjergstammer undervejs.