Hvorfor vælge os

Hvorfor vælge Profil Rejser?

Vi lever i en onlineverden, hvor du kan købe og arrangere næsten alting selv via din computer. Men … ikke alt er blot et par klik væk, og der er stadig en række ret så væsentlige vigtige fordele ved at tilrettelægge og bestille din rejse hos et topprofessionelt og erfarent rejsebureau som Profil Rejser.

Mere tid og ingen rejsestress

Hvis du selv planlægger din rejse via internettet, kommer du til at bruge mange timer på at besøge forskellige hjemmesider for at stykke rejsen sammen. Når du henvender dig til os, klarer vi alt det for dig – naturligvis ud fra de ønsker, du har, og du kan i stedet bruge din tid på at glæde dig til rejsen. Ydermere slipper du for den stress, det er ikke at vide, om alt nu passer sammen undervejs. Vi sammensætter det hele optimalt, og du slipper for at få rejsestress.

Vi har været her, der og allevegne

Profil Rejsers mange erfarne rejsekonsulenter har tilsammen besøgt alle de rejsemål, vi arrangerer rejser til. Og som specialister i at skræddersy rejser er vores fornemste opgave ikke kun at opfylde de ønsker til din rejse, du har. Vi gør også vores yderste for at gøre dig opmærksom på de små og store ekstraoplevelser på rejsemålet, du måske endda slet ikke vidste fandtes. Og alt naturligvis med dit rejsebudget i tankerne.

Din rejsekonsulent kender dig og dine vaner

Hos Profil Rejser møder du rejsekonsulenter, som gør deres ypperste for at lære dig og din families rejseønsker at kende. Kun på den måde kan de være med til at sammensætte præcis den rejse, du går og drømmer om. Ikke bare denne gang, men også næste år. Og næste. 

Rejsen er din, ansvaret er vores

Vi hylder den individuelle rejse frem for rejsen i flok. Vi tror at en ferie bliver en langt større oplevelse, når den bliver designet og skabt med sans for netop de detaljer, der i sin tid vakte rejselysten.
Derfor er vi 60 personer, der ikke bestiller andet end at finde verden frem på ny og skræddersy til præcise behov og budgetter. Vi booker alt, vi reserverer alt, vi genbekræfter alt – og vi tager ansvaret for alt. 

Selv det kedelige har vi styr på

Inden din rejse gennemgår vi visumregler, vaccinationer og rejseforsikringer med dig, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser. Du er desuden dækket af Pakkerejseloven, så skulle en af vores leverandører gå konkurs, hjælper vi dig videre. Vi er også medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2356), så du bliver kompenseret, hvis vi går konkurs før eller under din rejse. Og som medlem af Danmarks Rejsebureau Forening er vi forpligtet til at efterleve organisationens etiske regelsæt.

Stadig i tvivl?

Hvis ovenstående ikke har overbevist dig om, at der er mange fordele ved at lade os arrangere din næste rejse, så lad det komme an på en prøve. Ring eller skriv til os, vi er altid klar til en snak om, hvad vi kan, og hvem vi er. 

Se alle vores rejsetilbud