Hvem er vi

Hvem er Profil Rejser?

Vi er et danskejet rejsebureau, der har mere end 30 år på bagen, og vi har vundet prisen som "Årets Rejsebureau" adskillige gange gennem årene. Hvert år sender vi tusindvis af danskere på deres drømmerejse til Sydøstasien, Nordamerika, Afrika, Grønland/Island, Dubai eller de eksotiske øer i Det Indiske Ocean. 

Hos Profil Rejser har vi alt fra online færdiglavede pakkerejser til unikke individuelle rejser, der designes, så de passer præcis til dine rejsedrømme og ønsker. 

Profil Rejser har afdelinger i København, Odense og Silkeborg og beskæftiger pt. ca. 65 medarbejdere.

Vi har i Profil Rejser-koncernen samlet en række special-afdelinger, der tilbyder viden og praktisk erfaring inden for unikke rejseområder, herunder golfrejser, krydstogter og event- og firmarejser. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og dermed deltage i konkurrencer om fantastiske rejser, blive inviteret til rejseforedrag, være først til at modtage gode rejsetilbud og meget mere.

Profil Rejser er også på Facebook - like os her.

Profil Rejser Cruise

- frister ord som maritim luksus, frisk havbrise, gourmetmad, farverige shows og solskin på dækket? 

Så tag med på et af Profil Rejser Cruise's sublime krydstogter og oplev verden på en helt ny måde! Profil Rejser Cruise har landets bredeste udvalg af krydstogtselskaber, hvad enten du er til de store skibe med alle aktiviteterne og underholdning om bord eller de mindre skibe, hvor det kulinariske og afslapning er i fokus.

Profil Rejser Golf

- har du lyst til at spille golf i naturskønne omgivelser?

Sætter du pris på gode middage og lokale vine? Søger du en destination med oplevelser nok til hele familien? Profil Rejser Golf har et bredt udvalg af golfrejser til fantastiske golfbaner både i og uden for Europa. Vores golf-konsulenter er selv ivrige golfspillere og har været på mange af golfbanerne. Kombiner evt. golfspil med storby eller strand, så hele familien kan komme med.

Profil Rejser Sport

- er du sportfan og drømmer du om at opleve store kampe og dyster i verdensklasse? 

Så vil vores brede udvalg af sportsrejser være lige være noget for dig. Oplev fart over feltet, spænding på tilskuerrækkerne og ikke mindst en stemning i særklasse. Vi arrangerer rejser til fodboldkampe, tennisturneringer, Formel 1 Grandprix, NFL og NHL over hele verden.

Profil Grupperejser

- planlægger du en incentiv rejse for dine medarbejdere, en studierejse for dine elever eller måske en konference i tilknytning til din virksomhed?

Profil Rejsers gruppeafdeling arrangerer konferencer, incentives og firmarejser for medarbejdere og firmaer. Vi er i tæt samarbejde med lokale leverandører over hele kloden og har et indgående kendskab til eventuelle kulturforskelle og lokale forhold. Vi tager hånd om - og planlægger - rejsen ned til mindste detalje, så I kan bruge tiden på noget andet. En gennemarbejdet grupperejse er med til at styrke samarbejdet med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hvad enten det drejer sig om en konference i New York, et virksomhedsbesøg i London, en firmatur til Madrid eller noget helt fjerde, bruger vi tid på den forudgående planlægning og kommer med kreative indspark, som kan sikre at arrangementet bliver en succes.