Hvem er vi

Vi er 60 folk, der ikke bestiller andet end at bestille

Vi tror på, at en ferie bliver en langt større oplevelse, når den bliver designet og skabt med sans for de detaljer, der i sin tid vakte rejselysten. Derfor er vi travlt beskæftiget med hele tiden at finde verden frem på ny og skræddersy rejser til præcise behov og budgetter.

Som en af landets største arrangører af privatrejser er vi vant til at ordne alt, booke alt – og ikke mindst tage ansvaret for alt. Og dermed har du med en enkelt opringning til os elimineret samtlige af den store verdens faldgrupper, såsom omkostninger ved overbookinger på fly, hoteller der ikke leverer standarden, transfers der udebliver osv.

Du kan løbende følge med i verden i Profil og få nyheder, gode tilbud og først-til-mølle-beskeder her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev  Like os på Facebook  Følg os på Instagram

Profil Rejsers special-afdelinger

Vi har samlet en række special-afdelinger til dig der skal afsted på en særlig rejseform – ud at spille golf, afsted i virksomhedsregi eller på krydstogt.

Profil Rejser Cruise

- frister ord som maritim luksus, frisk havbrise, gourmetmad, farverige shows og solskin på dækket? 

Så tag med på et af Profil Rejser Cruise's sublime krydstogter og oplev verden på en helt ny måde. Profil Rejser Cruise har landets bredeste udvalg af krydstogtrederier, hvad enten du er til de store skibe med alle aktiviteterne og underholdning ombord eller de mindre skibe, som lægger til kaj i de helt små havne og ved uberørte øer. Ligegyldigt hvad du vælger, vil det kulinariske og afslapning være i fokus.

Profil Rejser Golf

- har du lyst til at spille golf på nye destinationer i hele verden?

Sætter du pris på gode middage og lokale vine? Søger du en destination med oplevelser på såvel golfbanen som udenfor? Profil Rejser Golf har et bredt udvalg af golfrejser til fantastiske golfbaner både i og uden for Europa. Vores golf-konsulenter er selv ivrige golfspillere og har været på mange af golfbanerne. Kombiner evt. golfspil med storby eller strand, så hele familien kan nyde rejsen.

Profil Erhvervs- og Grupperejser

- planlægger du en firmarejse for dine medarbejdere, en studierejse for dine elever eller måske en konference eller event i tilknytning til din virksomhed?

Profil Rejsers gruppeafdeling arrangerer konferencer, incentives og firmarejser. Vi har stor erfaring med at planlægge firmarejser, der er bygget op omkring et event. Vi er i tæt samarbejde med lokale leverandører over hele kloden og har et indgående kendskab til eventuelle kulturforskelle og lokale forhold. Vi tager hånd om - og planlægger - rejsen ned til mindste detalje, så I kan bruge tiden på noget andet. Hvad enten det drejer sig om en konference i New York, en større sportsbegivenhed eller et andet spektakulært event i London, en firmatur til Madrid eller noget helt fjerde, bruger vi tid på den forudgående planlægning og kommer med kreative indspark, som kan sikre at arrangementet bliver en succes.

 

Din rejse - vores ansvar