Om os

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Om os

På disse sider kan du læse om, hvem vi er, og hvorfor du skal vælge Profil Rejser, når du skal købe din rejse. Læs også et udpluk af vores kunders anbefalinger.

Vores løfte
Læs om vores eventyrlyst og lær, hvad en horisontudvider er.
Læs vores løfte til dig her

Hvem er vi
Vidste du, at Profil Rejser har mere end 30 år på bagen? Eller at vi også arrangerer grupperejser for blandt andet skoler og erhvervslivet? Bliv klogere på, hvem vi er, og hvad vi tilbyder.
Læs om Profil Rejser her

Medarbejderne
Hos Profil Rejser er vi omkring 65 rejselystne medarbejdere. Sæt ansigt på os, læs om vores favoritsteder og få vores små unikke rejsetips.
Se alle Profil Rejsers medarbejdere her

Hvorfor vælge Profil Rejser
Hvad er fordelene ved at bestille din rejse hos et rejsebureau som Profil Rejser?
Listen er lang – og du kan se den her

Kundernes anbefalinger
Er du stadig i tvivl, om du skal vælge at bruge et rejsebureau til at arrangere din rejse? Læs vores kunders anbefalinger – dem er vi både stolte af og glade for at have fået lov til at offentliggøre.
Læs kundeanbefalinger her

Pressemeddelelser
Indimellem udsender vi pressemeddelelser.
Se pressemeddelelser her

Læs mere
;

Vil du til Om os?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.