Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i USA

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i USA.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til USA.
Læs mere
Udflugter

Boston

Boston rundt med The Duck | Boston

Denne udflugt giver dig den ultimative oplevelse af Bostons mange attributter!
Turen starter når du går om bord i "The Duck" - et imponerende amfibium-køretøj - og begiver dig af sted til alle de vigtigste seværdigheder. Du besøger blandt andet The State House, Bunker Hill, Boston Common, Copley Square, the Big Dig, Newbury Street og Quincy Market. Under hele turen vil den erfarne guide fodre dig med informationer og anekdoter om den smukke, historiske by. Netop som du troede, at du havde set det hele, kører chaufføren med et plask direkte ned i Charles River! Her kan du nyde en behagelig sejltur og ikke mindst udsigten til Boston og Cambridge skylines.

Varighed: 1,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-17.00

Hvalsafari | Boston

Oplev havets store pattedyr i deres naturlige element! Denne udflugt tager dig med på en 3 timers sejltur om bord på en topmoderne katamaran.
Undervejs får du mulighed for at opleve pukkelhvaler, finhvaler, marsvin, hvid-sidede delfiner og mange andre spændende havdyr. Om bord på skibet er også professionelle forskere fra New Englands hval-center som gerne deler ud af deres brede viden om hvalerne og deres levevilkår.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt

Sejltur i Boston Havn | Boston

På denne sejltur kan du suge den unikke stemning til dig, som præger Bostons havn.
Havneområdet er fuld af historie, liv og smukke seværdigheder og ved solnedgang, kan du overvære det antikke krigsskib, USS Constitution, markere dagens afslutning med en serenade af kanonskud.

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt

Clearwater

Familliesjov i Busch Gardens Tampa | Clearwater

Nup en dag i Busch Gardens Tampa, hvor forlystelserne er mange, og alle aldersgrupper velkomne.

Dagsbillet til BUSCH GARDENS® TAMPA TICKET inkluderer en adgangsbillet til Busch Gardens® Tampa Bay.

Busch Gardens ® Tampa 
Drag på eventyr i Serengeti og tag på spændende forlystelser, mød vilde dyr og se de gribende shows. Dyk som en rovfugl ombord på den berusende rutsjebane Sheikra®. Tag del i familieløjerne på Sesame Street® Safari of Fun™ eller mød nogle af naturens mest fascinerende dyr – helt tæt på! Bagefter kan du sprinte som en gepard igennem Serengeti ombord på vores nyeste og længste rutsjebane Cheetah Hunt®.

Eventyr-øen Adventure Island 
Forsvind i plaskende gys på Adventure Island, hvor alle aldersgrupper kan glide ind i den afslappede atmosfære og nyde masser af solbeskinnet sjov ned ad spiral-snoede vandrutsjebaner, under vandfald, i en swimmingpool med kæmpe bølger, ned ad en vild flod og masser af andre familie-forlystelser. Hop på en rutsjebane for fart og spænding eller snup en siesta i din egen private hytte.

Varighed:
Afgang:

Speedbådsudflugt | Clearwater

Mærk brisen og adrenalinen på denne udflugt med speedbåd i Tampa og St. Pete Beach. Tag roret og bliv kaptajn på din helt egen speedbåd på en udflugt, der tager vejret fra dig af spænding.
På denne guidede tur – med et twist af St. Petersburgs kanaler og Tampa Bay – kommer du til at opleve den slags gys, som gør forskellen mellem en god ferie og en ferie, du vil huske for altid! 

På hele turen kan du navigere din egen speedbåd, mens du følger vores trænede guides, der vil give dig det bedste fra to verdener: gyset ved at styre din egen speedbåd samt trygheden ved at følges med vores dygtige guides, som introducerer dig til skønheden i Tampa Bay og St. Petersburg kanalerne. Den vittige fortællerguide supplerer dig med historiske facts igennem bådens radiosystem. 
Turen varer to timer og vil føre dig igennem det rolige Tampa Bays smukke nationalparker fyldt med dyreliv, til det historiske Fort De Soto Park og The Sunshine Skyway Bridge. Du kommer måske til at se flokke af delfiner, søkøer, gopherskildpadder og et utal af forskellige slags lokale fugle – alt imens du nyder en ny side af Floridas vestkyst.  

Udflugten inkluderer din egen F13 mini-speedbåd, redningsvest, kildevand på flaske, instruktioner, basal indføring i bådfart, færdselsregler, turens hånd-signaler og ledelse af et professionelt trænet personale.

Varighed:
Afgang:

Speedbådsudflugt og delfin-surfing | Clearwater

Dette er en oplevelse, du vil huske resten af dit liv!
Tag med på en berusende højhastighedssejltur på sejlkanalerne langs kysten og Den Mexicanske Golf i en betagende leg med naturen, når akrobatiske delfiner springer og dykker langs The Dolphin Racer.

Varighed:
Afgang:

Everglades Nationalpark

Everglades Nationalpark | Everglades Nationalpark

Everglades er det største subtropiske vildnis i USA, hvor du bl.a. kan opleve alligatorer, vilde skildpadder og oddere.
Her er et bredt udvalg af kano- og kajak-ruter, vandrestier og campingsteder, så har du lyst til at leve i et med naturen et par dage, er der rige muligheder. Februar til april er klimamæssigt de bedste måneder. Regnsæsonen løber fra juni til oktober, og her er der mange myg i området! Tag på en halvdags udflugt til Everglades Safari Park inkl. "air boat"-tur og alligatorshow.

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 8.30

Miami

Med luftbåd gennem sumpen i Everglades Safaripark | Miami

På denne udflugt får du mulighed for at opleve Floridas største sumpområde ombord på en propeldreven luftbåd.
Du kommer helt tæt på den usædvanlige natur og det rige dyreliv, når båden flyder gennem de mystiske sumpe. Husk at holde udkig efter alligatorer, skildpadder, bævere, eksotiske fugle - og alle de andre spændende dyrearter, der lever i området. Reservation skal bekræftes 24 timer før afgang.

Varighed: En halv dag
Afgang: Dagligt kl. 8.00

Oplev Miami i en Go Car | Miami

Har du lyst til at opleve Miami på egen hånd, uden at skulle bekymre dig om at finde vej? Så lej en Go Car og lade GPS'en guide dig gennem byen, i dit helt eget tempo!

På denne rute kører du blandt andet igennem celebrity kvarterer, imens GPS´en fortæller spændende anekdoter, og får mulighed for at besøge seværdigheder og muséer.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt kl. 9.00-20.00

Sightseeing med Go Car | Miami

Lej en Go Car, begiv dig ud i Miami på egen hånd og lad GPS’en guide dig! Du behøver ikke at bekymre dig om at finde vej og kan bare nyde turen i dit helt eget tempo!
På denne sightseeing tur kører du ned langs South Beach imens GPS´en fodrer dig med spændende informationer om Ocean Drive, The Lincoln Road Mall og mange af områdets berømte Art Deco hoteller.

Varighed: 1 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00-20.00

Sumpsafari og byrundtur | Miami

Udflugten begynder med en tur ind i Floridas største sumpområde i en propeldreven luftbåd!
Du kommer helt tæt på den usædvanlige natur og det rige dyreliv, når båden flyder igennem de mystiske sumpe. Husk at holde udkig efter alligatorer, skildpadder, bævere, eksotiske fugle og alle de andre spændende dyrearter, der holder til her. Efterfølgende flyttes fokus fra natur til kultur. Udflugten afsluttes med en rundtur i Miami - forbi Miami Beach, Coconut Grove, Little Havana, South Beach og meget mere.

Varighed: 3,5 time
Afgang: Dagligt kl 8.00

Orlando

Disney World | Orlando

Disney World er et af de mest besøgte forlystelsesområder i verden, og med årene har parkerne udviklet sig til meget mere end Mickey Mouse & Co.

Et besøg i Disneys verden er fantastisk for både børn og voksne, og parkerne er oplagte at besøge, når man er i Florida. Orlando huser ikke mindre en 4 Disney temaparker og hele 2 vandland. Disney Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom og Magic Kingdom er generelt mere for de mindre børn, mens Epcot og Hollywood Studios henvender sig til de ældre børn

Billetter

Med en Magic Your Way-billet til Walt Disney World® Resort kan de legandariske parker besøges. Der er utallige billettyper, og afhængig af hvilke parker I ønsker at besøge og hvor lang tid i vil være der, kan Profil Rejser være jer behjælpelig med at finde det der passe til jer.
Bemærk venligst at billetterne kun sælges ved samtidigt køb af hotel gennem Profil Rejser.

Varighed:
Afgang:

Discovery Cove - svøm med delfiner | Orlando

Oplev en dag i det store vandland, hvor der er mulighed for en fantastisk oplevelse – nemlig at svømme med delfiner! 

Under kyndig vejledning af dyrepasserne får man 30 minutters undervisning i dyrenes adfærd og kommunikation. Og resten af dagen kan nydes i den flotte vandpark, fyldt med dyreliv og pools.

Børn skal mindst 6 år gammel, og børn mellem 6-12 år skal være ifølge med en voksen. Parken er ud over det store fokus på dyrelivet også et dejligt vandland. Så HUSK badetøj!

Indgangsbilletten inkluderer: 30 minutters svømning med delfiner, morgenmad, frokost og snack i løbet af dagen samt ikke-alkoholiske drikkevarer, snorkle udstyr, våddragt, håndklæder, parkering og billet til både SeaWorld Orlando og Aquatica (gældende i 14 dage).

Det er muligt at købe billetter uden svømning med delfiner.


Varighed:
Afgang:

Kennedy Space Center | Orlando

NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier.

Her har såvel alle bemandede rumopsendelser som hundredvis af ubemandede videnskabelige opsendelser fundet sted. I Kennedy Space Center Visitor Complex får du en enestående mulighed for, på nærmeste hold, at se, hvor rumopsendelserne og mange landinger har fundet sted. Prøv de interaktive simulatorer, se shows og få muligheden for at møde en af personerne fra astronautkorpset.


Varighed: 11,5 time
Afgang: 7:30

Voksen fra kr. 801
Barn fra kr. 733

Universal Orlando | Orlando

Universal Orlando er målrettet større børn og teenagere, og her er de vilde forlystelser fyldt med adrenalin.

I Universal Studios Florida er fokus filmrelaterede forlystelser, og parken er designet som tre amerikanske storbyer, San Francisco, New York og Hollywood, der er anlagt om en kunstig sø. Her finder du blandt andet 4D forlystelser, store rutsjebaner og endda en kombi – alle med temaer fra film såsom Shrek, The Mummy og Terminator.

I Universal's Island of Adventure finder du ACTION, med rutsjebaner snor sig i vejret, hvor end man kigger hen. Parken består en række tematiske “øer”; Marvel Superhero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Toon Lagoon og Seuss Landing. slands of Adventure er også hjemsted for det populære “Wizarding World of Harry Potter”. Denne del af parken åbnede i sommeren 2011 og har været en kæmpe succes siden som den mest populære attraktion (ofte medfølgende gigantisk kø – så kom tidligt). Prøv en tur gennem Hogwartz til blandt andet en quidditch-kamp, se de “sneklædte” bygninger året rundt (selv i 30 graders varme), køb en masse lækkert Harry Potter merchandise som for eksempel din egen tryllestav eller smag en pumpkin juice.

Indgangsbilletter til Universal Orlando kan købes til hhv 1 og 2 dage, og billetten giver adgang til både Universal Studios Florida og Universal’s Island of Adventure tema park.


Varighed:
Afgang:

SeaWorld Orlando | Orlando

Nyd en dag med fantastiske rutchebaner og havets dyr

I SeaWorld Orlando er der mulighed for at komme tæt på havets verden, se de store og berømte shows med spækhuggere og delfiner, og tag en tur med en af de mange fantastiske rutchebane.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 698
Barn fra kr. 698

New Orleans

Rundvisning på Oak Alley Gods | New Orleans

Besøg det betagende gods Oak Alley med den tilhørende plantage og føl dig hensat til sydstaternes storhedstid.
Oak Alley Plantation blev bygget i 1839 og er et imponerende syn på grund af de stemningsfulde bygninger og den lange allé op til godset, der prydes af gamle egetræer, der er mere end 250 år. Du får en rundvisning på det traditionsrige gods, hvor guiden fortæller anekdoter om tidligere beboere, og det liv der blev levet på godset.

Varighed: 4,5 time
Afgang: Mandage, onsdage, fredage og lørdage kl. 13.00

Sejltur med hjuldamper | New Orleans

En 2-timers sejltur om bord på den eneste autentiske hjuldamper i New Orleans.
Turen starter i hjertet af det franske kvarter, og tager dig på en rejse tilbage til tiden, hvor bomuld var den vigtigste indtægtskilde, og livet ved Mississippi-floden foregik i et helt andet tempo. Du nyder en kreolsk frokost på hjuldamperen Natchez, imens I passerer en af verdens mest aktive havne. Udsigten til New Orleans er fabelagtig, og stemningen om bord fuldender hele oplevelsen.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagligt kl. 14.30 (fredag-søndag også kl. 11.30)

Canyonlands Nationalpark

Mini-ekspedition i Canyonland | Canyonlands Nationalpark

Mini-ekspeditionen begynder kl. 07.15 fra Tag-A-Long's kontor i Moab (afgang kl. 07.30).
En kort, men seværdig køretur fører dig til flodbredden. Undervejs standser bilen, så du kan iagttage de tusindårgamle indianske helleristninger, der er at finde på klippevæggene nær Colorado River. Ombord på jetbåden Colorado Explorer tager professionelle guider dig med ind i den uberørte natur i Canyonlands National Park. Båden standser ofte, og der er rigelig tid til f.eks. at opleve forhistoriske ruiner efterladt af indianerkulturen Anasazi samt andre historiske seværdigheder. Du kan desuden iagttage nogle af områdets geologiske vidundere på tæt hold, eller blot nyde det storslåede sceneri. Husk kameraet og masser af film! Hvis vandstanden tillader det, kan du opleve forstenet træ og på hele turen er du omgivet af røde klippevægge, der rager op til 500 meter op på begge sider af floden! 

Efter en lækker frokost stiger du ind i en behagelig firehjulstrækker med air-condition og kører op i 600 meters højde til det fantastisk udkigspunkt: The Island in the Sky. Fra bilen kan du se klippebroer og bjergtoppe, og noget af vejen kører I ad den berømte White Rim Trail. Hold udkig efter bighornfår, som holder til i klippelandskabet. 

Den sidste del af udflugten inkluderer en klatretur op ad Shafer Trail - et net af smalle stier, der snor sig mellem klipperne, og som i århundreder har tjent som sti for kvæg og minearbejdere. På hele turen vil din guide sørge for at bringe omgivelserne til live ved at fortælle historier om regionens tidligere beboere - cowboys, minearbejder og desertører. Omkring kl. 17 vender du tilbage til Moab efter en dag med uovertrufne oplevelser, som kun de særligt udvalgte får mulighed for at opleve. 

Bemærk, at indholdet af denne udflugt kan ændres på bestemte dage.

Der er ingen aldersgrænse, dog krav om en minimumvægt på 18 kg.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.15

Tre-dages Canyonland Eventyr | Canyonlands Nationalpark

Eventyret begynder kl. 7.00 ved Tag-A-Long's kontor i Moab. En kort, men seværdig køretur fører dig til flodbredden, hvor dine guider venter på båden.
Dag 1 - Frokost og aftensmad inkluderet 
Efter en kort orientering tager I afsted på en rolig Colorado River med udsyn til Canyonlands' storslåede kløft. Undervejs standser båden ved flere lejligheder, og du har mulighed for at se forstenet træ og fascinerende geologiske formationer. Er du opmærksom, er der mulighed for at spotte bighornfår, muldyr, ørne og prærieulve. Dine professionelle guider vil fortælle om stedets historie og geologi samt diskutere etiske spørgsmål vedrørende bevarelsen af den storslåede natur. Ved middagstid får du den første smagsprøve på besætningens kulinariske evner. Sidst på eftermiddagen er det tid at slå lejr, og båden lægger til ved bredden. Teltene er hurtigt slået op, og det giver dig tid til at slappe af på stranden og hygge dig med nye venner, mens guiderne tilbereder aftensmaden. Efter mørkets frembrud kan du læne hovedet tilbage og nyde synet af stjernehimlen, mens du lytter til guidernes utallige historier. 

Dag 2 - Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet 
Omkring kl. 9.00 er morgenmaden overstået, og du fortsætter ned ad den fascinerende Colorado River. På vej ned ad floden standser båden, så du kan besøge de velbevarede, forhistoriske ruiner, som indianerkulturen Anasazi har efterladt. Der bliver også tid til en gåtur over The Loop, og herfra har du en spektakulær udsigt over flodområdet. Frokosten nydes på flodbredden præcis dér, hvor Colorado River løber sammen med Green River. Nu er det blevet tid til at begive sig ind i Cataract Canyon og de legendariske strømfald, der venter dér. Guiderne giver alle en grundig orientering inden I sætter jer i båden, og så er det ellers afsted på dit livs rafting oplevelse! Du passerer de første af 25 navngivne strømfald, så hold godt fast og nyd turen! Denne aften slår I lejr i hørbar afstand fra nogle af Nordamerikas vildeste strømfald. 

Dag 3 - Morgenmad og frokost inkluderet 
Rejsen fortsætter gennem Cataract Canyon, hvor strømfaldene bliver mere og mere intense jo længere ind i kløften du kommer. Du er midt i nogle af verdens mest kendte og respekterede vandfald i Nordamerika - Ben Hurt, Powell's Pocket Watch, Capsize. For ikke at nævne de tre overvældende fald i The Big Drop, hvor floden falder mere end noget andet sted i USA! Det er i sandhed en dag fuld af uforglemmelige oplevelser. Til sidst når du til Lake Powell - en smuk blå sø omgivet af røde klipper. Tag en svømmetur og nyd det fantastiske landskab. Her slutter eventyret, men som du kan se nedenfor har Tag-A-Long har 3 muligheder for transport tilbage til Moab, som kan bookes mod tillæg. 

Mulige hjemrejser (fra Hite Marina til Moab):
Kør tilbage til Moab i bil. Turen tager ca. 4 timer gennem ørkenlandskabet i det sydøstlige Utah. Du ankommer til Moab omkring kl. 21.
Det kan kraftigt anbefales at tilbagelægge strækningen i fly. Du flyver over Colorado River og har fuld udsyn til mange af de strømfald, du netop har besejret. Fra 7.000 fods højde har du desuden fornøjelsen af fuldt udsyn til Canyonlands National Park med dens fantastiske formationer. Flyveturen tager ca. 30 min., og du er tilbage i Moab omkring kl. 17.30.
Tag-A-Long sørger for at bringe dit køretøj til Hite Marina, så det venter dig, når du ankommer til Lake Powell først på eftermiddagen.

Bemærk:  Aldersgrænse 12 år. Maj og juni dog 8 år.

Varighed: 3 dage / 2 nætter
Afgang: Om søndagen

River Rafting i Canyonland | Canyonlands Nationalpark

Mini-ekspeditionen begynder kl. 07.15 ved Tag-A-Long's kontor i Moab. Herfra vil en firehjulstrækker tage jer med dybt ind i Canyonlands National Park.
Turen går ad en såkaldt Utah Scenic Byway - en seværdig rute, der blandt andet fører jer til et af områdets største koncentrationer af forhistoriske, indianske skrifttegn. Husk kameraet og masser af film! Bilen stopper så du kan se på dinosaur-spor, der er bevaret i en forhistorisk sandbanke.

I kører ind i Canyonlands National Park ad den berømte White Rim Trail, og passerer ved indgangen naturskabte broer, monumenter, tårne og lignende seværdigheder. Hold udkig efter bighornfår, der holder til i dette barske, uspolerede landskab. Under hele turen har du en storslået udsigt over Colorado River, der snor sig gennem parken og efterlader dybe kløfter i de røde klipper. På vej ud ad parken føres du ad Shafer Trail - smalle stier, der i århundreder har tjent for hyrder og minearbejdere. Nyd spændingen og den uovertrufne udsigt! 

Anden halvdel af dagens eventyr oplever du på den strømmende flod. Du vil nyde et af Amerikas mest fortryllende scenerier, alt imens du flyder ned ad Colorado River. Du kan desuden tage en svømmetur eller hvine af fryd på vej gennem legesyge strømfald (klasse I-II). Dagen igennem vil du lære om regionens dyreliv samt stedets geologiske og kulturelle historie - og du vil more dig kosteligt imens! I er tilbage i Moab omkring kl. 16.30. 

OBS! Denne udflugt udføres til tider i omvendt rækkefølge - begyndende med rafting kl. 08.45 og med afslutning ca. kl. 17.00.

Bemærk: Ingen aldersgrænse. Medbring autostol til mindre børn.

Varighed: 9 timer
Afgang: Dagligt kl. 7.15

Las Vegas

Helikoptertur over Colorado River | Las Vegas

En heldagsudflugt med helikopter, der er lidt udover det sædvanlige!
Turen starter i Las Vegas og tager dig med på en malerisk flyvetur hen over Hoover Dam, Lake Mead og Boulder City for siden at lande ved bredden af Colorado River midt i Grand Canyon. Du nyder en delikat frokost på flodbredden akkompagneret af perlende champagne, før du atter stiger om bord på helikopteren og flyver til Boulder City. Ved foden af den gigantiske Hoover-dæmning påbegynder du sejlturen ned ad Colorado River. Dette er den perfekte måde at nyde det smukke, uspolerede naturområde på!

Varighed: 10 timer
Afgang: Dagligt

Grand Canyon med bus | Las Vegas

Turen afgår fra Las Vegas og går gennem det historiske landskab i det sydvestlige USA til det maleriske Grand Canyon.
Undervejs vil din guide fortælle spændende historier om de nybyggere og indianere, spanske opdagelsesrejsende og cowboys, der tidligere har beboet området. Undervejs standses der ved de kendte seværdigheder Hoover Dam, Mather Point og Bright Angel Lodge. Frokost er inkluderet i prisen.

Varighed: 13 timer (inkl. transport til og fra dit hotel)
Afgang: Dagligt

Helikoptertur over Grand Canyon | Las Vegas

Oplev det utrolige landskab ved Grand Canyon i fugleperspektiv!
På denne helikopter-tur får du en absolut enestående udsigt over kendte seværdigheder, som Lake Mead, Boulder City og Hoover Dam samt udslukte vulkaner, klipper og kløfter, der pryder ørkenlandskabet. Dernæst daler helikopteren og tager dig med dybt ned i Grand Canyon, hvor klippeformationer, der er mere end 2 milliarder år gamle, endnu står intakte. Du lander ved bredden af Colorado River og kan nyde en delikat picnic i læ af en autentisk indianer hytte. Tag dig god tid til at udforske Hualapai-indianernes hjemsted og ikke mindst den storslåede natur.

Varighed: 4 timer (inkl. transport til og fra dit hotel)
Afgang: Dagligt

Helikoptertur over Las Vegas | Las Vegas

Oplev underholdningsmekkaet fra oven om bord på en topmoderne helikopter. Nyd udsigten til "The Strip" der er prydet med kopier af alverdens monumenter.
New York Skyline, Eiffeltårnet, Luxor-pyramiden og det antikke Cæsar-palads er bare nogle af seværdighederne. Selve flyvetiden varer ca. 10 minutter. Bemærk venligst at transport fra dit hotel til lufthavnen ikke er inkluderet.

Varighed: 20 minutter
Afgang: Dagligt

New York City

Berømte TV- og filmlokationer | New York City

Udflugten hvor du kan se de mest berømte film- og TV locations i New York og opleve spændende kvarterer som Greenwich Villaga, East Village, Midtown og Upper West Side.
Samtidig er det den sjoveste rundvisning på Manhattan, hvor du kan få genopfrisket alle tv-minderne. Undervejs besøger I 60 forskellige locations, der er kendt og elsket verden over. Oplev blandt andet bygningen hvor Chandler, Monica og alle de andre "Venner" boede. Se restauranterne fra  "Da Harry mødte Sally" og "Enchanted". Sæt dig på trappetrinnet hos "Cosby & co.", få et glimt af restauranten fra "Spiderman" og tag billeder af brandstationen fra "Ghostbusters". Dette er sightseeing, når det er allermest underholdende!

Varighed: 3,5 time
Afgang: Torsdag-søndag kl. 11.00

De tre store attraktioner | New York City

Entre til The Empire State Building 86th Floor Observatory, Metropolitan Museum of Art and Circle Line Cruise. Her er din billet til tre af New Yorks mest populære attraktioner til én lav pris.
Nyd den fantastiske panoramaudsigt over New York City fra Empire State Building Observatory, se perler fra den antikke og moderne verden på Metropolitan Museum of Art og oplev Manhattans verdensberømte skyline fra vandet på en 2-timers Circle Line Cruise. 

• Entre til Empire State Building 86th Floor Observatory 
• Spring køen over til Met samlingen, alle særudstillinger og alle offentlige guidede ture på Metropolitan Museum of Art 
• Frit valg mellem en Circle Line 2-timers Semi-Circle Cruise eller en 2-timers Harbour Lights Aften Cruise (kun i periode medio marts til medio november). Begge ture inkluderer et nærbillede af Statue of Liberty. 

Billetten er gyldig i 14 dage fra første ibrugtagning, så du behøver ikke at besøge alle tre attraktioner på samme dag.

Varighed: 2 timer
Afgang: Dagtimerne eller aften

Empire State Building fra toppen | New York City

Svæv højt op over byen og nyd udsigten fra New Yorks mest ikoniske skyskraber. Lad dig imponere fra det populære 360-graders udendørs dæk, dag og nat. Kikkerter er tilgængelige på promenaden.
The Empire State Building har tiltrukket mange spændende lejere fra forskellige industrier og verdensdele. Skyskraberens robuste tv-teknologi understøtter alle større TV og FM radiostationer i hele New Yorks storbyområde. Empire State Building blev udnævnt til Amerikas favorit bygning i en meningsmåling foretaget af The American Institute of Architects. The Empire State Building Observatory er en af verdens mest elskede attraktioner og er regionens nr. 1 turistdestination.

Varighed:
Afgang:

New York Citypass | New York City

Undgå at spilde tiden med at vente i lange billetkøer! Med New York Citypass får du adgang til en stribe af berømte seværdigheder og attraktioner til en yderst fordelagtig pris.

Passet er gyldigt i 9 dage og giver adgang til Empire State Building Experience, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art samt mulighed for at vælge mellem:

  • indgang til Top of the Rock Observation eller Guggenheim Museum
  • havnerundfart med Circle Line Sightseeing Cruise eller Ellis Island 
  • indgang til 9/11 Memorial Museum eller Intrepid Sea, Air & Space Museum.

Varighed: Gyldigt i 9 dage
Afgang: Dagligt

Gospel i Harlem | New York City

Tag på sightseeing i Harlem og oplev en lokal gospelgudstjeneste.

Besøg berømte steder som Columbia University, City College, The Abyssinian Baptist Church, Sugar Hill og St. Nicholas Avenue, hvor Duke Ellington boede. Se den kendte 125th Street, The Cotton Club, The Apollo Theater og The Schomburg Center, hvor der forskes i afro-amerikansk kultur. Du slutter af med en gospelgudstjeneste i en lokal kirke. En livsbekræftende oplevelse hvor man for alvor kan mærke gospelmusikkens styrke.

Varighed: 4 timer
Afgang: Onsdage kl. 9.00 og søndage kl. 9.30

Heldagstur: Den ældste gade, Constitution Hall og Amish-folket | New York City

Læn dig godt tilbage i bussædet og nyd køreturen gennem New Jersey og Pennsylvania til Philadelphia.
Du besøger blandt andet Chinatown, Benjamin Franklin Parkway og Elsert Alley som er den ældste gade i USA. Philadelphia er en interessant by set med historiske briller, det var bl.a. her, at den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet. Du får mulighed for at opleve berømte Liberty Bell og Constitution Hall, der er nogle af USA's vigtigste frihedssymboler. Efter et besøg på Philadelphia Museum of Art fortsætter turen til Lancaster distriktet og Amish folkets religiøse tidslomme. Du spiser frokost på et Amish marked og bliver efterfølgende kørt med hestevogn hen til et landbrug. Her får du et unikt indblik i Amish folkets enkle levevis, hvor man bevidst har fravalgt al moderne teknologi.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Mandage og onsdage kl. 7.00

Helikoptertur over The Big Apple | New York City

Indled ferien i NY med  stil! Tag en helikoptertur og oplev den vibrante storby fra oven.
Du flyver henover Ellis Island og Governors Island. På tilbagevejen ser du bl.a. Manhattan skyline, Empire State Building, Chrysler Building, Woolworth og Met Life bygningen. Inden landing får du desuden et kig til George Washington Bridge og Central Park. En uforglemmelig oplevelse som giver dig et godt totalbillede af den potente by!

Varighed: 15 minutter
Afgang: Dagligt

Live baseball på Yankee Stadium | New York City

Oplev noget så ærkeamerikansk som en baseballkamp med legendariske New York Yankees!
Du bliver kørt direkte til Yankee Stadium, hvor du kan opleve den intense spænding og begejstring, der er indbegrebet af baseball for mange amerikanere. Det er helt særligt at overvære New Yorks eget baseballhold i aktion.

Varighed: 5 timer
Afgang: Bestemte datoer i sæsonen (april til september)

Live basketballkamp på Madison Square Garden | New York City

Her er din chance for at opleve en basketballkamp live på legendariske Madison Square Garden, der er kendt som den mest glamourøse basketballarena i verden.
Her spiller New York Knicks deres topkampe i NBA-ligaen, imens trofaste fans ser til i åndeløs spænding. En ærkeamerikansk oplevelse du ikke må gå glip af!

Varighed: 5 timer
Afgang: Bestemte datoer i sæsonen (november til maj)

New York rundt med dobbeltdækkerbus | New York City

En af de nemmeste og bedste måder at opleve hele New York City - hop af og på denne dobbeltdækkerbus ved alle de højdepunkter du ønsker at besøge.
The All Loops Tour omfatter Uptown, Downtown, Brooklyn Loops og The Night Tour. Hop af eller på over 50 forskellige steder i hele Manhattan og Brooklyn indenfor 48 timer. Fra The United Nations til Times Square, fra Harlem til Battery Park sørger The All Loops Tour for, at du kommer forbi alle seværdighederne i New York City i dobbeltdækker stil! 

Downtown Loop omfatter: Greenwich Village, Times Square, Empire State Building, Flatiron Building, Union Square, Soho, Chinatown, Little Italy, Lower East Side, East Village, Rockefeller Center og meget mere. 

Uptown Loop omfatter: Central Park West, Lincoln Center, Dakota lejligheder, American Museum of Natural History, Cathedral of St. John the Divine, Grant Grav, Apollo Theater, Harlem Market, The Museum Mile, Fifth Avenue og meget mere. 

Brooklyn Loop omfatter: Botanisk Have, Den Brooklyn Museum of Art, antikke møbler District, Fulton Mall, The Brooklyn Museum, Grand Army Plaza, Cadman Plaza, The Brooklyn Public Library og meget mere.

Varighed:
Afgang:

Niagara Falls med bus | New York City

Du kører i bus gennem New York State og kan bl.a. nyde de smukke landskaber og Catskill bjergene på vejen til Niagara Falls.
Nyd en oplevelsesrig rundtur i Toronto og en "Maid of the Mist" eller en "Journey Behind the Falls" sejltur. Efter 2 oplevelsesmættede dage med vidunderlige naturoplevelser går turen tilbage til New York.

Varighed: 3 dage / 2 nætter
Afgang: Mandage

Outlet shopping i Woodbury Common | New York City

Tag på shoppingtur i Woodbury Common Premium Outlet kun 1 times kørsel fra Manhattan.
Her finder du alt, hvad hjertet kan begære og tilmed til spotpriser. Tommy Hilfinger, Prada, Dolce & Gabbana, DKNY og Nike er blandt de mærker, du kan finde her, og priserne er ofte nedsat med op til 70% af den normale udsalgspris i USA. Kør med Gray Line bus fra busterminalen Port of Authority.

Varighed: Valgfrit
Afgang: Dagligt kl. 8.30, 9.30, 10.15 og 12.15

På pizza-tur gennem Brooklyn | New York City

På denne utraditionelle tur bliver du kørt rundt til Brooklyns allerbedste pizzeriaer!
Hop ombord på bussen og nyd 4 1/2 times guidet rundtur, hvor du kan opleve seværdigheder som Brooklyn Bridge, Coney Island, Trump Village og Keyspan Park, som suppleres med rigelige mængder pizza og læskende sodavand.

Varighed: 4,5 time
Afgang: Mandage, fredage, lørdage og søndage kl. 11.00

Romantisk Dinner Cruise | New York City

Et romantisk cruise, hvor du kan nyde en udsøgt middag med din udkårne, med New Yorks skyline som baggrund.
Der er underholdning ombord, og pæn påklædning er påkrævet.

Bemærk: Afgang om søndagen er kl. 17.30

Varighed: 4-4,5 time
Afgang: Dagligt kl. 18.00 (søndage kl. 17.30)

Sex And The City rundtur | New York City

På denne sjove udflugt kan du opleve mere end 40 locations fra den populære tv-serie "Sex and The City".
Følg Carrie og venindernes fodspor i den spændende metropol: Shop i deres yndlingsbutikker, spis på deres yndlingsrestauranter og nyd en god gang tøsesladder på deres foretrukne caféer. Turen varer knapt 4 timer, og giver dig rig mulighed for at udforske den verden, du kender så godt fra tv skærmen. Du kan f.eks. smage en "cupcake" i det bageri, hvor Miranda proppede kager i munden, shoppe i The Pleasure Chest, hvor Charlotte købte sin "rabbit", besøge de mange skobutikker der var  omdrejningspunktet i Carries sko fetish og se den møbelbutik, hvor Aidan arbejdede. Afslut med prikken over i'et - en Cosmopolitan på en af de mange barer, der blev brugt i serien.

Varighed: 3,5 time
Afgang: Dagligt kl. 15.00

Solnedgang over Manhatten | New York City

2 timers aftensejlads hvor du kan opleve det spektakulære syn af solens nedgang over Manhattan skyline og Frihedsgudinden.
Se mørket falde over den pulserende storby, imens lysene tager over og  tænder byens glød, og nyd evt. et glas vin til forestillingen. Sejlturen går ned langs Hudson River, rundt om Battery Park og op ad East River under Brooklyn, Manhattan og Williamsburg broerne til United Nations.

Varighed: 2 timer
Afgang: Visse ugedage kl. 18.00 eller 19.00 (afhængigt af periode)

San Francisco

Det ukendte San Francisco - med insider guide | San Francisco

Her har du chancen for på helt egen hånd at udforske ukendte dele af San Francisco - og dog med en ægte insider som guide hele vejen!
På denne udflugt kører du i din lejede Go Car, alt imens Mr. San Francisco guider dig via en GPS.

Varighed:
Afgang: Dagligt

Golden Gate Bridge med Go Cars | San Francisco

Vil du opleve San Franciscos spektakulære Golden Gate Bridge helt på egen hånd, så lej en Go Car og kør af sted!
En Go Car er nem at køre og har plads til 2 personer. Den indbyggede GPS sikrer, at du ikke farer vild i de fremmede omgivelser. Denne rute tager dig langs San Franciscos smukke havnefront frem til den berømte bro, hvor du kan stille bilen og nyde udsigten. Hjemturen går gennem The Presido og snoede Lombard Street.

Varighed: 1,5 time
Afgang: Dagligt kl 9.00

Heldagstur med Go Cars | San Francisco

Her får du muligheden for at opleve San Francisco helt på egen hånd - og alligevel kan du være sikker på ikke at blive væk eller overse vigtige seværdigheder!
Lej en Go Car med plads til to personer og kør af sted på opdagelse med GPS'en som din guide. Du kan bruge hele dagen på at udforske San Franciscos smukke kvarterer og berømte seværdigheder, og samtidig nyde den frihed det giver kun at skulle følge sit eget tempo.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Helikoptertur over San Francisco | San Francisco

Gå ombord i en Bell Jet helikopter og begynd en spændende flyvetur over San Francisco, akkompagneret af musik sammensat til lejligheden og de professionelle piloters spontane fortællinger.

I tillæg til San Francisco’s Skyline og de berømte kendetegn, som Alcatraz og broerne, flyves der nordover til Marin Headlands, et stykke af Californien’s Stillehavskyst, Angel Island og kunstnerbyen Sausalito.

Varighed: 2 timer (30 min. flyvetur)
Afgang: Dagligt mellem kl. 10.00-15.00

Med sporvogn gennem byen | San Francisco

Prøv en tur med sporvogn gennem nogle af San Francisco’s spændende kvarterer.

På turen kommer du forbi Fishermann’s Wharf, North. Beach, Downtown og Chinatown. Du kan stige på og af de 4 forskellige steder i byen.

Varighed: 1,5 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 10.00-15.00

Med vintog gennem vinmarkerne | San Francisco

Denne tur starter med en bustur fra San Francisco til Napa & Sonoma besøgscenter.
Herefter kører I med vin-toget gennem de billedskønne vinmarker i Napa Valley, mens der bydes på frokost med vine i verdensklasse.

Varighed: 8,5 time
Afgang:

San Franciscos parker med Go Cars | San Francisco

Oplev skønheden i San Franciscos smukke parker i en GPS historiefortællende bil! Dette er en af vores mest populære udflugter, da den tager dig med til nogle af byens smukkeste steder.
Ruten går hovedsagligt gennem parker og følger kysten via the Presidio, over Golden Gate bridge til havet og hjem gennem Golden Gate Park. Du kan desuden vælge mellem 10 forskellige omveje, som tager dig til eksempelvis Haight Ashbury, Twin Peaks, Alamo Square eller Baker Beach. Afslutningen er fantastisk, da turen går ned ad Lombard Street. Du kan også vælge at køre gennem centrum på vej tilbage til Union Square store.

Varighed: 2,5 time (eller valgfrit)
Afgang: Dagligt

Sejltur i Golden Gate-bugten | San Francisco

Sejl langs San Francisco’s imponerende søside, under den majestætiske Golden Gate Bridge og kom tæt på den berygtede Alcatraz Island.
På vejen oplever man San Francisco’s historie og berømte vartegn og vælg mellem 12 sprog i dine hovedtelefoner.

Varighed: 1 time
Afgang: Dagligt mellem kl. 10.00-16.15

Seattle

Lokal sightseeing | Seattle

Denne udflugt tager dig med til steder, som andre ikke ser - nemlig der hvor de lokale bor, og stemningen er naturlig og afslappet.
Seattle er særligt kendt for det futuristiske tårn, The Space Needle. Men når du kommer lidt væk fra turistmylderet omkring tårnet, vil du opleve, at Seattle er en by med meget forskelligartede kvarterer - alle med deres særlige karakteristika og charme. Du kan bl.a. andet opleve Fremont-statuerne, historiske Pioneer Square og sportskomplekset fra lokale beboelsesområder. Du oplever byens centrum i et andet tempo, end turister normalt gør og udforsker den maritime kultur omkring Fisherman's Terminal.

Varighed: 3,5 time
Afgang: Dagligt kl. 9.00

Washington DC

Berømte TV- og filmlokationer | Washington DC

På denne udflugt besøger du intet mindre end 30 film- og tv-locations i Washington DC!
Undervejs får du mulighed for, at shoppe i det storcenter hvor "No Way Out" og "True Lies" blev optaget, og efterfølgende kan du tage en drink i baren, der blev brugt i "St. Elmo's Fire". Du kan opleve uhyggen brede sig, når du står på trappen til det hus, der blev brugt i "The Exorcist" og du kan tage en gåtur i parken, der var baggrund i filmen "The Sentinel. Andre film- og tv-højdepunkter på turen inkluderer steder hvor "Wedding Crashers", "Thank You For Smoking", "Election", "X Files", "Independence Day", "Forrest Gump" og mange andre film og tv-serier blev optaget. På denne udflugt kommer du rundt i hele Washington D.C. på en sjov og underholdende måde.

Varighed: 2,5 time
Afgang: Lørdage kl. 10.00

Dagstur til historiske monumenter | Washington DC

På denne bustur besøger du George Washingtons gård og parkanlæg, Mount Vernon, Lincoln, Vietnam, Korean og Marine Corps Memorials.
Du besøger den hyggelige den gamle havneby Alexandria. Ved Arlington kirkegården ser du de ukendtes gravsteder, vagtskiftet og gravstedet for Kennedy-familien, hvor den evige flamme brænder. Du kommer forbi The Pentagon Memorial, Air Force Memorial, Fort Washington og ser ligeledes US Capitol, Bell Tower, Mellon Fountain, øst og vest afdelingen af National Gallery of Art, Jefferson Memorial m.m.

Varighed: Hele dagen
Afgang: Dagligt kl. 8.00