Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i USA

USA er spækket med oplevelser, og der er nok at tage sig til i det store land uanset om du er til naturoplevelser, kultur, gastronomi eller arkitektur.
Vi har samlet en række af vores favoritter herunder. Du kan filtrere dem efter destination – og finder du ikke lige det, du ledte efter, så tøv ikke med at tage fat i os, så guider vi dig igennem udvalget og finder de bedste præcis til dig. 

Skriv til os

Udflugter og seværdigheder i New York

Der er massevis at se og opleve i New York. Byens fem bydele Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island har hver deres særpræg og historie, men især Manhattan er oplagt at gå på opdagelse i som turist. 

Fra Times Squares neonoplyste kaos til den enorme og frodige Central Park, over Wall Street via den overjordiske, grønne gangsti The Highline og til the Villages, hvor modkulturen har blomstret i årtier – én ting er sikkert: Du kommer ikke til at kede dig i byen, som aldrig sover.

Udflugter og seværdigheder i Miami

Miami er fyldt med fest, farver og frisind. Blandt pastelfarvede art deco-bygninger og moderne arkitektur finder du en kulturel smeltedigel, der giver en helt særlig atmosfære og rummelighed. Miamis mange årlige soltimer gør, at livet i byen leves udenfor – på stranden, ved kanalerne eller i skyggen på en rooftop bar, hvis du trænger til at slappe af. Miami er et overflødighedshorn af oplevelser, og det er bare med at nyde dem! 

Grand Canyon

Grand Canyon er et af jordens mest spektakulære landskaber. Der er stribevis af udsigtspunkter langs den mægtige kløft, så du kan opleve både de dybeste kløfter og de højeste tinder. I sammenløbet af floderne Little Colorado og Colorado River kan du se et spøjst farvespil, når den ene flods azurblå vand møder den andens grågrønne strømme. En oplevelse for livet får du med garanti, hvis du tager en helikoptertur over det fascinerende område – det kan vi kun anbefale! 

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål.

Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Los Angeles

Hop-on / Hop-off sightseeing i Los Angeles | Los Angeles

Udforsk Los Angeles med ubegrænset Hop-on Hop-off

Med denne 24-timers ubegrænsede Hop-on Hop-off-billet kan du udforske alle Los Angeles seværdigheder fra en dobbeltdækkerbus. Du kan hoppe af, når du har lyst til at se nærmere på et område og hoppe på bussen igen, når du vil fortsætte turen. Billetten gælder til hele fire forskellige ruter, som bl.a. besøger Hollywood Boulevard, Rodeo Drive, Beverly Hills, Santa Monica Pier, Venice Beach, Chinatown og mange flere.

 

Varighed: 24 timer
Afgang: Daglige afgange fra kl. 09:00-19:00

Voksen fra kr. 365
Barn fra kr. 223

Cykeltur ved stranden | Los Angeles

Kom med på en guidet cykeltur langs Santa Monica Beach og Venice Beach

Glæd dig til denne guidede cykeltur langs Santa Monica Beach, hvor du oplever den smukke californiske kyststrækning og områderne omkring dette ikoniske område i Los Angeles. I Venice Beach tager guiderne dig med bag facaden til ofte oversete områder med spændende arkitektur, skulpturer og fantastisk ’street art’. Undervejs indvier de dig i kulturen, samfundet og historierne, i de områder du kommer igennem.

 

Varighed: 2-3 timer
Afgang: Dagligt kl. 11:00

Voksen fra kr. 500
Barn fra kr. 358

VIP Experience i Universal Studios Hollywood | Los Angeles

Glæd dig til en VIP-dag i ægte Hollywood stil

Start dagen ud med at spise morgenmad i VIP-loungen, efterfulgt af en guidet tur bag kulisserne på nogle af tidens mest populære filmproduktioner. Herefter vil du blive eskorteret til parkens mest populære forlystelser og attraktioner, som du vil kunne tilgå via specielle VIP indgange. Du vil også have rig mulighed for at gå på opdagelse i forlystelsesparken på egen hånd - som VIP springer du selvfølgelig både køen over ved forlystelserne og får de bedste pladser ved diverse shows og forestillinger. Inkluderet er også en lækker frokost i parkens VIP Dining Room.

 

Varighed: Individuelt
Afgang: Dagligt (åbent 09:00-19:00)

Voksen fra kr. 2.511
Barn fra kr. 2.511

San Francisco

Hop-on / Hop-off og besøg på Alcatraz Island | San Francisco

Hop på en bus og kombiner hele fire udflugter på samme billet og få den ultimative San Francisco oplevelse

Med denne 48-timers billet får du mulighed for at opleve alle seværdighederne, Downtown San Francisco, The Golden Gate Bridge, Golden Gate Park, Union Square og Civic Center. Hop af bussen, når du vil udforske et område, og hop på den igen, når du vil fortsætte turen. Med denne billet får du ud over den officielle ”City Tour” også en bustur til kystbyen Sausalito, en ”Night Tour” gennem San Fransiscos gader og et besøg på Alcatraz Island, inkl. færge til/fra Pier 33 og 45 min. audio tour.

 

Varighed: Individuelt (billet gyldig i 48 timer)
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.096
Barn fra kr. 810

Guidet cykeltur i San Francisco | San Francisco

3 timers spændende cykeltur med guide

3 timers guidet cykeltur der starter i Fisherman's Wharf. Der cykles langs San Francisco waterfront og over Golden Gate. Turen slutter i Sausalito, hvor der er mulighed for at spise på nogle af de mange hyggelige restauranter, shoppe eller gå på oplevelse i de mange gallerier eller tage færgen retur til San Francisco med det samme. Turen inkluderer engelsktalende guide, cykel, cykelhjelm og kort.

 

Varighed: ca. 3 timer
Afgang: Om formiddagen

Voksen fra kr. 500
Barn fra kr. 325

Vin i verdensklasse | San Francisco

Oplev de kendte vinområder Napa og Sonoma på en heldags bustur

I kører fra San Francisco med bus gennem de smukke landskaber til Napa og Sonoma. Undervejs vil der være besøg på kendte vingårde, såsom Benziger Family Winery og Estate Winery hvor der vil være inkluderet vinsmagning samt introduktion til områderne og vinproduktionen. Inkluderet i turen er kørsel til/fra dit hotel i San Francisco, guide, vinsmagning, samt en let frokost ala "picnic og sandwich". Man skal være 21 år for at deltage i vinsmagningen.

 

Varighed: 10 timer i alt
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.328
Barn fra kr. 1.328

Helikoptertur over San Francisco | San Francisco

Gå ombord i en Bell Jet helikopter og påbegynd en spændende flyvetur over San Francisco

I tillæg til San Francisco’s Skyline og de berømte kendetegn, som Alcatraz og Golden Gate Bridge, flyves der nordover til Marin Headlands, et stykke af Californien’s Stillehavskyst, Angel Island og kunstnerbyen Sausalito. Turen akkompagneres af musik sammensat til lejligheden og de professionelle piloters spontane fortællinger.

 

Varighed: 2 timer (20 min. flyvetur)
Afgang: Dagligt kl.10, 12:30 og 15.

Voksen fra kr. 1.399
Barn fra kr. 1.089

Yosemite Nationalpark | San Francisco

En dag i pagt med naturen

Kom med på heldagsudflugt fra San Francisco til Yosemite Nationalpark. På denne tur har du minimum fem timer i selve nationalparken, samt mulighed for at udforske og komme på vandring i nogle mindre turistede områder. Oplev klippeformationerne El Capitan og Half Dome, samt vandfaldene Yosemite Falls, Bridalveil Falls og udkigsposten Inspiration Point. Prisen er inklusiv parkafgift. Det er muligt at blive afhentet i downtown San Franscicso og ved Fisherman’s Wharf.

 

Varighed: 14 timer
Afgang: Daglige afgange mellem kl. 6:00-7:00

Voksen fra kr. 1.423
Barn fra kr. 1.311

Miami

Med luftbåd gennem Everglades Nationalpark | Miami

På denne udflugt får du mulighed for at opleve Floridas største sumpområde ombord på en propeldreven luftbåd

Du kommer helt tæt på den usædvanlige natur og det rige dyreliv, når båden flyder gennem de mystiske sumpe. Husk at holde udkig efter alligatorer, skildpadder, bævere, eksotiske fugle - og alle de andre spændende dyrearter, der lever i området. Mens i bevæger jer gennem Everglades vil de professionelle guider fortælle om dette unikke vådområde og dets mange indbyggere. Turen inkluderer kørsel til/fra hoteller i Miami, samt luftbådtur og aligatorshow i Everglades.

 

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9:30 og 13:30

Voksen fra kr. 325
Barn fra kr. 278

Sightseeing med bus og båd | Miami

Oplev Miami til lands og til vands

Fra dit hotel vil du i en åben dobbeltdækkerbus blive kørt rundt til Miamis seværdigheder. Oplev South Beach, Downtown Miami, Brickell, Coral Gables, Coconut Grove og Litttle Havana. Bussen vil herefter gøre stop ved Bayside Marketplace, et lille åbent indkøbscenter med butikker og restauranter, hvorfra der er ombordstigning på den ventende turbåd, som tager dig med langs Miamis skyline. Sejlturen varer omkring 90 minutter, hvor du kommer forbi Fisher Island, Miami Havn samt Millionaires Row. Efter bådturen bliver du kørt retur til dit hotel igen.

 

Varighed: 6 timer
Afgang: Mandag - Søndag fra kl. 14:30

Voksen fra kr. 325
Barn fra kr. 318

Orlando

Disney World | Orlando

Besøg Mickey Mouse & Co. i Disney World, et af verdens mest besøgte forlystelsesområder

Et besøg i Disneys verden er fantastisk for både børn og voksne, og parkerne er oplagte at besøge, når man er i Florida. Orlando huser ikke mindre en 4 Disney temaparker og hele 2 vandland. Disney Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom og Magic Kingdom er generelt mere for de mindre børn, mens Epcot og Hollywood Studios henvender sig til de ældre børn

Billetter: Med en Magic Your Way-billet til Walt Disney World® Resort kan de legandariske parker besøges. Der er utallige billettyper, og afhængig af hvilke parker I ønsker at besøge og hvor lang tid i vil være der, kan Profil Rejser være jer behjælpelig med at finde det der passer til jer.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.415
Barn fra kr. 1.368

Universal Orlando | Orlando

Er du klar til et adrenalin sus? Glæd dig til de vilde forlystelser i Universal Studios Florida

I Universal Studios Florida er fokus filmrelaterede forlystelser, og parken er designet som tre amerikanske storbyer, San Francisco, New York og Hollywood, der er anlagt om en kunstig sø. Her finder du blandt andet 4D forlystelser, store rutsjebaner og endda en kombi – alle med temaer fra film såsom Shrek, The Mummy og Terminator.

I Universal's Island of Adventure finder du ACTION, med rutsjebaner snor sig i vejret, hvor end man kigger hen. Parken består en række tematiske “øer”; Marvel Superhero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Toon Lagoon og Seuss Landing. slands of Adventure er også hjemsted for det populære “Wizarding World of Harry Potter”. Denne del af parken åbnede i sommeren 2011 og har været en kæmpe succes siden som den mest populære attraktion (ofte medfølgende gigantisk kø – så kom tidligt). Prøv en tur gennem Hogwartz til blandt andet en quidditch-kamp, se de “sneklædte” bygninger året rundt (selv i 30 graders varme), køb en masse lækkert Harry Potter merchandise som for eksempel din egen tryllestav eller smag en pumpkin juice.

Indgangsbilletter til Universal Orlando kan købes til hhv 1 og 2 dage, og billetten giver adgang til både Universal Studios Florida og Universal’s Island of Adventure tema park.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.216
Barn fra kr. 1.168

Kennedy Space Center | Orlando

NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier

Her har såvel alle bemandede rumopsendelser som hundredvis af ubemandede videnskabelige opsendelser fundet sted. I Kennedy Space Center Visitor Complex får du en enestående mulighed for, på nærmeste hold, at se, hvor rumopsendelserne og mange landinger har fundet sted. Rør ved en rigtig månesten, prøv de interaktive simulatorer, stå under verdens største raket, se shows og få muligheden for at møde en tidligere NASA astronaut.

 

Varighed: Individuelt
Afgang: Åbent dagligt fra 09:00-17:00

Voksen fra kr. 429
Barn fra kr. 349

Key West

Hop-on / Hop-off sightseeing med Old Town Trolley | Key West

Hop ombord på en Old Town Trolley-bus og oplev Key West og byens mest populære seværdigheder

Du kan hoppe af og hoppe på bussen igen, som du har lyst. Hop af for at udforske et område nærmere, eksempelvis ved Mallory Square, Duval Street eller ved Henry Flagler’s historiske museum. Fortsæt turen, når du vil videre til en ny seværdighed. Undervejs underholder konduktøren med historier og anekdoter fra områderne I kører igennem.

 

Varighed: Individuelt - selve turen tager 90 min.
Afgang: Daglige afgange, hvert 30. min., fra 09:00-16:30

Voksen fra kr. 254
Barn fra kr. 103

New Orleans

Hop-on / Hop-off sightseeing i New Orleans | New Orleans

Oplev seværdighederne i New Orleans med en Hop-on / Hop-off billet

Kom med på en spændende sightseeing ombord på en dobbeltdækkerbus rundt i New Orleans. Oplev byens største seværdigheder og hop af bussen, når du har lyst til at udforske et område nærmere. Hop på bussen igen, når du vil videre mod nye oplevelser. Besøg eksempelvis French Quarter, Jackson Square og St. Louis Cathedral.

 

Varighed: Billet gyldig i én dag
Afgang: Dagligt, hvert 30. min., fra kl. 09:30-17:30

Voksen fra kr. 270
Barn fra kr. 71

Las Vegas

Foodie tur | Las Vegas

Smag dig gennem Las Vegas

Kom med på denne guidede eftermiddags-tur gennem en verden af kulinariske oplevelser. Turens guider har håndplukket en række retter, som serveres på forskellige steder langs The Strip. Ved hvert stop får du glæden af at smage på lækre forretter, velsmagende hovedretter eller udsøgte desserter. Turen inkluderer guide, 12+ signaturretter og drikkepenge.

 

Varighed: 2½ time
Afgang: Mandag - Søndag fra kl. 14:30

Voksen fra kr. 994

Helikoptertur over Grand Canyon | Las Vegas

Se det utrolige landskab fra oven

På denne helikopter-tur over Gran Canyon får du en enestående og dramatisk udsigt over det enorme ørkenlandskab med udslukte vulkaner, mere end 2 milliarder år gamle klippeformationer og dybe kløfter. Undervejs flyver du bl.a. over Grand Canyons højeste tinde Point Imperial og sammenløbet mellem flodrene Little Colorado og Colorado River, hvor det azurblå vand møder det dybgrønne.

 

Varighed: 40-50 minutter
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 2.449
Barn fra kr. 2.313

Sightseeing i Las Vegas | Las Vegas

Oplev alle seværdigheder med bus

Stig ombord på denne guidede tour-bus, som tager dig med rundt omkring i byen. Oplev bl.a. Las Vegas Strip og Downtown Las Vegas. Hvis du vil se nærmere på et område, har du mulighed for at hoppe af bussen ved ét af de 15 busstoppesteder langs ruten. Du kan altid hoppe på igen, når du er klar til at fortsætte turen.

 

Varighed: Individuelt
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 318
Barn fra kr. 254

New York City

Bådtur i New York | New York City

Oplev Manhattan fra vandsiden

Kom med på denne halvanden times sejlads fra ”mid” til ”lower” Manhattan, hvor du oplever en af verdens mest kendte skylines fra vandsiden. Ruten går ned ad Hudson-floden og videre ud og helt tæt på Frihedsgudinden. Herefter fortsætter sejladsen op ad East River, hvor der sejles under broerne Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge, helt op til United Nations, hvorefter sejlturen går retur igen.

 

Varighed: 1½ time
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 246
Barn fra kr. 206

Gospel i Harlem | New York City

Oplev Harlem og en lokal gospelgudstjeneste

Besøg Harlem-kvarteret og berømte steder som Columbia University, City College, The Abyssinian Baptist Church, Sugar Hill og St. Nicholas Avenue, hvor Duke Ellington boede. Se den kendte 125th Street, The Cotton Club, The Apollo Theater og The Schomburg Center, hvor der forskes i afro-amerikansk kultur. Slut af med en gospelgudstjeneste i en lokal kirke. En livsbekræftende oplevelse hvor man for alvor kan mærke gospelmusikkens styrke.

 

Varighed: 4 timer
Afgang: Onsdag og søndag kl. 9.00

Voksen fra kr. 453
Barn fra kr. 341

Urbane madoplevelser | New York City

Kom med lokal guide over Brooklyn Bridge og smag på det urbane New York

Oplev en tur gennem Brooklyns hyggelige gader med en lokal New Yorker som guide. På turen bliver du inviteret indenfor i et vidunderligt madunivers og introduceret til lokale madfavoritter. Glæd dig til alverdens køkkener, lige fra italiensk til mellemøstligt, New American til det mere kunstneriske, som med garanti vil få mundvandet til at løbe. Mæsk dig i brød, ost, lækre kager og meget mere når New Yorks urbane madscene bliver udfoldet for dig.

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Dagligt kl. 12:00

Voksen fra kr. 516
Barn fra kr. 516

Guidet cykeltur i Central Park | New York City

Kom med på en guidet cykeltur i New Yorks grønne åndehul, Central Park 

Oplev alle de skønne områder i Central Park, som ud over skøn natur også byder på fantastiske skulpturer og arkitektur. Glæd dig til seværdigheder såsom Strawberry Fields og Imagine Mosaic, begge opført til minde om John Lennon. Du cykler forbi Bethesda Fountain, Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir, Belvedere Castle og Shakespeare Garden. Undervejs gør guiden holdt og fortæller om de forskellige seværdigheder, og du får mulighed for at tage billeder.

 

Varighed: 2 timer
Afgang: Daglige afgange

Voksen fra kr. 318
Barn fra kr. 285

Helikoptertur over The Big Apple | New York City

Indled ferien i NY med stil! Tag en helikoptertur og oplev den vibrante storby fra oven

Du flyver henover Ellis Island og Governors Island. På tilbagevejen ser du bl.a. Manhattan skyline, Empire State Building, Chrysler Building, Woolworth og Met Life bygningen. Inden landing får du desuden et kig til George Washington Bridge og Central Park. En uforglemmelig oplevelse som giver dig et godt totalbillede af den potente by!

 

Varighed: 15 minutter
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.716
Barn fra kr. 1.716

Washington DC

Guidet cykeltur i D.C. | Washington DC

Oplev Washington DC’s historie og kultur på en guidet cykeltur

På denne cykeltur får du overblik over byens største seværdigheder. Cykl gennem mindesparken National Mall og bydelen Capitol Hill og se med egne øjne The Capitol Building, Supreme Court, Smithsonian Museums, World War II Memorial, Washington Monument og meget mere. Undervejs vil guiden underholde med fortællinger om de historiske monumenter. Turen inkluderer leje af cykel og cykelhjelm, samt en lille snack og en flaske vand til turen.

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Daglige afgange fra marts til december kl. 10:30-13:30

Voksen fra kr. 285
Barn fra kr. 223

Seattle

Space Needle | Seattle

Føl dig som en fugl og oplev Seattle fra 158 meters højde

Kom med op i det ikoniske bygningsværk Space Needle, et 158 meter højt tårn, hvorfra du kan nyde en 180 graders udsigt til Seattle by. Hvis du tør, kan du prøve at gå ud på The Loupe, et roterende gulv af glas, hvorfra du har frit udsyn til byen under dig. Eller læn dig ind i bygningens tiltende glasvægge, også kaldt Skyrisers, og få fornemmelsen af at svæve henover byen.

 

Varighed: Individuelt
Afgang: Åbent dagligt fra kl. 09:00-22:00

Voksen fra kr. 301
Barn fra kr. 230

Guidet rundtur i Seattle | Seattle

3 timers bustur rundt til Seattles seværdigheder

Oplev Seattle på denne guidede tur rundt mellem byens største seværdigheder og spændende områder. Besøg Downtown Seattle, Pioneer Square, Stadium District, International District, Waterfront Seattle, Queen Anne View Point, Ballard Locks og Fremont Neighborhood. Undervejs vil guiden underholde med fortællinger om de områder og seværdigheder I kører forbi.

 

Varighed: 3 timer
Afgang: Daglige afgange kl. 09:00, kl. 10:00 og kl. 13:30

Voksen fra kr. 476
Barn fra kr. 334