Udflugter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i USA

Nedenfor kan du se vores foretrukne udflugter i USA.

Kontakt os for yderligere information om udflugterne og lad os hjælpe dig med at skræddersy din drømmerejse til USA.
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Los Angeles

Cykeltur ved stranden | Los Angeles

Kom med på en guidet cykeltur langs Santa Monica Beach og Venice Beach
Glæd dig til denne guidede cykeltur langs Santa Monica Beach, hvor du oplever den smukke californiske kyststrækning og områderne omkring dette ikoniske område i Los Angeles. I Venice Beach tager guiderne dig med bag facaden til ofte oversete områder med spændende arkitektur, skulpturer og fantastisk ’street art’. Undervejs indvier de dig i kulturen, samfundet og historierne, i de områder du kommer igennem.

Varighed: 2-3 timer
Afgang: Dagligt kl. 11:00

Voksen fra kr. 551
Barn fra kr. 394

VIP Experience i Universal Studios Hollywood | Los Angeles

Glæd dig til en VIP-dag i ægte Hollywood stil

Start dagen ud med at spise morgenmad i VIP-loungen, efterfulgt af en guidet tur bag kulisserne på nogle af tidens mest populære filmproduktioner. Herefter vil du blive eskorteret til parkens mest populære forlystelser og attraktioner, som du vil kunne tilgå via specielle VIP indgange. Du vil også have rig mulighed for at gå på opdagelse i forlystelsesparken på egen hånd - som VIP springer du selvfølgelig både køen over ved forlystelserne og får de bedste pladser ved diverse shows og forestillinger. Inkluderet er også en lækker frokost i parkens VIP Dining Room.

Varighed: Individuelt
Afgang: Dagligt (åbent 09:00-19:00)

Voksen fra kr. 2.769
Barn fra kr. 2.769

San Francisco

Hop-on / Hop-off og besøg på Alcatraz Island | San Francisco

Hop på en bus og kombiner hele fire udflugter på samme billet og få den ultimative San Francisco oplevelse

Med denne 48-timers billet får du mulighed for at opleve alle seværdighederne, Downtown San Francisco, The Golden Gate Bridge, Golden Gate Park, Union Square og Civic Center. Hop af bussen, når du vil udforske et område, og hop på den igen, når du vil fortsætte turen. Med denne billet får du ud over den officielle ”City Tour” også en bustur til kystbyen Sausalito, en ”Night Tour” gennem San Fransiscos gader og et besøg på Alcatraz Island, inkl. færge til/fra Pier 33 og 45 min. audio tour.

Varighed: Individuelt (billet gyldig i 48 timer)
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.209
Barn fra kr. 894

Guidet cykeltur i San Francisco | San Francisco

3 timers spændende guided cykeltur 

3 timers guided cykeltur startende i Fisherman's Wharf, og der cykles langs San Francisco waterfront og over Golden Gate. Turen slutter i Sausalito, hvor der enten er mulighed for at spise på nogen af de mange hyggelige resuatranter, shoppe eller gå på oplevelse i de mange gallerier eller tage færgen retur til San Francisco med det samme.

Turen inkluderer engelsktalende guide, cykel, cykelhjelm og kort.

Varighed: ca. 3 timer
Afgang: Om formiddagen

Voksen fra kr. 551
Barn fra kr. 359

Vin i verdensklasse | San Francisco

Oplev de kendte vinområder Napa og Sonoma på en heldags bustur

I kører fra San Francisco med bus gennem de smukke landskaber til Napa og Sonoma. Undervejs vil der være besøg på kendte vingårde, såsom Benziger Family Winery og Estate Winery hvor der vil være inkluderet vinsmagning samt introduktion til områderne og vinproduktionen. 

Inkluderet i turen er kørsel til/fra dit hotel i San Francisco, guide, vinsmagning, samt en let frokost ala "picnic og sandwich". Man skal være 21 år for at deltage i vinsmagningen.

Varighed: 10 timer i alt
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.463
Barn fra kr. 1.463

Helikoptertur over San Francisco | San Francisco

Gå ombord i en Bell Jet helikopter og begynd en spændende flyvetur over San Francisco, akkompagneret af musik sammensat til lejligheden og de professionelle piloters spontane fortællinger.

I tillæg til San Francisco’s Skyline og de berømte kendetegn, som Alcatraz og broerne, flyves der nordover til Marin Headlands, et stykke af Californien’s Stillehavskyst, Angel Island og kunstnerbyen Sausalito.

Varighed: 2 timer (20 min. flyvetur)
Afgang: Dagligt kl.10, 12:30 og 15.

Voksen fra kr. 1.541
Barn fra kr. 1.200

Yosemite Nationalpark | San Francisco

En dag i pagt med naturen
Kom med på heldagsudflugt fra San Francisco til Yosemite Nationalpark. På denne tur har du minimum fem timer i selve nationalparken, samt mulighed for at udforske og komme på vandring i nogle mindre turistede områder. Oplev klippeformationerne El Capitan og Half Dome, samt vandfaldene Yosemite Falls, Bridalveil Falls og udkigsposten Inspiration Point. Prisen er inklusiv parkafgift. Det er muligt at blive afhentet i downtown San Franscicso og ved Fisherman’s Wharf.

Varighed: 14 timer
Afgang: Daglige afgange mellem kl. 6:00-7:00

Voksen fra kr. 1.568
Barn fra kr. 1.445

Miami

Med luftbåd gennem Everglades Nationalpark | Miami

På denne udflugt får du mulighed for at opleve Floridas største sumpområde ombord på en propeldreven luftbåd

Du kommer helt tæt på den usædvanlige natur og det rige dyreliv, når båden flyder gennem de mystiske sumpe. Husk at holde udkig efter alligatorer, skildpadder, bævere, eksotiske fugle - og alle de andre spændende dyrearter, der lever i området. Mens i bevæger jer gennem Everglades vil de professionelle guider fortælle om dette unikke vådområde og dets mange indbyggere. Turen inkluderer kørsel til/fra hoteller i Miami, samt luftbådtur og aligatorshow i Everglades. 

Varighed: 5 timer
Afgang: Dagligt kl. 9:30 og 13:30

Voksen fra kr. 359
Barn fra kr. 306

Sightseeing med bus og båd | Miami

Oplev Miami til lands og til vands
Fra dit hotel vil du i en åben dobbeltdækkerbus blive kørt rundt til Miamis seværdigheder. Oplev South Beach, Downtown Miami, Brickell, Coral Gables, Coconut Grove og Litttle Havana. Bussen vil herefter gøre stop ved Bayside Marketplace, et lille åbent indkøbscenter med butikker og restauranter, hvorfra der er ombordstigning på den ventende turbåd, som tager dig med langs Miamis skyline. Sejlturen varer omkring 90 minutter, hvor du kommer forbi Fisher Island, Miami Havn samt Millionaires Row. Efter bådturen bliver du kørt retur til dit hotel igen.

Varighed: 6 timer
Afgang: Mandag - Søndag fra kl. 14:30

Voksen fra kr. 359
Barn fra kr. 350

Orlando

Disney World | Orlando

Disney World er et af de mest besøgte forlystelsesområder i verden, og med årene har parkerne udviklet sig til meget mere end Mickey Mouse & Co.

Et besøg i Disneys verden er fantastisk for både børn og voksne, og parkerne er oplagte at besøge, når man er i Florida. Orlando huser ikke mindre en 4 Disney temaparker og hele 2 vandland. Disney Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom og Magic Kingdom er generelt mere for de mindre børn, mens Epcot og Hollywood Studios henvender sig til de ældre børn

Billetter

Med en Magic Your Way-billet til Walt Disney World® Resort kan de legandariske parker besøges. Der er utallige billettyper, og afhængig af hvilke parker I ønsker at besøge og hvor lang tid i vil være der, kan Profil Rejser være jer behjælpelig med at finde det der passe til jer.
Bemærk venligst at billetterne kun sælges ved samtidigt køb af hotel gennem Profil Rejser.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.559
Barn fra kr. 1.506

Universal Orlando | Orlando

Universal Orlando er målrettet større børn og teenagere, og her er de vilde forlystelser fyldt med adrenalin.

I Universal Studios Florida er fokus filmrelaterede forlystelser, og parken er designet som tre amerikanske storbyer, San Francisco, New York og Hollywood, der er anlagt om en kunstig sø. Her finder du blandt andet 4D forlystelser, store rutsjebaner og endda en kombi – alle med temaer fra film såsom Shrek, The Mummy og Terminator.

I Universal's Island of Adventure finder du ACTION, med rutsjebaner snor sig i vejret, hvor end man kigger hen. Parken består en række tematiske “øer”; Marvel Superhero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Toon Lagoon og Seuss Landing. slands of Adventure er også hjemsted for det populære “Wizarding World of Harry Potter”. Denne del af parken åbnede i sommeren 2011 og har været en kæmpe succes siden som den mest populære attraktion (ofte medfølgende gigantisk kø – så kom tidligt). Prøv en tur gennem Hogwartz til blandt andet en quidditch-kamp, se de “sneklædte” bygninger året rundt (selv i 30 graders varme), køb en masse lækkert Harry Potter merchandise som for eksempel din egen tryllestav eller smag en pumpkin juice.

Indgangsbilletter til Universal Orlando kan købes til hhv 1 og 2 dage, og billetten giver adgang til både Universal Studios Florida og Universal’s Island of Adventure tema park.


Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.340
Barn fra kr. 1.288

Kennedy Space Center | Orlando

NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier.

Her har såvel alle bemandede rumopsendelser som hundredvis af ubemandede videnskabelige opsendelser fundet sted. I Kennedy Space Center Visitor Complex får du en enestående mulighed for, på nærmeste hold, at se, hvor rumopsendelserne og mange landinger har fundet sted. Rør ved en rigtig månesten, prøv de interaktive simulatorer, stå under verdens største raket, se shows og få muligheden for at møde en tidligere NASA astronaut.

Varighed: Individuelt
Afgang: Åbent dagligt fra 09:00-17:00

Voksen fra kr. 473
Barn fra kr. 385

Las Vegas

Foodie tur | Las Vegas

Smag dig gennem Las Vegas
Kom med på denne guidede eftermiddags-tur gennem en verden af kulinariske oplevelser. Turens guider har håndplukket en række retter, som serveres på forskellige steder langs The Strip. Ved hvert stop får du glæden af at smage på lækre forretter, velsmagende hovedretter eller udsøgte desserter. Turen inkluderer guide, 12+ signaturretter og drikkepenge.

Varighed: 2½ time
Afgang: Mandag - Søndag fra kl. 14:30

Voksen fra kr. 1.095

Helikoptertur over Grand Canyon | Las Vegas

Se det utrolige landskab fra oven
På denne helikopter-tur over Gran Canyon får du en enestående og dramatisk udsigt over det enorme ørkenlandskab med udslukte vulkaner, mere end 2 milliarder år gamle klippeformationer og dybe kløfter. Undervejs flyver du bl.a. over Grand Canyons højeste tinde Point Imperial og sammenløbet mellem flodrene Little Colorado og Colorado River, hvor det azurblå vand møder det dybgrønne.

Varighed: 40-50 minutter
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 2.699
Barn fra kr. 2.550

Sightseeing i Las Vegas | Las Vegas

Oplev alle seværdigheder med bus
Stig ombord på denne guidede tour-bus, som tager dig med rundt omkring i byen. Oplev bl.a. Las Vegas Strip og Downtown Las Vegas. Hvis du vil se nærmere på et område, har du mulighed for at hoppe af bussen ved ét af de 15 busstoppesteder langs ruten. Du kan altid hoppe på igen, når du er klar til at fortsætte turen.

Varighed: Individuelt
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 350
Barn fra kr. 280

New York City

Bådtur i New York | New York City

Oplev Manhattan fra vandsiden
Kom med på denne halvanden times sejlads fra ”mid” til ”lower” Manhattan, hvor du oplever en af verdens mest kendte skylines fra vandsiden. Ruten går ned ad Hudson-floden og videre ud og helt tæt på Frihedsgudinden. Herefter fortsætter sejladsen op ad East River, hvor der sejles under broerne Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridge, helt op til United Nations, hvorefter sejlturen går retur igen.

Varighed: 1½ time
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 271
Barn fra kr. 228

Gospel i Harlem | New York City

Oplev Harlem og en lokal gospelgudstjeneste

Besøg Harlem-kvarteret og berømte steder som Columbia University, City College, The Abyssinian Baptist Church, Sugar Hill og St. Nicholas Avenue, hvor Duke Ellington boede. Se den kendte 125th Street, The Cotton Club, The Apollo Theater og The Schomburg Center, hvor der forskes i afro-amerikansk kultur. Slut af med en gospelgudstjeneste i en lokal kirke. En livsbekræftende oplevelse hvor man for alvor kan mærke gospelmusikkens styrke.

Varighed: 4 timer
Afgang: Onsdag og søndag kl. 9.00

Voksen fra kr. 499
Barn fra kr. 376

Helikoptertur over The Big Apple | New York City

Indled ferien i NY med stil! Tag en helikoptertur og oplev den vibrante storby fra oven
Du flyver henover Ellis Island og Governors Island. På tilbagevejen ser du bl.a. Manhattan skyline, Empire State Building, Chrysler Building, Woolworth og Met Life bygningen. Inden landing får du desuden et kig til George Washington Bridge og Central Park. En uforglemmelig oplevelse som giver dig et godt totalbillede af den potente by!

Varighed: 15 minutter
Afgang: Dagligt

Voksen fra kr. 1.893
Barn fra kr. 1.893