Washington og Oregon

USA - Seattle, Crater Lake, Portland

 • Smukke bjergkæder og unikke nationalparker
 • Nordamerikas største og smukkeste regnskov
 • Fantastisk kyststrækning 
 • Spændende storbyer

Washington State og Oregon venter på at byde dig velkommen med Nordamerikas største og smukkeste regnskov, lækre vingårde, vulkaner og bjergsøer samt flere helt unikke nationalparker. Samtidig skal du nyde en stykke kyststrækning du vil mindes altid.

Denne kør selv ferie giver dig mulighed for at opleve storslået natur og spændende storbyer. 

Rejsen tager sin begyndelse i Seattle, og første stop er den olympiske halvø og vidunderlige Olympic National Park som b.la. byder på en af de største og smukkest regnskove i Nordamerika. Lake Quinault skal naturligvis også opleves. Herfra går turen via den fantastiske kyst ned til Newport i Oregon. 

På den videre færd oplever du det ene spektakulære landskab efter det andet. Heriblandt Crater Lake National Park, Warm Springs Indian Reservation, Mount Hood og Yakima. Naturligvis skal du også opleve sneklædte Mount Rainier, en aktiv vulkan 87 km syd-øst for Seattle. Turen slutter tilbage i Seattle. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

USA

Seattle, Crater Lake, Portland

12 nætter / 13 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Seattle, WA

Rejser til Seattle

Holder du ferie i USA er Seattle i staten Washington et besøg værd. Byen har Olympic-bjergene som baggrundskulisse mod vest og det 4.400 meter høje Mount Rainier mod sydøst. Byen har sit eget musikmuseum, tegnet af stjernearkitekten Frank O. Gehry og er bestemt en attraktion, der er værd at se som turist.
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Seattle
Dag 3
Port Angeles / Olympic National Park
Dag 4
Astoria
Dag 5
Newport / Coos bay
Dag 6
Crater Lake National Park
Dag 7
Bend
Dag 8 - 9
Portland
Dag 10
Yakima
Dag 11
Wenatchee
Dag 12
Seattle

Dag 1 - 2

Seattle

Ankomst Seattle

Du ankommer til Seattle, der er smukt beliggende mellem bjergkæden Cascade Mountains og Stillehavet, Her tilbringes 2 nætter med tid til at udforske byens havnefront og nyde solnedgangen fra toppen af den berømte bygning, Space Needle. 

Læs mere

Dag 3

Port Angeles / Olympic National Park

Seattle - Port Angeles / Olympic National Park (221 km)

Turen går videre til Port Angeles, og undervejs køres gennem Den Olympiske Halvø, hvor du kan udforske enestående naturområder. Her findes gletsjerbeklædte bjerge, lange kyststrækninger og ikke mindst Nordamerikas største regnskov. Port Angeles bliver kaldt ”The Center Of It All”, da det er en moderne by, med mange kulturelle arrangementer, masser af historie og mangfoldighed. 

Læs mere

Dag 4

Astoria

Port Angeles / Olympic National Park - Astoria (342 km) 


Herfra køres langs halvøen gennem Lake Quinault, som er beliggende i hjertet af Olympic National Forest. Nyd et par ekstra timer inden turen går sydover til Astoria. På turen dertil passers fantastiske strande, og en lille omvej undervejs giver dig mulighed for at besøge en forhistorisk indianerlandsby. Det er også muligt og tage en omvej til Long Beach halvøen, hvor det er muligt at se det længste sammenhængende  strandstykke i vest USA. 

Læs mere

Dag 5

Newport / Coos bay

Astoria - Newport / Coos Bay (385 km)

Turen langs Oregons kyst passerer utallige små badebyer, lange strande omkranset af smukke klipper. Der køres forbi Sea Lion Cave med hundredevis af søløver, og forbi Oregon Dunes National Recreation Area med flodmundinger og masser af sand.

Læs mere

Dag 6

Crater Lake National Park

Newport / Coos Bay - Crater Lake National Park (400 km) 


I dag går turen ind i landet mod Crater Lake National Park, den dybeste sø i USA. Her er det muligt at køre langs søen, og nyde den spektakulær udsigt over den dybe blå cirkulære sø .

 

Læs mere

Dag 7

Bend

Crater Lake National Park - Bend (176 km) 

Dagens relative korte tur giver masser af mulighed for at besøge Lava Lands og Newberry National Volcanic Monument før ankomst i Bend.

Læs mere

Dag 8 - 9

Portland

Bend - Portland (352 km) 

På vejen til Portland vil du have mulighed for at besøge Warm Springs Indian Reservation, Columbia River Gorge, Mount Hood og Hood River. Og i får to dage i Portland, en af USA’s dejligste byer med mange spændende kvarterer.

Læs mere

Dag 10

Yakima

Portland - Yakima (306 km)

Vinsmagning i Yakima Valley er en uforglemmelig oplevelse for dem som sætter pris på god vin. På tværs af dette solbeskinnede område, som ligger på samme breddegrad som de vinproducerende regioner i Frankrig, ligger store vinmarker og vingårde.

Læs mere

Dag 11

Wenatchee

Yakima - Wenatchee (177 km)

På denne korte tur, er der to muligheder: Nyd en stille morgen på Mount Rainer inden der fortsættes til Wanatchee.


Læs mere

Dag 12

Seattle

Wenatchee - Seattle (242 km) 

På turen tilbage til Seattle, kan det anbefales at have et stop i den lille by Cashmere, som har nogen af de originale bygninger fa 1800-tallet, og som er perfekt stop for en frokost.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Martin, Marianne, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.