Salsa og solnedgang i Florida

USA - Miami, St. Augustine, Naples, Key West
 • Little Havana med Cuba-stemning i Miami
 • Cocoa Beach, Den Mexicanske Golf og rumhistorie på Kennedy Space Center
 • Solnedgang og aftensstemning i Key West

Kør hele Florida rundt, fra Miamis South Beach til Key West. På østkysten venter Cocoa Beach, hyggelige St. Augustine og Kennedy Space Center, inden ruten går ned langs de brede, hvide strande ved Den Mexicanske Golf gennem St. Petersburg og Naples helt til Floridas sydspids og solnedgangen i Key West

Rejs til Florida og nyd salsa-stemning i Miami, stemningsfyldte aftener i Key West og en umådelig smuk solnedgang over Den Mexicanske Golf.

Florida "The Sunshine State"

Florida byder på et skønt klima med flere solskinstimer end noget andet sted i USA og har med rette fået kælenavnet "The Sunshine State". Denne tur starter i Miami, hvor en herlig cocktail af Art Deco, bølgebrus og endeløse strande vil forføre de fleste. Miami er sol, sommer, salsa og shopping - velkommen!  

Miami - sol, strand og salsamusik

Besøg Little Havana, som summer af liv og salsamusik, spil domino og ryg en cigar med de lokale. Nyd en slentretur langs Calle Ocho og en herlig cubansk frokost på Versailles, før dagen afsluttes tilbage på en strandstol i South Beach. Lej en cykel og oplev Miami i dit helt eget tempo, det er nemt at komme rundt og sjovt at se byen fra en lidt anden vinkel. Spis frokost på Smith & Wollensky, som er en vaskeægte klassiker i Miami.

Kør hele Florida rundt

Længere mod nord venter Cocoa Beach, imponerende Kennedy Space Center og hyggelige St. Augustine, før turen går stik vest mod St. Petersburg og Den Mexicanske Golf.

Rund rejsen af i stemningsfulde Key West

Turen slutter i charmerende Key West, byen ved Floridas sydspids. Her fejres solnedgangen hver aften med gøgleri og farvestrålende drinks. Key West er så stemningsfyldt og imødekommende, at første besøg sjældent bliver det sidste.

Ønsker I at besøge New York eller andre storbyer på jeres rejse til Florida, så lad os finde den bedste mulighed til jer.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Miami, St. Augustine, Naples, Key West

12 dage

fra kr. 12.970

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Miami, FL St. Augustine, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Miami, FL St. Augustine, FL Naples, FL

Rejser til St. Augustine

Få steder i Florida er ved første øjekast så indbydende som denne charmerende gamle by, der i størrelse og udseende minder om en middelhavsby.
Læs mere
St. Augustine, FL Naples, FL Key West, FL

Rejser til Naples

Naples i Florida appellerer til alle, der elsker solen, stranden og naturen for ikke at glemme shopping i verdensklasse, lækker mad og udfordrende golfbaner.
Læs mere
Naples, FL Key West, FL

Rejser til Key West

Øerne, The Keys, ligger som små perler på snor i forlængelse af Floridas sydspids. Palm Beach, bedre kendt som ”The Golden Coast”, har en kystlinje fyldt med dejlige strande. Downtown langs Worth Avenue finder du skønne butikker. Tager du nordpå til West Palm Beach kan du opleve dyr på tæt hold i Lion Country Safari.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Florida rundrejse - 10 nætter

Overnatninger på 3-4* hoteller

Overnatninger på 3-4* hoteller

Beliggenhed: , Florida rundrejse

Kom hele Florida rundt, fra Miamis South Beach til Key West. På østkysten venter Cocoa Beach, St. Augustine og Kennedy Space Center, inden ruten går ned langs de brede hvide strande ved Den Mexicanske Golf gennem St. Petersburg og Naples helt til Floridas sydspids og solnedgang i Key West.

Ønsker du hoteller eller værelser i en anden kategori, så sig endelig til. Vi skal nok finde det helt rigtige til jer.

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Miami
Dag 2
Cocoa Beach
Dag 3 - 4
St. Augustine
Dag 5 - 6
St. Petersburg
Dag 7
Naples
Dag 8 - 9
Key West
Dag 10
Miami
Dag 11 - 12
Miami - Danmark

Dag 1

Danmark - Miami

Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami.

I Miami har du mulighed for at udforske de rige og berømtes legeplads. Nyd Art-Deco arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder, butikker og restauranter ved Little Havana og de overdådige bygninger i middelhavsstil ved Coral Gables. 

Læs mere

Dag 2

Cocoa Beach

På vejen til Cocoa Beach kan du besøge resort-byen, Palm Beach, der blev grundlagt af Henry Morrison Flagler, der også grundlagde Standard Oil. Besøg The Breakers Hotel, der blev bygget af Flagler i 1896 og er at finde på det nationale register for historiske steder. Når du ankommer til Cocoa Beach kan du tage til molen for at nyde restauranterne, barerne, souvenirbutikkerne og den gratis livemusik. 

Rejserute:  Miami – Cocoa Beach (322 km)

Læs mere

Dag 3 - 4

St. Augustine

Kør langs Floridas guldkyst til den spanske koloniby St. Augustine, der er den ældste, europæiske by i USA. St. Augustine er kendt for sine smukke strande, gode shoppingmuligheder og fine restauranter. Historien kommer til live i de røde murstens veje, der fører til gamle kirker, forter, der stadig er bevogtet af soldater og hestetrukne vogne, der fører dig tilbage i tiden. 

Rejserute: Cocoa Beach – St. Augustine (207 km)

Læs mere

Dag 5 - 6

St. Petersburg

Byen, St. Petersburg Beach, er et øsamfund med kilometervis af hvide sandstrande, klart vand og varmt solskin. Der er en overflod af aktiviteter, man kan f.eks. besøge kunstgallerier, restauranter og butikker i området. Besøg det berømte Salvador Dalí Museum, den prisvindende Fort de Soto Park og St. Petersburg Pier.

RejseruteSt. Augustine – St. Petersburg (351 km)


Læs mere

Dag 7

Naples

I dag krydser du den spektakulære bro, Sunshine Skyway, til Tampa Bay. Fortsæt sydpå gennem den smukke Longboat Key og den charmerende by Sarasota, der huser det berømte Ringling Brothers Circus på vejen til Naples. Her kan man nyde de uberørte sandstrande, trendy butikker, kunstgallerier og hyggelige restauranter. 

Rejserute: St. Petersburg - Naples (240 km)
 

 

Læs mere

Dag 8 - 9

Key West

I dag oplever du US Overseas Highway 1, der forbinder den 193 km lange Florida Keys med Floridas fastland. På vejen til Key West oplever du Everglades endeløse græsprærier, dybe mangrovesumpe og subtropiske jungle. Key West er en by med fascinerende kontraster. Gå langs gaderne med de svajende palmer og se de overdådige palæer, konkyliehusene med tintagene og Ernest Hemingways hjem og deltag i Sunset Celebration på Mallory Dock. Du har to nætter til at nyde Key West.

Rejserute: Naples-Key West (384 km)

Læs mere

Dag 10

Miami

Der køres tilbage over de smukke broer til Miami, hvor den sidste dag kan nydes og de sidste indkøb kan gøres.

RejseruteKey West til Miami (266 km).

 

Læs mere

Dag 11 - 12

Miami - Danmark

Dag 11:

Turen rundt i solrige Florida er slut. Ønsker du at forlænge med et par dage i Miami, hjælper vi gerne med at arrangere dette.

Fly fra Miami retur til Danmark. 

Dag 12:

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.