Salsa og solnedgang i Florida

USA - Miami, St. Augustine, Naples, Key West
 • Little Havana med Cuba-stemning i Miami
 • Cocoa Beach, Den Mexicanske Golf og rumhistorie på Kennedy Space Center
 • Solnedgang og aftensstemning i Key West
 • Inkl. 10 overnatninger og billeje med fri kilometer og forsikringer

Kom hele Florida rundt, fra Miamis forførende South Beach til solnedgangen i Key West. På østkysten venter Cocoa Beach, hyggelige St. Augustine og Kennedy Space Center, inden ruten går ned langs de brede hvide strande ved Den Mexicanske Golf gennem St. Petersburg og Naples helt til Floridas sydspids og solnedgang i Key West.

Rejs til Florida og nyd salsa-stemning i Miami, stemningsfyldte aftner i Key West og en umådelig smuk solnedgang over den Mexicanske Golf.

Florida byder på et skønt klima med flere solskinstimer end noget andet sted i USA og har med rette fået kælenavnet "The Sunshine State". Denne tur starter i Miami hvor en herlig cocktail af Art Deco, bølgebrus og endeløse strande vil forføre de fleste. Miami er sol, sommer, salsa og shopping - velkommen!  

Besøg Little Havana som summer af liv og salsamusik, spil domino og ryg en cigar med de lokale. Nyd en slentretur langs Calle Ocho og en herlig Cubansk frokost på Versailles, før dagen afsluttes tilbage på en strandstol i South Beach. 

Lej en cykel og oplev Miami i dit helt eget tempo, det er nemt at komme rundt og sjovt at se byen fra en lidt anden vinkel. Spis frokost på Smith & Wollensky, som er en vaske ægte klassiker i Miami.

Længere mod nord venter Cocoa Beach, imponerende Kennedy Space Center og hyggelige St. Augustine, før turen går stik vest mod St. Petersburg og den Mexicanske Golf.

Turen afsluttes i charmerende Key West, byen for enden af Florida. Her fejres solnedgangen hver aften med gøgleri og farvestrålende drinks. Key West er så stemningsfyldt og imødekommende, at første besøg sjældent bliver det sidste.

Og ønsker I også at besøge New York eller andre storbyer på jeres rejse, så lad os finde den bedste mulighed til jer.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

USA

Miami, St. Augustine, Naples, Key West

10 nætter / 11 dage

fra kr. 11.435

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Miami, FL St. Augustine, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Miami, FL St. Augustine, FL Naples, FL

Rejser til St. Augustine

Få steder i Florida er ved første øjekast så indbydende som denne charmerende gamle by, der i størrelse og udseende minder om en middelhavsby.
Læs mere
St. Augustine, FL Naples, FL Key West, FL

Rejser til Naples

Naples i Florida appellerer til alle, der elsker solen, stranden og naturen for ikke at glemme shopping i verdensklasse, lækker mad og udfordrende golfbaner.
Læs mere
Naples, FL Key West, FL

Rejser til Key West

Øerne, The Keys, ligger som små perler på snor i forlængelse af Floridas sydspids. Palm Beach, bedre kendt som ”The Golden Coast”, har en kystlinje fyldt med dejlige strande. Downtown langs Worth Avenue finder du skønne butikker. Tager du nordpå til West Palm Beach kan du opleve dyr på tæt hold i Lion Country Safari.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Miami
Dag 3
Cocoa Beach
Dag 4 - 5
St. Augustine
Dag 6 - 7
St. Petersburg
Dag 8
Naples
Dag 9 - 10
Key West
Dag 11
Miami

Dag 1 - 2

Miami

Dag 1 og 2 - Ankomst Miami

Du ankommer til Miami, hvor du har 2 dage til at udforske de rige og berømtes legeplads. Nyd Art-Deco arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder, butikker og restauranter ved Little Havana og de overdådige bygninger i middelhavsstil ved Coral Gables. 

Læs mere

Dag 3

Cocoa Beach

Dag 3 - Miami – Cocoa Beach (322 km)

På vejen til Cocoa Beach kan du besøge resort-byen, Palm Beach, der blev grundlagt af Henry Morrison Flagler, der også grundlagde Standard Oil. Besøg The Breakers Hotel, der blev bygget af Flagler i 1896 og er at finde på det nationale register for historiske steder. Når du ankommer til Cocoa Beach kan du tage til molen for at nyde restauranterne, barerne, souvenirbutikkerne og den gratis livemusik. 

Læs mere

Dag 4 - 5

St. Augustine

Dag 4 og 5 - Cocoa Beach – St. Augustine (207 km)

Kør langs Floridas guldkyst til den spanske koloniby St. Augustine, der er den ældste, europæiske by i USA. St. Augustine er kendt for sine smukke strande, gode shoppingmuligheder og fine restauranter. Historien kommer til live i de røde murstens veje, der fører til gamle kirker, forter, der stadig er bevogtet af soldater og hestetrukne vogne, der fører dig tilbage i tiden. 

Læs mere

Dag 6 - 7

St. Petersburg

Dag 6 og 7 - St. Augustine – St. Petersburg (351 km)

Byen, St. Petersburg Beach, er et øsamfund med kilometervis af hvide sandstrande, klart vand og varmt solskin. Der er en overflod af aktiviteter, man kan f.eks. besøge kunstgallerier, restauranter og butikker i området. Besøg det berømte Salvador Dalí Museum, den prisvindende Fort de Soto Park og St. Petersburg Pier.

Læs mere

Dag 8

Naples

Dag 8 - St. Petersburg - Naples (240 km)

I dag krydser du den spektakulære bro, Sunshine Skyway, til Tampa Bay. Fortsæt sydpå gennem den smukke Longboat Key og den charmerende by Sarasota, der huser det berømte Ringling Brothers Circus på vejen til Naples. Her kan man nyde de uberørte sandstrande, trendy butikker, kunstgallerier og hyggelige restauranter. 

Læs mere

Dag 9 - 10

Key West

Dag 9 og 10 - Naples-Key West (384 km)

I dag oplever du US Overseas Highway 1, der forbinder den 193 km lange Florida Keys med Floridas fastland. På vejen til Key West oplever du Everglades endeløse græsprærier, dybe mangrovesumpe og subtropiske jungle. Key West er en by med fascinerende kontraster. Gå langs gaderne med de svajende palmer og se de overdådige palæer, konkyliehusene med tintagene og Ernest Hemingways hjem og deltag i Sunset Celebration på Mallory Dock. Du har to nætter til at nyde Key West.

Læs mere

Dag 11

Miami

Dag 11 - Key West-Miami (266 km)

Turen rundt i solrige Florida er slut. Ønsker du at forlænge med et par dage i Miami, hjælper vi gerne med at arrangere dette.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Marianne, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.