Tidsrejse til Sydstaternes charmerende fortid

USA - New Orleans, Natchez

 • New Orleans, stemning, cajun og bluesmusik
 • Plantager, palæer og nyklassicistiske bygninger
 • Ophold på historiske plantageejendomme
 • Mississippi-floden og det unikke dyreliv på flodsumpstur

Tag på en fascinerende kør selv-tur i stemningsfulde Louisiana og Mississippi, hvor du ser nyklassicistiske bygninger og bor på nogle af Sydstaternes mest storslåede plantageejendomme fra før borgerkrigen.

På denne 5-dages kør selv-tur oplever du Sydstaternes spændende historie, når du kommer rundt til byerne og deres arkitektoniske højdepunkter. Det er en rejse til Sydstaternes prægtige plantager, der nemt kan føles som en rejse ind i filmen ’Borte med blæsten’. Her skal du opleve det eventyrlige skær, der står om de lange egetræsalléer og måske drikke sød is-the på verandaen ved den imponerende Oak Alley Plantation.  Der overnattes på hyggelige, historiske hoteller og plantageejendomme heriblandt det enorme palæ, Nottoway Plantation også kaldet ”Det hvide slot”, hvor en af de største sukkerplantager lå.

I byen Natchez, ved Mississippiflodens bredder, der i 1850’erne var en af de rigeste i Syden, besøger du bl.a. den monumentale ejendom Stanton Hall med originale møbler og antikviteter fra 1800-tallet. I Natchez overnatter du på den historiske og atmosfærefyldte Monmouth Historic Inn med originale møbler og en smukt anlagt have. 

Udgangspunktet for turen er vibrerende og farverige New Orleans. Oplev her det legendariske French Quarter og cajunkulturen i fuldt flor. I Vicksburg kan du få en smag af bluesmusikken og den historiske Mississippi Blues Trail. Og på en Swamp Tour i Lafayette kan du opleve bævere, oddere og ikke mindst alligatorer i Nordamerikas største flodsump.

Vær opmærksom på, at det kan forekomme at de nævnte hoteller er udsolgt. I disse tilfælde vil vi finde alternativ hoteller i samme standard.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN

USA

New Orleans, Natchez

6 nætter / 7 dage

fra kr. 12.840

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

New Orleans, LA

Rejser til New Orleans

New Orleans kaldes også Crescent City, halvmånebyen, på grund af sin form og placering langs Mississippi-floden. For den kultur og historieinteresserede har New Orleans meget at byde på.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1
New Orleans
Dag 2
Nottoway Plantation
Dag 3
Natchez
Dag 4
Vicksburg
Dag 5
Natchitoches
Dag 6
Lafayette
Dag 7
New Orleans

Dag 1

New Orleans

I ankommer i New Orleans lufthavn, og den lejede bil kan afhentes hos udlejningsselskab ved lufthavnen. Tag ind til centrum af byen, og check ind på jeres hotel. Hotellet, Maison Dupuy, er beliggende i det unikke, franske kvarter, tæt på den kendte gade Bourbon Street.

Læs mere

Dag 2

Nottoway Plantation

New Orleans – Nottoway Plantation (130 km)

Formiddagen kan bruges til at udforske New Orleans og de unikke kvarterer til fods eller på en af de mange busture der tilbydes. Herefter går turen mod Baton Rouge, som er statens hovedstad og smukt beliggende ved Mississippi River. Undervejs er der mulighed for at besøge både Houmas House Plantation og Longwood Plantation, begge opført før den amerikanske borgerkrig. Der overnattes på det historiske Nottoway Plantation & Resort, også kaldet ”Det hvide Slot” og et af de største palæer i syden samt en del af Historic Hotels of America. Nottoway Plantation var i 1850’erne en af sydens største sukkerplantager, og er i dag nænsomt restaureret og har bl.a. indrettet mange af de gamle stuer som museum. Der er mulighed for at få en spændende guidet rundtur. Stedet har en dejlig restaurant.
Læs mere

Dag 3

Natchez

Nottoway Plantation – St. Francisville – Natchez (148 km)

Nyd formiddagen med at gå på opdagelse på plantagen og i haven, som ligger ud til Mississippi River. Turen fortsætter herefter mod nord til Natchez. Undervejs kan der gøres stop i den lille by St. Francisville, kendt for sine mange historiske bygninger. Fortsæt til Natchez, som er den ældste permanente bosætning ved Mississippi-floden. Natchez er kendt for sin bevarelse af de mange plantager fra tiden før Borgerkrigen. Besøg Stanton Hall bygget omkring 1857, som er en af de mest storslåede paladser i USA fra tiden før Borgerkrigen. Interiøret består af originale møbler og antikviteter fra Natchez. Husk at smage den lokale specialitet pekan-nødden.  Under the Hill er et af Natchez’ spændende kvarterer. Det er et hyggeligt område med barer, restauranter og flydende kasinoer.

I overnatter på Monmouth Historic Inn, som er en af områdets bedst bevarede plantageejendomme.

Læs mere

Dag 4

Vicksburg

Natchez – Vicksburg (117 km)

Start dagen med en fantastisk tur rundt på Monmouth Historic Inn. Oplev dette historiske og atmosfærefyldte sted med originale møbler og smukt anlagte have. Stedet er særligt kendt for sin symmetriske og græsk inspirerede byggestil. Efter frokost køres videre mod Vicksburg, som i det meste af 1800-tallet var en ægte overklasseby skabt af områdets bomuld- og tømmerindustri. Ved at besøge byens kirker, herskabshuse og andre historiske bygninger kan I få indsigt i denne eksklusive fortid. Senere var det her, at blues-musikken blev udbredt og den karakteristiske Mississippi Delta Blues har sin oprindelse her i byen. Vicksburg er en del af the Mississippi Blues Trail, som er en historisk rute med base i netop blues-musikken. På den rute kan der også opleves anderledes spillesteder, I ikke lige ville finde langs den almindelige vej.

I overnatter på Cedar Grove Inn, som er et af de fineste B&Bs i Sydstaterne.

Læs mere

Dag 5

Natchitoches

Vicksburg – Natchitoches (272 km)

Dagen begynder med et godt og landligt morgenmåltid og efterfølges af en rundtur på plantagen. Her er der mulighed for at se stedets smukke rum i de fem bygninger, som plantagen består af sammen med det to hektar store haveanlæg.

Herefter går turen mod Natchitoches i Louisiana, hvor der overnattes på Samuel Guy House Bed and Breakfast, et mindre og hyggeligt hotel.

Læs mere

Dag 6

Lafayette

Natchitoches – Alexandria – Lafayette - Raceland (405 km)

Efter en dejlig morgenmad går turen mod syd, og det anbefales at gøre et stop i Alexandria, kendt som Louisianas hjerte. Her kan I opleve de historiske plantager samt spændende gallerier og museer. Turen går videre til Lafayette, hvor der mulighed for forskellige udflugter, som f.eks. den populære Swamp Tour, som går til Atchafalaya sumpen, som er Nordamerikas største flodsump. Her er et rigt dyreliv med bl.a. oddere, bævere, fugle og selvfølgelig alligatorer! Herfra k'res videre til Raceland hvor der overnattes på Chateau on the Bayou Bed & Breakfast. Her er ro og tid til afslapning, så læn jer tilbage i gyngestolen eller i hængekøjen og nyd dagens indtryk.

Læs mere

Dag 7

New Orleans

Lafayette – New Orleans (216 km)

Turen går nu retur til New Orleans, og der er selvfølgelig mulighed for at tage et par ekstra nætter i den berømte by, inden rejsen går retur til Danmark.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Kasper

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.