På skinner gennem USA's historie

USA - Boston, New York City

 • Afslappende rejse med tog gennem smukke landskaber
 • Boston med historisk charme og hygge
 • Overdådige New York med skyskrabere og liv døgnet rundt
 • Historiefyldte Philadelphia og hovedstaden Washington DC

En uges rundrejse i det historiske nordøstlige hjørne af USA, hvor rejsen mellem byerne sker med tog. Turen begynder i en af USA's ældste byer, Boston, fortsætter til det glamourøse New York, historiefyldte Philadelphia og ender i nationens smukke hovedstad, Washington D.C.

Forude venter et historiespækket eventyr - rejs på skinner fra Boston til Washington.

Rejs med tog til nogle af de mest populære metropoler i Nordamerika. Turen starter i en af USA's ældste byer Boston, fortsætter til det glamourøse New York og historiefyldte Philadelphia, som vel nok er den mest indflydelsesrige by i den amerikanske revolutionsproces. 

Philadelphias mest berømte seværdighed er Liberty Bell Pavilion med den enorme klokke beliggende i The National Historic Park. Samme sted finder du The Independence Hall, hvor Thomas Jeffersons Uafhængighedserklæring blev drøftet og senere vedtaget. Et andet stykke unik historie i Philadelphia er The Betsy Ross House. Det siges, at Betsy syede det første amerikanske flag, der blev præsenteret for George Washington.

Turen ender i nationens smukke hovedstad Washington D.C. (se det fulde dag-til-dag program længere nede på siden).

Vil du opleve Amerika fra en lidt anden vinkel, så stig ombord og rejse med...

Opgrader til The Acela Express mod USD 200,- pr. person. Acela Express er et højhastigheds luksustog som bl.a. byder på bredere sæder og Wi-Fi. 

Flyv med Icelandair og gør et gratis stop i betagende og kontrastfyldte Island på vejen - derudover tillader Icelandair, at du medbringer hele 2 kufferter á 23 kg samt 10 kg håndbagage.
Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

USA

Boston, New York City

7 nætter / 8 dage

fra kr. 13.105

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Boston, MA New York City, NY

Rejser til Boston

Massachusetts statssegl Boston er en af de ældste byer i USA og nok den, der mest minder om en europæisk storby. Byen har dannet ramme om utallige film og TV serier, men også byens baseballteam, Red Sox, tiltrækker mange turister.
Læs mere
Boston, MA New York City, NY

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Boston
Dag 3 - 4
New York
Dag 5
Philadelphia
Dag 6 - 8
Washington D.C.

Dag 1 - 2

Boston

Dag 1 - Ankomst til Boston

Du ankommer til lufthavnen og sørger selv for transport til dit hotel (taxi koster ca. $25). Du kan bruge resten af dagen til at besøge Boston havn, hvor du kan slentre en tur langs The Boston HarborWalk. Alternativt kan du besøge Quincy Marketplace – et pakhus bestående af en samling af butikker, spisesteder og salgsboder. Lige udenfor kan du nyde gademusikanter og anden underholdning. Inkluderet i turen er "Boston Old Town Trolley Hop On - Hop Off Tour"


Dag 2 - Boston

Dagen bruges på at opleve den historiske del af byen. Fra morgenstunden hopper du ombord på The Old Town Trolley Tour – også kaldet Transportainment; en skøn kombination af transport og underholdning. Alt afhængig af turguiden bliver fortællingen om byen krydret med vedkommendes private anekdoter og humoristiske historier, så oplevelsen er både underholdende og informativ. Undervejs kan du hoppe af og tage en gåtur på en del af The Freedom Trail og på den måde få en komplet oplevelse. The Freedom Trail er en af Amerikas første historiske vandreture og et "must", når man er i Boston. Det er den perfekte introduktion til Bostons kolonitid og det revolutionære Boston. Vandreturen fører dig til 16 historiske seværdigheder som dækker flere århundreder af Amerikas mest betydningsfulde fortid. Vandretureturen er inkluderet.

Læs mere

Dag 3 - 4

New York

Dag 3 - Boston - New York

"The Big Apple" venter dig i dag, du sørger selv for transporten med taxi (ca. $17) til Back Bay Amtrak Station, hvorfra du skal på en 4-timers togtur. Du ankommer til Penn Station og sørger selv for transport til dit hotel med taxi (ca. $10). New York kaldes også "Byen der aldrig sover" – og det er ganske fortjent, for der er noget at opleve for alle på alle tider af døgnet. Der er masser at se i denne metropol, og den bedste måde at gøre det på er med Grayline’s Hop On Hop Off City Tour – det er en af de mest populære, morsomme og informative måder at se New York på. Sæt dig til rette mens din velinformerede guide udpeger seværdigheder og deler New Yorks historie med dig. Hop af så ofte du vil for at spise, shoppe eller opleve New Yorks største attraktioner. Din billet gælder 2 sammenhængende dage – så sørg for at få mest muligt ud af den.


Dag 4 - New York

I dag fortsætter din Hop On Hop Off City Tour. Blandt de mest besøgte seværdigheder er Time Square, Central Park, City Zoo, Patrick's Cathedral, The Metropolitan Museum of Art og den berømte Brooklyn Bridge. Besøg også en af New Yorks mest populære steder, Rockefeller Center, der et knudepunkt af aktiviteter og attraktioner som tusinder af turister og New Yorkere nyder godt af. Efter mørkets frembrud danner Brooklyn Bridges gotiske tvillingetårne og dens kraftige stålkabler en markant silhuet mod nattehimmelen. En gåtur over broen er en kæmpe oplevelse, især hvis du starter på Brooklyn siden og betragter Manhattan skyline, mens du går. Intet besøg i New York vil være fuldkommen uden at besøge USA's største frihedssymboler, Frihedsgudinden i New York havn og Empire State Building. For de kunstinteresserede er der masser af dans, teater og musik at vælge imellem, og når du bliver sulten, vil dit største problem være at vælge, hvad du vil spise, for udvalget i New York er endeløst. 

Læs mere

Dag 5

Philadelphia

Dag 5 - New York – Philadelphia

Fra morgenstunden tager du på egen hånd til Penn Station med taxi (ca. $10), hvorfra toget kører dig til Philadelphia. Velankommen til 30th Street Station sørger du selv for transport til dit hotel med taxi (ca. $15) Udforsk byen på egen hånd med en selvguidet gåtur. Philadelphia var den mest indflydelsesrige by i den amerikanske revolutionsproces. Byens måske mest berømte seværdighed er Liberty Bell Pavilion med den enorme klokke beliggende i The National Historic Park. Samme sted finder du The Independence Hall, hvor Thomas Jeffersons Uafhængighedserklæring blev drøftet og senere vedtaget den 4. juli 1776. Man kan også se The Betsy Ross House. Det siges, at Betsy syede det første amerikanske flag, der blev præsenteret for George Washington. 

Læs mere

Dag 6 - 8

Washington D.C.

Dag 6 - Philadelphia - Washington D.C.
Denne morgen er der transfer med taxi fra dit hotel til 30th Street Station (ca. $15), hvor en to-timers togtur vil tage dig til hovedstaden, Washington, D.C. Velankommen til Union Station sørger du selv for transport til dit hotel (ca. $15). Washington tiltrækker næsten 20 millioner turister hvert år, hvilket gør turistindustrien til den næststørste industri efter det enorme regerings apparat. Overraskende nok er entréen til de fleste attraktioner i området gratis. Brug dagen på egen hånd til at opleve byen. Besøg The International Spy Museum, The Jefferson Memorial og The National Air & Space Museum. 

Dag 7 - Washington D.C.

I dag skal du udforske nationens hovedstad fra en åben dobbeltdækkerbus. Turen omfatter mere end 25 stop i Washington og dækker dermed de største seværdigheder. Turen tager ca. 2½ time, men eftersom du kan hoppe af og på, som det passer dig, kan turen vare hele dagen, hvis du ønsker det. Planlæg din egen spændende dag ved selv at vælge, hvor du vil stoppe. Besøg Arlington National Cemetery og gå en tur langs The National Mall, der også går under navnet "Nationens Forhave". The National Mall strækker sig fra Lincoln Memorial på Potomac til Capitol Building og Supreme Court på Capitol Hill. Langs dette område ligger også størsteparten af de 18 museer, man finder syd for Det Hvide Hus - heriblandt Smithsonian Institution, War Memorials og Washington Monument. Washington Old Town Trolley Hop On - Hop Off samt indgangsbillet til Newseum er inkluderet i turen.

Dag 8 - Afgang Washington D.C.

I dag er der afgang til lufthavnen med shuttle-bus fra dit hotel - gælder kun Washington Dulles Internationale lufthavn (IAD) og Ronald Reagan lufthavn (DCA).

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Under din rejse i USA

  Nationalpark entré
  National Park Pass: www.nationalparks.org 

  Skal I besøge flere nationalparker, anbefaler vi, at I køber et National Park Pas, der koster ca. US$ 80. Det giver adgang til alle nationalparker, hvor entré opkræves, for et helt år. Der er 388 nationalparker spredt over hele USA. Omkring 80 % af indkomsten ved salg af disse kort går til en fond for nationalparkerne. Passet er gyldigt for ejermanden og yderligere 3 voksne i den samme bil. Er man flere i bilen opkræves et gebyr. Børn under 16 år er gratis. 

  Amerikanerne er stolte over deres nationalparker og ønsker at bibeholde deres oprindelige særpræg. Overhold reglerne i parkerne – efterlad ikke papir, flasker eller andet skrald og tag ikke noget med jer, der hører hjemme i parken. Gå kun på afmærkede stier og lad være med at fodre dyrene. På denne måde kan I hjælpe med at værne om parkerne. 

  Nærm jer aldrig vilde dyr. Tag billeder af dem fra sikker afstand i jeres bil. Lav ikke unødig støj. Det er farligt og også ulovligt at fodre vilde dyr i nationalparkerne - overtrædelse straffes med bøde. Fodres vilde dyr kan de miste evnen/lysten til selv at jage. Mange dyr mister også livet, når de ved deres tiggeri kommer for tæt på biler. De mister desuden deres naturlige frygt for mennesker og kan blive aggressive. Hjælp med at holde de vilde dyr vilde!

  Valuta
  Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på US Dollar.

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give 15 til 20% af regningens beløb i drikkepenge på restauranter og barer. 
  Taxachauffører forventer mellem 10 og 15%.

  Særlige forhold
  Tidsangivelse 

  I USA bruges 12-timers tidsangivelse (i modsætning til vores 24-timer) 
  Timerne fra midnat til middag er AM og timerne fra middag til midnat er PM. 
  Kl. 08.15 er 08.15 AM og kl. 20.15 er 8:15 PM 

  Dato 
  Datoformatet i USA adskiller sig fra det, der benyttes i Europa: 
  01/05/12 betyder: januar, den 5., 2012 
  Så man skriver altså måneden først efterfulgt af dag og år. 

  Vægt og mål 
  Miles til km x 1.61 
  Km til miles x 0.62 
  Ounces til gram x 28.35 
  Gram til ounces x 0.035 
  US gallons til liter x 3.79 
  Liter til US gallons x 0.26 

  Helligdage 
  Banker, skoler, postkontorer og offentlige kontorer er lukket de følgende dage: 

  New Years Day: 1. januar 
  Martin Luther King Jr. Day: 3. mandag i januar 
  Presidents Day: 3. mandag i februar 
  Easter/påskedag: Søndagen i påsken 
  Memorial Day: Sidste mandag i maj 
  Independence Day: 4. juli 
  Labor Day: 1. mandag i september 
  Columbus Day: 2. mandag i oktober 
  Veterans Day: 11. november 
  Thanksgiving: 4. torsdag i november 
  Christmas Day/juledag: 25. december

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kasper, Kim, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.