Oplev Island på vej til New York

USA - New York City, Reykjavik
 • Oplev Islands enestående natur på egen krop i Den Blå Lagune
 • Opdag Reykjaviks byliv med lækre restauranter og sjove caféer
 • Se New Yorks største seværdigheder
 • 'Shop till you drop' i Manhattans butikker

Kombiner din storbyoplevelse i New York med Islands smukke natur og en tur i Den Blå Lagune – det ligger alligevel lige på vejen.

Hvis du drømmer om en tur til New York, så gør oplevelsen endnu mere fantastisk med et stop i Island. Island er enestående natur, metropolen Reykjavik har lækre restauranter og ligger blot 3 timer fra Danmark. New York er shopping, storby og fantastiske oplevelser. Tag børnene, kæresten eller vennerne med.
Vi hjælper gerne med at sammensætte programmet, så I både har tid til at besøge Central Park, gå over Brooklyn Bridge, tage på toppen af Rockefeller Center eller Empire State Building, opleve Ground Zero og se Frihedsgudinden. 

Spørg os! Vi har været begge steder, og har masser af forslag og ideer til fantastiske oplevelser

#mystopover #nycgo

Det er også muligt at flyve - og besøge Island på vejen - med Icelandair til følgende byer i USA og Canada: Anchorage, Boston, Chicago, Denver, Edmonton, Halifax, Minneapolis, Montreal, Orlando, Philadelphia, Portland, Seattle, Tampa, Toronto, Vancouver og Washington. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

USA

New York City, Reykjavik

7 nætter / 8 dage

fra kr. 10.420

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

New York City, NY

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Reykjavik - 3 nætter

Hotel Cabin
Se kort

Hotel Cabin

Beliggenhed: Island, Reykjavik

Hotellet ligger 5 min. gang fra Laugardalsspa, det største spa-resort og udendørs svømmebad i Reykjavik. Fra hotellet er der ca. 20 min gang fra centrum og hovedgaden Laugarvegur. Man kan gå langs vandet hele vejen ind til centrum mod musikhuset Harpa.  Hotellet har 152 små, men moderne værelser med bad/toilet, telefon og TV. 27 af værelserne har ikke vinduer mod gaden, men indvendigt mod hotellets korridor. Hotel Cabin har en bar og en morgenmadsrestaurant, som også tilbyder en frokost og aftenbuffet.
Læs mere her

New York City - 4 nætter

Hotel Edison
Se kort

Hotel Edison

Beliggenhed: USA, New York City

Stort, populært og ældre turistklassehotel med super beliggenhed ved Broadway midt i teaterdistriktet og tæt på Times Square. 550 værelser med aircondition, iHome docking station, værdiboks, telefon og tv. Hotellet har gratis WiFi, to restauranter, to barer, cafe, cocktaillounge, fitness samt art deco-lobby.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
København - Island
Dag 2 - 3
Reykjavik, Island
Dag 4
Island - New York
Dag 5 - 6
New York
Dag 7
New York - København

Dag 1

København - Island

Ankomst til Reykjavik

Fly til Keflavik med Icelandair, hvor man må medbringe 1 stk. håndbagage á 10 kg og 1 stk. bagage á 23 kg – en stor fordel når New York er inkluderet i rejsen. Velankommet efter 3 timers flyvning, er I klar til at opleve Island, hvor I selvfølgelig kan starte med et besøg i Den Blå Lagune. Nyd det 37-40 grader varme vand og en kold drink fra baren i vandet. Det turkisblå vand står i flot kontrast til den sorte lava, der omgiver lagunen. Herefter er der bustransfer til Reykjavik og indkvartering på et 3-stjernet hotel centralt i Reykjavik inkl. morgenmad.


Læs mere

Dag 2 - 3

Reykjavik, Island

Så er det tid til at opleve Island og alle øens muligheder. 

Turen "Den Gyldne Cirkel" er et 'must' for enhver, der besøger Island. På denne tur oplever I nationalparken Thingvellir, som er det gamle islandske Alting der grundlagdes i år 930, og et historisk vigtigt sted for Island. Oplev også det majestætiske vandfald Gullfoss og de varme kilder ved gejser-området i Haukadalur. Der skal være plads til overraskelser undervejs, og måske byder dagens tur på flere oplevelser. 

Turen varer ca. 8 timer, og der vil være mulighed for at købe frokost i løbet af dagen. 


Læs mere

Dag 4

Island - New York

Flyet afgår lige over middag eller sidst på eftermiddagen til New York, og der er ankomst samme eftermiddag/aften. Vi anbefaler, at I bor centralt, og har i denne pris beregnet et turistklasse hotel i 4 nætter. Opholdet i New York inkluderer ikke morgenmad, da der findes morgenmadsrestauranter og cafeer på næsten hvert et gadehjørne.


Læs mere

Dag 5 - 6

New York

Efter en god nats søvn, er det blevet tid til at indtage byen. Gå på udkig i de kendte butikker på 5th Avenue, eller slå et smut ned i de mindre butikker i SoHo, Tribeca eller Greenwich Village. Besøg Central Park og find en bænk, nyd livet i parken og iagttag de små egern, mens I spiser en bagel fra en af de mange deli ́s. Gå i ”Sex and the Citys” og Carries fodspor, eller besøg et af de store outlets i udkanten af byen. En forestilling på Broadway er altid en kæmpe oplevelse, eller skulle I være så heldige, at New York Giants eller New York Jets spiller på hjemmebane, mens I er der, så er det absolut et besøg værd. Mulighederne er uendelige i byen, der aldrig sover!


Læs mere

Dag 7

New York - København

Så er det  tid til at rejse hjem. Hvis der stadig er penge på kreditkortet, og benene endnu har lidt energi, er der tid til de sidste indkøb inden det sidst på eftermiddagen er tid til at drage mod lufthavnen. Turen går nu tilbage til Island, men kun for et kort stop, inden flyet går til Danmark, og der er ankomst næste dag.

OBS! Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere nætter både i Island og New York.


Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Martin, Merete

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.