Oplev Clearwater og St. Petersburg på Floridas vestkyst

USA - Clearwater, St. Petersburg

 • Golfkystens skønne strande - blandt Floridas bedste
 • Strålende sol og fantastisk vand
 • Masser af vandsportsaktivititeter
 • Byerne Tampa, St Petersburg, Sarasota og Naples

Golfkystens skønne strande er helt sikkert trækplasteret på denne rejse, men også de sofistikerede byer Tampa, St Petersburg, Sarasota og Naples er et besøg værd med deres urbane oplevelser og udsøgte køkken. 

Floridas vestkyst er hjemsted for uberørte hvide sandstrande, klart vand, strålende solskin og masser af gæstfrihed. Strandene er områdets største seværdighed og I har omkring 56 km. af den fineste sandstrand kun afbrudt af enkelte vandveje, der forbinder golfen med indsøerne. Der er mange muligheder for vandsportsaktiviteter, Clearwater Marine Aquarium og Dali Museet, som har den største samling af værker uden for Europa. Og er I til sug i maven og elsker rutschebaner, så er et besøg i Busch Gardens det helt rigtige.

Når I rejser med Icelandair er det muligt at få et stop i Island på ud- eller hjemrejsen. Lad Profil Rejser hjælpe dig med at få et fantastisk ophold i Island med masser af spændende oplevelser.

Det er også muligt at flyve med Icelandair til følgende byer i USA og Canada: Anchorage, Boston, Chicago, Denver, Edmonton, Halifax, Minneapolis, Montreal, Orlando, Philadelphia, Portland, Seattle, Tampa, Toronto, Vancouver og Washington. 

#mystopover 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

USA

Clearwater, St. Petersburg

8 nætter / 9 dage

fra kr. 14.080

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Clearwater, FL

Rejser til Clearwater

Clearwater Beach på Floridas vestkyst er hjemsted for uberørte hvide sandstrande, klart vand, strålende solskin og masser af gæstfrihed. Du kan nyde solnedgangene på ”Pier 60 Festival”, hvor musik, magi og sjov vil skabe minder. Og gå ikke glip af den internationalt anerkendte Clearwater Jazz Festival. Der foregår altid noget på Clearwater Beach.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

St. Petersburg - 8 nætter

Guy Harvey Outpost - A TradeWinds Beach Resort Sheraton Sand Key Resort
Billigste hotelmulighed
Se kort

Guy Harvey Outpost - A TradeWinds Beach Resort

Beliggenhed: USA, St. Petersburg

Bo i tropiske omgivelser på St. Pete Beach, kun ca. 15 km fra St. Petersburg centrum og 30 min. kørsel fra Tampas internationale lufthavn.
Her kan i slappe af på den prisbelønnede smukke sandstrand, hvor hotellet har bl.a. egne cabanas, bålsteder og bar. Desuden har hotellet bl.a. en restauration omgivet af et stort akvarium, bar, samt mulighed for at benytte de mange aktiviteter som hotellet tilbyder.

Læs mere her
Guy Harvey Outpost - A TradeWinds Beach Resort Sheraton Sand Key Resort
Se kort

Sheraton Sand Key Resort

Beliggenhed: USA, Clearwater

Dejligt førsteklassesresort beliggende på en af Floridas bedste sandstrande. De 390 værelser/suiter er for nylig moderniseret og meget rummelige med bad/toilet og altan. Værelserne har aircondition, satellit-tv, videokonsol, pay per view, clockradio, køleskab, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og badekåber. Hotellets faciliteter inkluderer swimmingpool, børnepool, jacuzzi, sauna, privat strand, fitnesscenter, restaurant, bar, roomservice, legeplads og gratis parkering.
Læs mere her

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Martin

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.