Nordvestlige USA og det vestlige Canada

USA - Seattle, Vancouver, Kamloops, Banff, Waterton Lakes Nationalpark, Glacier Nationalpark, Yellowstone Nationalpark

 • Naturscenerier langs kyster og i nationalparker
 • Vancouver Island, Vancouver og dyrerige Banff Nationalpark i Canada
 • Seattle, Yellowstone, Glacier National Park og meget mere i USA
 • Vandfald, vinmarker, vulkaner, windsurfing

Hele tre uger med unikke naturscenerier i USA og Canada. Fra den charmerende storby Seattle går ruten nordpå over grænsen til Canada, hvor Vancouver Island, Vancouver og den dyrerige Banff Nationalpark venter. Tilbage i USA er der blandt andet Yellowstone Nationalpark med bisonflokke og gejsere på programmet.

Seattle er en enestående storby beliggende mellem Cascade bjergkæden og Stillehavet i det nordvestlige USA. Byen er udgangspunkt for denne naturskønne rundrejse. Et ophold i Seattle bør absolut inkludere et besøg på Pike Place Market og de berømte fiskeboder. Her "kaster de med fisk", fordi de mener, at underholdning og glæde bør være en del af servicen. "Fish-filosofien" anvendes i dag i mange virksomheder verden over. 

Turen fortsætter til den fascinerende og enorme Olympic National Park. Olympic er en af de største nationalparker i USA og hjemsted for Mount Olympus. Her finder du alt fra tempereret regnskov til dragende kystlinjer og varme kilder. En storslået og anderledes oplevelse. 

Canada venter forude - første stop er Vancouver Island og charmerende Victoria, hvorefter turen fortsætter via Vancouver og Kamloops til Banff National Park. Nationalparken, som er Canadas ældste, byder på et rigt og spændende dyreliv samt nogle af de mest betagende naturscenerier. Et rent skattekammer for naturelskere. 

Før turen vender tilbage til USA og Yellowstone National Park, skal du besøge både Waterton National Park og Glacier National Park. 

Old Faithful er nok Yellowstones mest berømte gejser, men trods det deler den rampelyset med mere end 300 andre gejsere. Yellowstone er også kendt for sine Bison flokke, der ofte krydser vejene og stopper al trafik - og så byder parken også på elge, bjørne og flere betagende ulvegrupper. Hold øje for pludselig svæver en Bald Eagle over den klare blå himmel – et syn der kan tage pusten fra enhver! 

Iceland Air flyver til Seattle via Keflavik. Det er muligt at blive i Island en eller flere dage, inden rejsen fortsætter over Atlanten uden ekstra omkostninger i billetprisen. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG

USA

Seattle, Vancouver, Kamloops, Banff, Waterton Lakes Nationalpark, Glacier Nationalpark, Yellowstone Nationalpark

21 nætter / 22 dage

fra kr. 22.755

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Seattle, WA Vancouver

Rejser til Seattle

Holder du ferie i USA er Seattle i staten Washington et besøg værd. Byen har Olympic-bjergene som baggrundskulisse mod vest og det 4.400 meter høje Mount Rainier mod sydøst. Byen har sit eget musikmuseum, tegnet af stjernearkitekten Frank O. Gehry og er bestemt en attraktion, der er værd at se som turist.
Læs mere
Seattle, WA Vancouver Kamloops

Rejser til Vancouver

Vancouver er en oplagt destination for naturelskere at rejse til og var vært for Olympiaden 2010. Vancouver er én af verdens smukkeste byer at rejse til og har en ideel beliggenhed med Georgia-strædet til den ene side og storslåede bjerglandskaber til den anden.

Læs mere
Vancouver Kamloops Banff

Rejser til Kamloops

Fort Kamloops blev grundlagt i 1812 og var en handelsstation, der byttede varer for skind leveret af pelsjægere og lokale shuswapindianere. I dag er Kamloops et trafikknudepunkt og et naturligt stop på din rejse i det canadiske cowboyland.
Læs mere
Kamloops Banff Waterton Lakes

Rejser til Banff

Med en beliggenhed midt i Banff National Park, er scenen sat for store naturoplevelser på din rejse til Banff. Du kan tage på vandretur i den rå og uspolerede natur, sejle i de smukke søer, indtage naturen fra hesteryg eller stå på ski på nogle af verdens bedste pister.
Læs mere
Banff Waterton Lakes Glacier Nationalpark

Rejser til Waterton Lakes

Rejser du til Waterton Lakes National Park, vil du opdage, at den grænser op til den meget større amerikanske Glacier National Park i Montana. De to nationalparker blev til Waterton-Glacier International Peace Park i 1932 og symboliserer fred og venskab mellem USA og Canada. I 1995 blev den fælles fredspark optaget på UNESCO Verdensarvsliste på grund af sit rige plante- og dyreliv og naturscenerier.
Læs mere
Waterton Lakes Glacier Nationalpark Yellowstone, WY

Rejser til Glacier Nationalpark

Glacier National Park er en af syv nationalparker i British Columbia og en del af et parksystem bestående af 43 parker og parkreservater på tværs af Canada. Parken blev etableret i 1886 og omfatter med sine 1.349 km2 en del af Columbia Mountains. Det er også her man finder Rogers Pass National Historic Site.

Læs mere
Glacier Nationalpark Yellowstone, WY

Rejser til Yellowstone

På en bilferie i USA er Yellowstone National Park i Wyoming et besøg værd. Nationalparken har sit navn efter de gule klipper i parkens store canyon. Størstedelen af nationalparken ligger i staten Wyoming, mens resten ligger i Idaho og Montana.
Læs mere

Dagsprogram

Dag 1 - 2
Seattle
Dag 3
Lake Quinault
Dag 4
Port Angeles/Lake Crescent
Dag 5
Victoria
Dag 6 - 7
Vancouver
Dag 8
Kamloops
Dag 9 - 10
Banff
Dag 11
Waterton National Park
Dag 12
Missoula
Dag 13
Big Sky
Dag 14 - 15
Yellowstone National Park
Dag 16
Twin Falls
Dag 17
Pendelton
Dag 18 - 19
Portland
Dag 20
Mount Rainier/Mount St. Helens
Dag 21 - 22
Seattle

Dag 1 - 2

Seattle

Dag 1 og 2 - Ankomst til Seattle

Du ankommer til Seattle, der er smukt beliggende mellem bjergkæden Cascade Mountains og Stillehavet. Her tilbringer du 2 nætter med tid til at udforske byens havnefront og nyde solnedgangen fra toppen af den berømte bygning, Space Needle. 

Læs mere

Dag 3

Lake Quinault

Dag 3 - Seattle - Lake Quinault (400 km)

Turen går videre til Den olympiske halvø, hvor du kan udforske enestående naturområder. Her findes gletsjerbeklædte bjerge, lange kyststrækninger og ikke mindst Nordamerikas største regnskov.

Læs mere

Dag 4

Port Angeles/Lake Crescent

Dag 4 - Lake Quinault - Port Angeles/Lake Crescent (144 km)

I dag kører du videre langs halvøens smukke kyster og ankommer til Port Angeles. En lille omvej undervejs giver dig mulighed for at besøge en forhistorisk indianerlandsby. 

Læs mere

Dag 5

Victoria

Dag 5 - Port Angeles/Lake Crescent - Victoria (192 km)

Du fortsætter med færge (ikke inkluderet) over Juan de Fuca strædet til den charmerende by Victoria, hvor arkitektur og traditioner har et tydeligt britisk islæt. Her kan du besøge parlamentsbygningerne eller nyde det livlige havneområde, der byder på masser af shopping og underholdning eller drikke eftermiddagste på Empress Hotel, der siges at være indbegrebet af Victoria. 

Læs mere

Dag 6 - 7

Vancouver

Dag 6 og 7 - Victoria - Vancouver (80 km)

Vend tilbage til fastlandet med den moderne B.C. færge (ikke inkluderet) og nyd den maleriske tur på 90 minutter. Vancouver snor sig mellem floder og fjorde, og byen byder på masser af butikker, restauranter, parker, stier, museer og strande. Her i Canadas tredjestørste by kan du opleve et væld af farverige kvarterer og forskelligartede kulturer i denne skønne by. 

Læs mere

Dag 8

Kamloops

Dag 8 - Vancouver - Kamloops (360 km)

Du kører gennem Cascade Mountains til Kamloops, som ligger klemt inde mellem to sammenløbende floder. Dette er en af de største byer i British Columbia. 

Læs mere

Dag 9 - 10

Banff

Dag 9 og 10 - Kamloops - Banff (496 km)

Du har en hel dag til at udforske Banff National Park. Aktiviteterne inkluderer vandreture, sejlture på Bow River, en køretur til Lake Louise og Ice Field’s Parkway. Dagens rute går gennem smukke bjerglandskaber og går over Roger's Pass til Banff, hvor du vil tilbringe de næste to nætter. 

Læs mere

Dag 11

Waterton National Park

Dag 11 - Banff - Waterton National Park (500 km)

I dag kan du vælge mellem 2 ruter til Waterton National Park. Du kan vælge at køre ad den historiske rute, der bringer dig forbi en række interessante attraktioner. Langs den rute kan du blandt andet gøre stop ved Bar U Ranch, Heads-Smashed-In-Buffalo-Jump, hvor Blackfoot-indianerne i sin tid jagede flokke af bøfler ud over klippekanten. Og endelig kan du besøge den lille, historiske landsby, Fort MacLeod. Men du har også mulighed for at køre direkte til Waterton, og dermed have mere tid til at nyde naturen i denne vidunderlige nationalpark. 

Læs mere

Dag 12

Missoula

Dag 12 - Waterton NP - Glacier National Park - Missoula (255 km)

Kun en kort køretur bringer dig tilbage over grænsen til USA og Glacier National Park. Her er der tid til en malerisk køretur gennem parken til Whitefish og Kalispell. På vej til Montanas kulturelle centrum, byen Missoula, kan du gøre holdt ved National Bison Range, hvor der er store chancer for at se både bisoner, elge, bighornfår og bjerggeder. Overnatning i Montanas kulturelle center, Missoula. 

Læs mere

Dag 13

Big Sky

Dag 13 - Missoula - Big Sky (387 km)

Her til morgen går turen fra Missoula til Big Sky Resort, et populært Rocky Mountain resort både for skiferier og sommergæster på vej til Yellowstone National Park. Big Sky byder på smukke scenerier og et væld af aktiviteter så som zipline, whitewater rafting, hiking, cykling og ridning. 

Læs mere

Dag 14 - 15

Yellowstone National Park

Dag 14 og 15 - Big Sky - Yellowstone National Park (450)

Det tager kun lidt mere end en time at køre fra Big Sky til Yellowstones vestlige indgang. Du har to hele dage til at udforske Yellowstone, der er verdens første nationalpark. Old Faithful er nok Yellowstones mest berømte gejser men trods det, deler den rampelyset med mere end 300 andre gejsere. Du kan se mudderhuller, varme kilder og gejsere ved stierne gennem parken. Kalkstensformationerne ved Mammoth Hot Springs overgår fantasien. Yellowstones vandfald falder ned i en dyb canyon, der er lige så farverig som en malerpalet. Yellowstone er også kendt for sine Bisonflokke, der stopper al trafik - og så byder parken også på elge, bjørne og ulve. Yellowstone Lake er omgivet af skov og bjergtinder, hvor man ofte kan se hvidhovedet havørn og fiskeørn. 

Læs mere

Dag 16

Twin Falls

Dag 16 - Yellowstone - Twin Falls (536 km)

På køreturen fra Yellowstone til Twin Falls har du mulighed for at udforske flere nationalparker. Du kan besøge Grand Teton National Park, der byder på et af de smukkeste naturområder i Nordamerika samt Craters of The Moon, hvor årtusinders vulkanaktivitet har skabt et landskab af helt enestående karakter. 

Læs mere

Dag 17

Pendelton

Dag 17 - Twin Falls - Pendelton (568 km)

I dag kører du ad I-84, der følger næsten samme rute som Oregon Trail. På disse egne kan man stadig mærke stemningen fra "The Old West", og ånden lever stadig i og omkring Pendleton.

Læs mere

Dag 18 - 19

Portland

Dag 18 - Pendleton - Portland (336 km)

På vej mod Portland følger du Columbia River og kører gennem Columbia River Gorge. Columbia River er den andenstørste flod i Amerika og udgør grænsen mellem Washington og Oregon. På Washington-siden vil du finde en del vingårde, hvor det er oplagt at smage på varerne. Kryds floden på Oregon-siden og nyd den maleriske Columbia Gorge Highway med sine mange udsigtspunkter, vandfald og vandreruter. Slugten er også kendt for sin naturlige vindtunnel, der gør stedet ideelt til windsurfing, kiteboarding og sejlads. Om aftenen ankommer du til Portland, hvor du vil spendere to nætter. 


Dag 19 - Portland

Nyd dagen i Portland, der er blevet udnævnt til America’s Best City pga. sin beliggenhed, kulturelle og rekreative muligheder og restauranternes høje kvalitet i hele regionen. Du har måske også lyst til at se landlivet i det bakkede landskab med vingårdene i Willamette Valley, der huser mere end 200 vingårde og er et af de bedste områder til produktion af Pinot Noir i verden. 

Læs mere

Dag 20

Mount Rainier/Mount St. Helens

Dag 20 - Portland - Mount Rainier/Mount St. Helens (304 km)

På vejen til Mount Rainier har du mulighed for at besøge vulkanen, Mount St. Helens, der mistede hele sin spids ved et udbrud for knap tredive år siden. Det sneklædte Mount Rainier tårner sig op og udgør et markant vartegn for USA's vestkyst. 

Læs mere

Dag 21 - 22

Seattle

Dag 21 - Mount Rainier - Seattle (140 km)

Mount Rainier knejser 4.467 meter over havets overflade og står som et ikon i Washingtons landskab. Den aktive vulkan Mount Rainier har den mest isdækkede top i hele USA og giver vand til seks store floder. Enge med vilde alpeblomster og gamle skove omkranser den sneklædte vulkan, og dyrelivet trives i parkens økosystem.


Dag 22 - Afrejse

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Martin, Marianne

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.