Miami, Florida Keys og cruise i Caribien

USA - Miami, St. Thomas, Nassau - New Providence
 • 2 dages afslapning og oplevelser i Miami
 • Airboatride og alligatorer i Everglades’ sumpe
 • 8 dages cruise i Caribien med MSC Seaside
 • Inklusiv fuld pension og underholdning ombord

Oplev livlige Miami og Floridas smukke sydspids, Key West, før du drager på en uges uforglemmeligt og afslappet krydstogt til nogle af Caribiens skønneste øer

Denne kombirejse tager sit udgangspunkt i Miamis dejlige afslappede stemning. Tilbring to dage med afslapning, sightseing og shopping. Nyd Art-Deco arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder og restauranterne ved Little Havana.

Kør-selv ferie i Florida

Du har en bil til rådighed de første dage i Florida før krydstogtet, så du er fri til at lægge dit eget program og køre rundt, blandt andet til Key Largo, den første af de mange øer ved Floridas sydspids. Det er en tur på ca. 100 kilometer fra Miami. Her bor du de næste to nætter og har mulighed for at besøge Everglades’ sumpe og prøve en airboatride blandt alligatorer og vadefugle. Du kan også snorkle i det klare vand i John Pennekamp Coral Reef State Park.

På turens sjette dag kører du retur til Miami, afleverer bilen og tjekker ind på krydstogtskibet MSC Seaside.

7 nætters krydstogt i Caribien

Efter en afslappende dag til søs lægger skibet til kaj i Puerto Ricos hovedstad, San Juan. Her kan du de næste par dage opleve de velbevarede historiske bygningsværker og farvestrålende huse fra det 16. og 17. århundrede. På restauranterne serveres en fusion af caribisk, spansk og afrikansk mad, og byen byder på vandreture til de gamle forter, hvorfra du kan nyde den spektakulære udsigt over det blå hav.

St. Thomas, St. Maarten og New Providence

Herefter cruiser du videre i Det Caribiske Hav til den vestindiske ø St. Thomas med den smukke hovedstad Charlotte Amalie, og dagen efter kastes der anker i Philipsburg, på den hollandske del af den fransk/hollandske ø St. Martin/St. Maarten. Efter en dag til søs ankommer du til Nassau, der ligger på øen New Providence, som er en af Bahamas øerne. Nassau er et livligt underholdnings- og handelscentrum og et mindeværdigt sidste stop på dit krydstogt, før du går i land i Miami, og rejsen når sin afslutning.

OBS!! Det er også muligt at rejse med børn på denne tur - hør os om priser! Og ønsker du at rejse på andre dage eller kombinere med et andet krydstogt, er det selvfølgelig også muligt.

Fysiske krav til rejsen

Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2020
 • JAN

USA

Miami, St. Thomas, Nassau - New Providence

12 nætter / 13 dage

fra kr. 13.590

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Miami, FL St. Thomas

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Miami, FL St. Thomas Nassau, New Providence

Rejser til St. Thomas

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande. Flere steder vokser palmer og mangrover helt nede i vandkanten.
Læs mere
St. Thomas Nassau, New Providence

Nassau, New Providence

Nassau er Bahamas’ hovedstad og ligger på øen New Providence.
Læs mere
Overnatningsmuligheder

Miami - 3 nætter

Dorchester Hotel & Suites Marseilles Hotel
Billigste hotelmulighed
Se kort

Dorchester Hotel & Suites

Beliggenhed: Florida, Miami

Dorchester Hotel & Suites er et 3-stjernet hotel, beliggende centralt i South Beach, Miami. Hotellet har en opvarmet swimmingpool, en morgenmadscafe og en rigtig hyggelig cubansk bar med happy hour. Beliggenheden tæt ved stranden giver gode muligheder for afslappende dage på stranden, med solbadning og forskellige aktiviteter i vandet. De rumlige værelser er indrettet i lyse toner, kombineret med moderne træmøbler. Der er mulighed for at bestille større værelser, med plads op til 5 personer og med kitchennet (mikroovn, minikøleskab, toaster og kaffemaskine)

Læs mere her
Dorchester Hotel & Suites Marseilles Hotel Marseilles Hotel
Se kort

Marseilles Hotel

Beliggenhed: Florida, Miami

Her i hjertet af Miami Beach er der mulighed for at bo på et boutique Art Deco hotel, beliggende kun 3 minutters gang fra stranden. Hotellet er smukt indrettet i moderne stil. De 111 værelser har bl.a. kaffemaskine, safe, hårtørrer og WiFi (mod betaling). På hotellet findes pool og hot tub, udendørs restaurant, bar og en have med hyggelige cabanas og solstole. Desuden er det et område på stranden med liggestole og parasoller til hotellets gæster. Blot 5 minutters gang fra hoteller ligger South Beach gågaden, Lincoln Road, med mange butikker, restauranter og barer.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Marseilles Hotel Marseilles Hotel
Se kort

Marseilles Hotel

Beliggenhed: Florida, Miami

Her i hjertet af Miami Beach er der mulighed for at bo på et boutique Art Deco hotel, beliggende kun 3 minutters gang fra stranden. Hotellet er smukt indrettet i moderne stil. De 111 værelser har bl.a. kaffemaskine, safe, hårtørrer og WiFi (mod betaling). På hotellet findes pool og hot tub, udendørs restaurant, bar og en have med hyggelige cabanas og solstole. Desuden er det et område på stranden med liggestole og parasoller til hotellets gæster. Blot 5 minutters gang fra hoteller ligger South Beach gågaden, Lincoln Road, med mange butikker, restauranter og barer.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Key West - 2 nætter

Ocean Point Suites
Se kort

Ocean Point Suites

Beliggenhed: , Key West

Dejligt lejlighedshotel beliggende ved Atlanterhavet omgivet af beskyttet mangrove skov.Her er 170 lejligheder af forskellig størrelse, men alle med soveværelse, opholdestue med sovesofa, spiseområde, fuldt udstyret køkken samt balkon. På resortet findes en restaurant der serverer lettere anretninger til morgen, frokost og aften.

Desuden har resortet pool, parkering, tennisbane, beach vollyball, legeplads samt mulighed for at fiske.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

MSC Cruises - 7 nætter

MSC Seaside

MSC Seaside

Beliggenhed: , MSC Cruises

I december 2017 kunne det elegante krydstogtskib MSC Seaside byde gæster velkommen ombord for første gang. Med det innovative skibsdesign vil MSC Seaside være i harmoni med havet og vil føles lysere og mere komfortabelt. Dette ultramoderne skib er designet til sejladser i varmt vejr og tager gæsterne tættere på Det Caribiske Hav end nogensinde før. På skibets unikke promenadedæk kan man nyde udsigten over det store ocean fra restauranter, butikker, pools og soldæk. Panoramaelevatorer og et to-dæks atrium på toppen af skibet vil give gæsterne den ultimative krydstogtsoplevelse. I Middelhavet vil skibet tage gæster med til fantastiske oplevelser fra en af sine tre hjemmehavne her: Genua, Marseille og Barcelona.  

Som noget unikt for MSC skibene byder MSC Seaside på en fuldstørrelses bowlingbane og et af de største og mest interaktive vandland til havs. Med 5 vandrutsjebaner og LEGO legeområde skabes store fornøjelser for gæster i alle aldre. En helt unik detalje på MSC Seaview er det 360 graders promenadedæk, hvor kun et rækværk i glas adskiller gæsterne fra havet. Promenadedækket løber rundt om hele skibet med hyggelige barer, restauranter og flotte butikker, hvorfra gæster fredeligt kan spejde ud i horisonten.

Servicen er høj, og ligesom på alle andre MSC krydstogtskibe tilbyder MSC Seaview et væld af underholdningsmuligheder både i dag- og aftentimerne, et stort udvalg af restauranter samt fitness center og afslappende spa-område.  

De moderne kahytter ombord på Seaside gør det muligt at nyde ferien med familie og venner i de store kahytter med plads til ti personer.

MSC Seaview har med sin længde på 323 meter og 154.000 brutto tons kapacitet til 5.429 gæster.

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 3
Miami
Dag 4 - 5
Key Largo
Dag 6
Cruise start Miami
Dag 7
Til søs
Dag 8 - 9
San Juan, Puerto Rico
Dag 10
St. Thomas, De Dansk Vestindiske Øer
Dag 11
Philipsburg, St. Maarten
Dag 12
Til søs
Dag 13
Nassau, Bahamas
Dag 14
Ankomst Miami

Dag 1 - 3

Miami

Velkommen til Miami.

Efter ankomst afhentes lejebilen og der køres til hotellet.

Nu venter 3 dejlige dage, hvor der er mulighed for at nyde, opleve, slappe af, spise godt og shoppe. Nyd Art-Deco arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder, butikker og restauranter ved Little Havana og de overdådige bygninger i middelhavsstil ved Coral Gables. 

 

Læs mere

Dag 4 - 5

Key Largo

Fra Miami går det mod syd til Key Largo - en tur på ca. 100 kilometer på Overseas Highway.

Key Largo er en del af de berømte Florida Keys, som er en øgruppe på ca 100 småøer, beliggende ved Floridas sydspids, og Key Largo er den første af den lange rækker af øer.

Øen er 53 km lang og kombinationen af mangrove, palmetræer, hvidt sand og klart vand er helt fantastisk. Og under havoverfladen findes en hel verden for sig. Tag snorkel gearet på, og oplev fx John Pennekamp Coral Reef State Park

Læs mere

Dag 6

Cruise start Miami

Så skal der køres retur til Maimi og cruise terminalen, hvor bilen afleveres, og der checkes ind på krydstogsskibet.

Skibet lægger fra kaj kl 17

Læs mere

Dag 7

Til søs

Slap af på dækkes eller nyd nogle af skibets mange faciliteter

Læs mere

Dag 8 - 9

San Juan, Puerto Rico

Puerto Ricos hovedstad er den anden ældste europæiske etablerede by i Amerika. Du finder mange historiske bygninger i byen, blandt andet de bemærkelsesværdige tidligere defensive forter; Fort San Felipe del Morro, Fort San Cristóbal og La Fortalezza. Du kan besøge de små spændende gader, hvor der eksisterer en sensuel og historisk stemning. Tag eksempelvis en vandretur på Fort San Felipes tykke mure og nyd udsigten ud over det smukke dybblå hav. 

San Juan byder både på moderne luksus og fantastiske historiske oplevelser. Her er alt lige fra en livlig havnepromenade, moderne glitrende shoppingcentre, restauranter og hoteller i topklasse til velbarede historiske bygningsværker og smukke farvestrålende huse fra det 16. og 17. århundrede. På restauranterne finder du en blanding af caribisk, spansk og afrikansk mad, og du kan eksempelvis prøve en af nationalretterne ‘Asopao’, der er en lokal afart af kyllingesuppe. 

Der er masser at opleve – lige fra dejlige palmeskyggede strande, skøn natur, vandsport og serværdigheder som Catedral de San Juan – en domkirke med conquistadoren Juan Ponce de Leons grav, hans hus Casa Blanca, det store fort, som ligger dramatisk på en pynt, og Bacardi-destilleriet, hvor man kan følge produktionen af den verdensberømte Bacardi-rom.

 

Læs mere

Dag 10

St. Thomas, De Dansk Vestindiske Øer

Den Vestindiske Ø St. Thomas ligger som en frodig bjergrig grøn sukkertop omgivet af fantastiske sandstrande.

Det danske kolonieventyr begyndte i Charlotte Amalie i 1672, da guvernør Jørgen Iversen Dybbøl gik i land. Det var også her eventyret endte, da øerne blev solgt til USA. I hovedstaden Charlotte Amalie kan du opleve den smukke naturskabte havn, der i sin tid blev brugt til indskibning af slaver.

Havnen udgør i dag øens vigtigste indtægtskilde, da det er her alle krydstogtskibene lægger til kaj. De små indkøbsgader i Charlotte Amalie summer af liv og aktivitet fra de mange turister, der kommer for at handle i de mange taxfree butikker. Du kan gå ned ad Kongensgade i Charlotte Amalie. Vil du væk fra travlheden, så kan du gå på opdagelse i den historiske del af byen.

På øen finder du St. Peter Great House & Botanical Gardens i de grønne omgivelser mellem øens vulkanske toppe. På nordsiden af øen finder du udsigtspunktet ”Drakes Seat”, som den engelske admiral Sir Francis Drake har lagt navn til. Her er også den børnevenlige strand Magens Bay, der er kåret som én af de smukkeste strande i verden. Tag en afkølende dukkert i det klare vand, lad solens stråler varme din krop og fornem den caribiske afslappethed.

Vandaktiviteter

På St. Thomas finder du også undervandsobservatoriet Coral World Ocean Park, hvor et spændende liv udfolder sig under havets overflade, og du kan boltre dig i vandet med havskildpadder og søløver. På St. Thomas er der rig mulighed for at sejle, fiske og dykke. Omkring øen er der femstjernet dykning med undervandsstier, og flere steder er det muligt at dykke blandt gamle vrag på havets bund. Tag undervandsbåden Atlantis 30 meter ned under havets overflade og oplev planterigets magiske verden.

Shopping i Charlotte Amalie

St. Thomas er toldfrit område, og du kan med fordel købe smykker, alkohol, mærkevaretøj og elektronik i de mange butikker. Størstedelen finder du i Charlotte Amalie, hvor krydstogtsskibene lægger til kaj. Synes du der er lidt for hektisk i hovedstaden, så hop i en taxa til Havensight, et hyggeligt område ved marinaen med mange mærkevarebutikker og udendørs restauranter.

Paradise Point

Tag svævebanen fra havnen ved Havensight op ad Flag Hill til Paradise Point, hvor der er et spektakulært udsyn over hele Charlotte Amalie. En sjov oplevelse for såvel store som små og et perfekt sted at nyde en frokost.

 

Læs mere

Dag 11

Philipsburg, St. Maarten

St. Maarten er den hollandske del af den fransk/hollandske ø St. Martin/St. Maarten i Det Caribiske Hav. 

Her er skinner solen næsten altid og temperaturerne er behagelige. Med den toldfrie hovedstad og havneby Phillipsburg er St. Maarten særlig kendt for sin fantastiske shopping. I byen eksisterer der en livlig, hyggelig atmosfære med et pulserende natteliv samt restauranter, kasinoer, natklubber og barer. 

St. Maartens strande og natur
Du kan for eksempel nyde dagen på en af de mange skønne strande med mulighed for vandaktiviteter som surfing og snorkling. Kom eksempelvis på sejltur i de smukke omgivelser, oplev den ultimative frihedsfølelse med en ridetur inde på øen eller besøg den spændende dyrepark. Øen er fyldt med laguner og bugte, og der er masser af natursmukke vandreture, som kan tage pusten fra selv den mest berejste.  

Er du til fransk gastronomi, så snyd ikke dig selv for et smut over grænsen til den franske del af øen.

Læs mere

Dag 12

Til søs

Nyd dage ombord på MSC Seaside

Læs mere

Dag 13

Nassau, Bahamas

Ø-staten Bahamas består af 29 større øer og mere end 600 mindre øer. Der er ca. 300.000 indbyggere, hvoraf de fleste bor på øen New Providence, hvor hovedstaden Nassau ligger. Bahamas er kendt for sine eventyrlige sandstrande, afslappede atmosfære og farverige kultur. 

Nassau ligger på øen New Providence, som er en yderst populær destination, særligt blandt amerikanere som kan flyve hertil på få timer. De fleste krydstogtsskibe lægger til i Nassaus beskyttede havn - det perfekte stop til at starte et besøg i denne smukt bevarede by med victorianske luksusvillaer, kirker, en fæstning fra det 18. århundrede og Dronningens trappe, hvorfra der er en overvældende udsigt. Du finder alt lige fra skønne strande og golfbaner til en livlig havnefront, masser af smarte casinoer, shopping og cabaretshows. Nassau er et livligt underholdnings- og handelscentrum! – et mindeværdigt stop på din ferie. 

Læs mere

Dag 14

Ankomst Miami

Skibet lægger til kaj ca. klokken 7 om morgenen, og rejsen slutter.

Ønsker du at forlænge rejsen med endnu et par dage i Miami eller et af de mange andre skønne steder i USA, så hjælper vi gerne.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Mark

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.