Roadtrip gennem The Lone Star State, Texas

USA - Dallas, Austin, San Antonio, Big Bend National Park, Amarillo
 • Det ægte vesten i Fort Worth, Texas
 • Countryrytmer på spillesteder i Austin
 • Historien om krigen mod Mexico ved The Alamo
 • Indiansk klippekunst, ørkenområder og Big Bend National Park

Du stikker fødderne ned i de blanktpudsede støvler. De nye cowboybukser passer perfekt. Du sætter din stetson på skrå, for i aften er du inviteret til country line dance på det lokale spillested

Find din indre cowboy eller cowgirl frem, for forude venter Texas! Kæmpemæssige Texas kaldes også "The Lone Star State", og her er der rig lejlighed til at finde den indre cowboy eller cowgirl frem. Oplev det ægte Vesten i Fort Worth og nyd countryrytmerne på spillestederne i Austin. Se indiansk klippekunst, ørkenområder og den afsidesliggende og helt uforglemmelige Big Bend National Park.

Roadtrip gennem "The Lone Star State"

Denne herlige kør-selv tur er en fantastik rejse gennem "The Lone Star State", og den starter med 2 nætter i selveste Fort Worth Stockyards National Historic District. Her finder du alt fra Pawnee Bill’s Wild West Show og Pearl's Dancehall & Saloon til Stockyards Championship Rodeo og Cowtown Cattlepen Maze - der er noget for hele familien.

Austin, Texas' hovedstad

Austin er hovedstad i Texas og er en utrolig charmerende by, specielt området SoCo (South Congress) - en mere funky bydel hvor byens uofficielle slogan "Keep Austin Weird" virkelig slår igennem. Et andet absolut must, når man besøger Austin, er at se byens 1,5 millioner Mexican free-tail bats, som hver aften forlader deres hjem under Congress Street Bridge for at flyve ud i søgen efter insekter (marts til november).

Historien om The Alamo

San Antonio er en by fyldt med historie. Særligt historien om The Alamo både fascinerer og inspirerer. The Alamo var et spansk missionskloster, som under Texas' løsrivelseskrig mod Mexico blev omringet af en mexicansk styrke på ca. 5000 mand. Efter 13 dages kamp blev missionsklostret stormet af mexicanerne, og samtlige forsvarere, i alt mere end 180 mand, heriblandt David Crockett, blev dræbt. De mexicanske tab anslås til ca. 1500 mand. "Remember the Alamo!" blev et slagord i kampen for et uafhængigt Texas.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Dallas, Austin, San Antonio, Big Bend National Park, Amarillo

14 dage

fra kr. 20.140

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Dallas
Dag 2
Dallas/Fort Worth
Dag 3
Austin
Dag 4 - 5
San Antonio
Dag 6
Del Rio
Dag 7 - 8
Big Bend National Park
Dag 9
Midland
Dag 10
Amarillo
Dag 11 - 12
Graham
Dag 13 - 14
Dallas - Danmark

Dag 1

Danmark - Dallas

Afrejse fra Danmark og ankomst til Dallas/Fort Worth International Airport (DFW). Herfra fortsætter i til jeres hotel.
 
Velkommen til Texas! Afhængig af jeres ankomsttid, så kan I gå ud at spise Texas style på en af de mange restauranter i Stockyards. Prøv den internationalt anerkendte Cattlemen’s Steak House og deres store, saftige steak, som er tilberedt præcis efter jeres anvisninger på en kulgrill.
Læs mere

Dag 2

Dallas/Fort Worth

Jeres tur gennem Texas begynder i Fort Worth også kendt som “City of Cowboys and Culture.” Oplev det ægte vesten, når I besøg Fort Worth Stockyards National Historic District med 125-acres / 0,5 km2 og 15 gader med western traditioner og livsstil. Stockyards er fyldt med steder fra det vilde vesten til spændende shopping og spisesteder med udgangspunkt i Texas. Se verdens enste longhorn kvæg-drivning to gange om dagen og mød kvægdriverne af Fort Worth Herd. Køb autentisk conwoy-udstyr og dans hele natten på Billy Bob’s Texas, den største Honky Tonk – musik-bar – i verden eller besøg White Elephant Saloon. Rodeos arrangeres hver fredag og lørdag aften i Cowtown Coliseum. Og husk at besøge Sundance Square i downtown eller det kendte kulturdistrikt i byen. 

Dagens tilvalg 
Stockyards Experience: Få hele historien om dette enestående område med en GPS Video Tour på egen hånd (findes på engelsk, spansk. fransk, tysk og japansk). Inkluderet i pakken er en 12-min. film “Spirit of the West”, adgang til Texas Cowboy Hall of Fame & Sterquell Wagon Collection, adgang til Billy Bob’s Texasfor hele dagen og en souvenir-Fort Worth-nål. 

Rejserute: 

Læs mere

Dag 3

Austin

Næste stop er Austin, som er hovedby i Lone Star State og “Live Music Capital of the World.” Austin har næsten 200 steder med levende musik, som giver gæsterne alle muligheder for et hektisk natteliv. Mange af musikstederne ligger bekvemt i Downtown tæt ved all attraktioner og restauranter. Besøg Texas Capitol, Bob Bullock Texas State History Museum eller de mange butikker langs South Congress Avenue. De, der holder af naturen, vil nyde Barton Springs, som er et naturligt kildevæld, der skaber en svømmepøl, og byens mange parker, grønne områder og oaser. 

Dagens tilvalg 
Austin City Tour: Tag på en 90 min. guided by-rundtur til mere end 30 af de største historiske og kulturelle seværdigheder i Austin. I tillæg til sightseeing får I en indføring i Austins historie og geologi, så rundturen er bade underholdende og lærerig, men mest af alt er det den bedste made at se Austin på. 

Rejserute: Fort Worth – Austin (304 km)

Læs mere

Dag 4 - 5

San Antonio

Dag 4:

Kør ud af Austin i sydvestlig retning mod den charmerende by San Antonio. Brug lidt tid på byens River Walk, hvor millioner af mennesker hvert år går langs River Walk for at nyde denne usædvanlige by-oase, som slanger sig langs San Antonio River midt gennem San Antonio en etage under de travle gader Restauranter, gallerier og butikker ligger langs bredden af floden i Downtown, men den nordlige og sydlige bred af floden er mindre kommerciel. Det frodige landskab, hyggelige stier, rislende vandfald, stille damme, udendørs kunst og afslappede terasser giver indtryk af de kendte grønne områder i Europa. Den bedste måde at opleve dette område på er gennem en guided River tour eller en sejltur i solnedgangen. Om aftenen kan I få en flot panoramaudsigt over San Antonio toppen af Tower of the Americas på 750 feet / 250m, som blev bygget til verdensudstillingen i 1968. En glas-elevator bringer jer op til observatoriet Flags Over Texas med en enestående udsigt til alle sider. 

Dagens tilvalg 
San Antonio River Cruise: Tag på en underholdende sejlads med fortællinger om byens spændende historie samt nyttig information om den kendte River Walk. Sejladsen tager 35-40 minutter og dækker 2,5 mi / 4km af den smukke San Antonio River Walk.

Rejserute: Austin – San Antonio (147 km)

Dag 5:

I dag er afsat til at udforske denne spændende by. Tag ned i hjertet af San Antonio og find Alamo. Oprindelig var Alamo et spansk missionskloster, men det var også her, at 189 forsvarere holdt 4.000 mexikanske tropper stangen i 13 dage for deres kamp for uafhængighed for Texas. Deltag i Mission Trail, som fører jer ned til fire andre spanske missionsklostre, som alle ligger i det frodige landskab ved San Antonio River. All fire klostre er stadig aktive katolske kirker. Når appetitten melder sig kan I gå ned på Market Square, som er det største mexikanske marked nord for Rio Grande, og her kan I finde familieejede caféer og farverige spisesteder. Smag på det autentiske Tex-Mex-køkken med retter som Enchiladas Rancheras de Queso og Gorditas de Picadillo o Pollo. Butikker og restauranter er pyntet med farvet, foldet papir, som giver jer en følelse af verden, som den engang var, mens I nyder bagværk fra ægte panaderías sammen med frisk kaffe. 

Læs mere

Dag 6

Del Rio

Fortsæt rejsen mod vest til Del Rio. Det er en klassisk western Texas by, som I kan forestille jer en sådan by. Den nærliggende Lake Amistad er et godt sted til udendørs aktiviteter som dykning, vandsport, ski og fiskeri. En stor attaktion i dette område er at kigge på fugle, især om vinteresn når mang arter migerer gennem området på deres vej mod syden. I statens ældste vingård Val Verde kan I få en gratis rundvisning og smage på vinene. Oplev indiansk klippekunst i Seminole Canyon State Park eller kig ind på et af byens museer. 

Rejserute: San Antonio – Del Rio (242 km)

Læs mere

Dag 7 - 8

Big Bend National Park

Dag 7:

Forlad Del Rio og kør gennem området The Big Bend for at ankomme til Big Bend National Park. Området The Big Bend er opkaldt efter den store bue, som floden Rio Grande laver i det sydvestlige Texas. Det er et vildt og smukt naturområde, hvor I kan opleve bjergene i Texas og det store ørkenområde Chihuahuan Desert med smukke udsigter. Områdets byer som Alpine, Fort Davis og Marfa har historiske og naturmæssige perler som Marfa Mystery Lights Viewing Center, Chinati Foundation, Fort Davis National Historic Site, McDonald Observatory, Chihuahuan Desert Visitor Center m.v. For jer, der vil ud i naturen, dækker Big Bend Region over 1 mill. acres / 4.000 km2 land med Big Bend National Park, Big Bend Ranch State Park og Fort Davis State Park, som tilbyder vandreture, camping, sejlads på floden, hesteridning, mountain bike, jeep tours og masser af muligheder for sightseeing. De mange spændende samfund, historiske ranches og spøgelsesbyer i området fortæller en interessant og fascinerede historie. Kør fra Marfa til Terlingua via Presidio, hvor I mellem Presidio og Terlingua kører langs floden på den smukke Camino del Rio eller River Road.

Rejserute: Del Rio – Big Bend National Park (352 km)

Dag 8:

I dag skal I besøge Big Bend National Park. Parken bliver ofte benævnt som ”tre parker i en”, da den indeholder både bjerge, ørken og floden. En køretur på en time kan tage jer fra bredden af Rio Grande til et bjergplateau mere end 1.600 m højt. Her kan I opleve et af de få tilbageværende uberørte og vilde naturområder i USA og opleve uforglemmelige udsigter, lyde og stilhed. Der er lige så mange måder at besøge Big Bend på som der er gæster. De mange forskellige måder at komme rundt på og bo på kan tilfredsstille enhver besøgende. Mens mange besøgende er glade for at opleve Big Bend fra konforten på de asfaltede veje, er der andre besøgende, der med terrængående køretøjer besøger de mest øde og udfordrende områder langs parkens mange grusveje. Enhver parkbetjent vil fortælle jer, at med bil kommer I ikke til at se de flotteste udsigter i hverken bjergene eller ørkenen. Den bedste måde at opleve Big Bend på er til fods og blive en del af landskabet – om ikke bare så for nogle få timer. Lyt til stilheden, duft til creosote-buskene og nyd synet af en fjern bjergkæde – så vil I opdage hvor specielt dette område er. 

Læs mere

Dag 9

Midland

Efter Big Bend Region kører I mod Midland. Gør et stop i Fort Stockton på vejen, og besøg det historiske Fort Stockton på den østlige side af byen, som består originale og reskonstruerede militærbygninger. Området består af officersbygninger, vagthuse, soldaterbarakker og paradepladsen med et Visitor's Center på vestsiden af paradepladsen. Nyd en frokost i en af de mange lokale spisesteder og fortsætter mod Midland. Denne bys spændende historie er fint præsenteret i Permian Basin Petroleum Museum, hvor en vidtspændende udstilling fortæller om, hvordan olie har formet samfundet fra fortiden til nutid. Besøg også Jim Hall’s legendariske racerbiler på Chaparral Gallery og American Airpower Heritage Museum, hvor I kan opleve verdens største samling af flynæser fra 2. verdenskri udsmykket med kunst og tekster. I kan også besøge barndomshjemmet for George W. Bush. Endnu en mulighed er et besøg på Museum of the Southwest med fine samlinger af kunst og arkæologi. Efter besøget i museet kan I passere den flotte græsplæner til Haley Library for en indføring i Texas´ historie. 

Rejserute: Big Bend National Park – Fort Stockton – Midland (341 km)
 

 

Læs mere

Dag 10

Amarillo

Næste stop er Amarillo ved indgangen til Palo Duro Canyon, som er den anden største kløft i USA. Gå på opdagelse mellem de mange spir og spidser, som floden har skåret gennem kløften enten på egen hånd eller med en jeep tour fra Elkins Ranch. I den nærliggende by Canyon ligger Panhandle Plains Historical Museum med en omfattende udstilling om historien og kulturen i denne region af det vestlige USA. Tilbage i Amarillo kan I opleve den ægte western-stemning ved kvægauktionen Amarillo Livestock Auction (kun tirsdage), American Quarter Horse Hall of Fame and Museum og Kwahadi–Kiva Indian Museum. Den berømte Route 66 går gennem Amarillo, og blandt de enestående attraktioner er Big Texan Steakhouse og Cadillac Ranch, hvor ti klassiske Cadillacs er begravet med køleren i jorden i samme vinkel som Keops-pyramiden.

Rejserute: Midland – Amarillo (382 km)

Læs mere

Dag 11 - 12

Graham

Dag 11:

Kør fra Amarillo til det smukke North Texas Hill Country, hvor I skal bo 2 dage på Wildcatter Ranch for at få en ægte “Hands-on Cowboy Experience”. Wildcatter Ranch ligger på 1,500 acres / 6 km2 af det smukkeste landskab i Texas. Nyd enhver form for komfort med den ægte charme som kendetegner Texas, og I kan forvente et ophold, hvor I tilbringer det meste af dagen med hesteridning, lerdue-skydning og kano-sejlads og aftenen med at nyde solnedgangen fra jeres terrasse udenfor jeres værelse. Ligegyldigt hvad I vælger at deltage i, så er I sikre på at få en ægte Texas oplevelse, som ikke findes andre steder.

Rejserute:  Amarillo – Graham (442 km)

Dag 12:

På Wildcatter Ranch starter morgenen med hesteopvisning, kørsel med høvogn, kast med lasso og hestosko ligesom man også kan få en ridetur. Frokosten bliver lavet i en Dutch Oven, som ikke kun giver gæsterne en spændende kokkeoplevelse, men også et solidt måltid. Om eftermiddagen kan I besøge “America’s Largest Downtown Square” i Graham som er perfekt til en spadseretur og shopping. I kan også køre til det nærliggende Fort Belknap. Kør tilbage til Wildcatter Ranch til en chuck-wagon dinner med efterfølgende aktiviteter og afslapning. 

Læs mere

Dag 13 - 14

Dallas - Danmark

Dag 13:

Kør i god tid fra Graham til Dallas/Fort Worth International Airport (105mi/168km)

Fly fra Dallas retur til Danmark.

Dag 14:

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.