Østkystens byer med kultur og historisk vingesus

USA - New York City, Washington DC, Niagara Falls, Boston
 • Udsigten fra Empire State Building i New York
 • Historiske byer - Washington DC, Philadelphia og Boston
 • De brusende vandmasser ved Niagara Falls
 • Amish-folket ved Lancaster

Skal din næste rejse til USA have fokus på kultur, historie og kulinariske oplevelser?

Et kør-selv forslag til nogen østkystens historiske byer, hvor fundamentet til USA blev støbt, er et must, hvis du vil have den amerikanske kultur helt ind under huden. På bare 15 dage når du at opleve alle højdepunkterne i det nordøstlige USA.

Rundrejse til kultur, historie og natur

Kultur, historie og natur går op i en højere enhed på denne rundrejse. Fra New Yorks smeltedigel af indtryk til historiske Philadelphia og videre til Washington DC med The White House og The Mall  og til sidst til de brusende vandmasser ved Niagara Falls.

New York – byen der aldrig sover

Rejsen tager sin begyndelse i New York. Gå på opdagelse i Manhattans kvarter og hvil benene i Central Park med en kop kaffe, når du trænger til en pause. Måske du længe har ønsket at se et show på Broadway? Nu har du muligheden for at se et teaterstykke eller en musical i N.Y.C.’s ikoniske teaterdistrikt! Læn nakken tilbage og bliv svimmel over de høje skyskrabere og undersøg eventuelt forinden, om din ferie falder heldigt sammen en af de berømte parader, festivaller eller koncerter i byen, der aldrig sover.

Philadelphia – frihed og broderkærlighed

Du fortsætter til Philadelphia, den historiske by, hvor den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet. Byen er berømt som fødestedet for frihed og broderkærlighed og danner rammen om et sandt væld af multikulturelle festivaller og events året rundt. Byen er også kendt for sine gode spisesteder street food, over 300 bring-your-own-bottle (BYOB) restauranter, fortovsrestauranter for ikke at nævne alle barerne med fantastisk mad og de særlige ”beer gardens”.

Washington DC – verdens bedste museer

Washington DC’s monumenter, mindesmærker og udsøgte kvarterer ligger side om side og venter på at blive oplevet. DC har gratis adgang til nogle af verdens bedste museer og kunstgallerier, men byens farvepalette er ikke begrænset til museer eller naturskønhed. Det unikke Art District, hvor gaderne er dækket med hundredvis af udendørs kunstværker er et absolut must for den kunstinteresserede.

Niagara Falls – på grænsen til Canada

Et af rejsens højdepunkter vil uden tvivl være udsigten til det legendariske vandfald Niagara Falls, som er sidste stop på kør selv-rejsen, der slutter, hvor den startede tilbage i New York.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

New York City, Washington DC, Niagara Falls, Boston

16 dage

fra kr. 14.200

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
New York City, NY Washington D.C.

Rejser til New York City

Rejser til New York City er populære og en forlænget weekend i ”The Big Apple” er ikke nok. New York er et tag-selv-bord af oplevelser, en verdensby med en enestående stemning og en by, der aldrig sover. 

Læs mere
New York City, NY Washington D.C. Niagara Falls

Rejser til Washington D.C.

En af de store oplevelser på en ferie i USA er Washington DC. Det Hvide Hus, Capitol og boulevarden The Mall hører til nogle af de vigtigste seværdigheder. Byen har ingen højhuse, til gengæld er den spækket med flotte monumenter for USA’s præsidenter og museer. Washington D.C. er opkaldt efter USA's første præsident og er hjemsted for Kongressen, Det Hvide Hus, Højesteret, Udenrigsministeriet og mange andre regeringsbygninger.

Læs mere
Washington D.C. Niagara Falls Boston, MA

Rejser til Niagara Falls


Niagara Falls er den samlede betegnelse for tre vandfald, der danner bro ved den internationale grænse mellem den canadiske provins, Ontario, og den amerikanske stat, New York. De udgør den sydlige ende af Niagara Kløften.
Læs mere
Niagara Falls Boston, MA

Rejser til Boston

Massachusetts statssegl Boston er en af de ældste byer i USA og nok den, der mest minder om en europæisk storby. Byen har dannet ramme om utallige film og TV serier, men også byens baseballteam, Red Sox, tiltrækker mange turister.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - New York City
Dag 2 - 3
New York City
Dag 4 - 5
Washington D.C.
Dag 6 - 7
Philadelphia
Dag 8 - 9
Lancaster
Dag 10
Niagara Falls
Dag 11
Albany
Dag 12 - 14
Boston
Dag 15 - 16
Boston - Danmark

Dag 1

Danmark - New York City

Afrejse fra Danmark og ankomst til New York City.
 
Du ankommer til "the Big Apple" - en af verdens absolut mest spændende byer! Gå ikke glip af Frihedsgudinden eller synet af Manhattans berømte skyline. Nyd også de elegante butikker på Fifth Avenue, oplev en af de farverige forestillinger på Broadways teaterscener, og lad dig rive med af New Yorks pulserende natteliv. 
Læs mere

Dag 2 - 3

New York City

Her er mulighederne uendelige, så tag de gode vandresko på, og lad dig forføre at den pulserende metropol - og en af verdens absolut mest spændende byer! 
 
Gå ikke glip af Frihedsgudinden eller synet af Manhattans berømte skyline. Nyd også de elegante butikker på Fifth Avenue, oplev en af de farverige forestillinger på Broadways teaterscener, og lad dig rive med af New Yorks pulserende natteliv. 
 
Nyd byen til fods, til vand, fra luften og på vandet.

Der overnattes i New York 3 nætter


Læs mere

Dag 4 - 5

Washington D.C.

Tag med et morgentog fra New York til Washington D.C. Turen tager ca. 3 timer med toget fra Penn Station og til Union Station - begge stationer ligger i centrum af byen, og hermed er der kort afstand til dit hotel.

Washington D.C. - hovedstaden i USA - er en kæmpe oplevelse. Mulighederne her er uendelige, så tænk dig godt om, før du lægger dit program! Det berømte Smithsonian Institution er et oplagt valg - dette er verdens største museumskompleks med 19 separate museer, 9 forskningscentre og den nationale zoologiske have på samme sted. Derudover er der selvfølgelig regeringsbygningerne, Det Hvide Hus, parker, monumenter, kunstmuseer og meget mere

Der overnattes i Washington D.C i 2 nætter.

Rejserute: New York - Washington D.C. med Amtrak tog 

Læs mere

Dag 6 - 7

Philadelphia

Tag med et morgentog fra Washington D.C - Phildelphia. Turen tager ca. 1,5 time med toget fra Union Station direkte til Philadelphia.

Philadelphia - De forenede Staters fødested emmer af historie. Her kan du tilbringe eftermiddagen med at besøge Independence Hall, hvor USA's uafhængighedserklæring blev underskrevet, se den berømte Liberty Bell samt udforsk utallige andre historiske bygninger og museer. Når du bliver træt og sulten, har Philadelphia et overvældende udvalg af udsøgte restauranter.

Der overnattes i Philadelphia i 2 nætter.

Rejserute: Washington D.C. - Philadelphia med Amtrak tog 

Læs mere

Dag 8 - 9

Lancaster

Tag med et morgentog fra Phildelphia - Lancaster. Turen tager ca. 1 time med toget direkte til Lancaster

Lancaster blev grundlagt i 1792 og er en af de ældste amerikanske byer, og her kan bla. Amish folket opleves. Amish folket er en kristen gruppering, som lever uden moderne teknologi som telefoner, biler og elektricitet, men lever en enkel, nøjsom og gudsfrygtig levevis, og gør en dyd ud af leve som deres forfædre gjorde det i 1600-tallet europæiske bondesamfund.

Afhent jeres lejebil i lufthavnen, og brug de næste dage til at tage på opdagelse i de små omkringliggende byer, der ligger smukt i det grønne landskab.

Der overnattes 2 nætter i Lancaster

Rejserute: Philadelphia - Lancaster med Amtrak tog 

Læs mere

Dag 10

Niagara Falls

Det bliver en lang og smuk tur mod nordøst til Niagara Falls..

Glæd dig til de legendariske Niagara Falls, hvor en uforglemmelig oplevelse venter dig. Der er mange måder at nyde vandfaldene på: Du kan sejle ned af Niagara River, se hele sceneriet i fugleperspektiv fra en helikopter, eller hvad med en fredfyldt og malerisk ballontur? 

Der overnattes 1 nat ved Niagara Falls.

Rejserute: Lancaster - Niagara Falls (550 km)

Læs mere

Dag 11

Albany

Turen går mod øst til Albany, hovedstaden i New York State.

Også her er der masser at se og udforske. Byens mange historiske og spændende arketektoniske bygninger er bestemt et besøg værd. Husk at gå forbi The Egg, et spændende bygningsværk, som huser to teatre og en koncertsal.

Der overnattes 1 nat i Albany.

Rejserute: Niagara Falls - Albany (500 km)

Læs mere

Dag 12 - 14

Boston

Turen går mod øst til Boston, en af USA’s ældste byer.

Her er et skønt miks af historie og moderne teknologi, og med byens mange universiteter, heriblandt det berømte Harvard Universitet, har byen en særlig atsmosfære.

Gå på tur gennem de smalle brostensbelagte gader, slap af i byens grønne parker, se byen fra vandsiden fra en havnerundfart, og gå den 4 kilometer lange ”The Freedom Trail” og få viden om den amerikanske historie. Besøg de store og flotte museer, de mange teatre og det store udvalg af restauranter.

 
Der overnattes i Boston 3 nætter

Rejserute: Albany - Boston (275 km)

Læs mere

Dag 15 - 16

Boston - Danmark

Dag 15:

Turen afsluttes, ogder rejses retur til Danmark fra Boston lufthavn. Ønsker du at forlænge dit rejse, så lad Profil Rejser finde det helt rigtige til dig.

Dag 16:

Ankomst til Danmark

 

Læs mere

Video

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.