Florida – kør selv-oplevelser fra Miami til Clearwater Beach

USA - Miami, Key West, Fort Myers, Clearwater
 • Bo i metropolen Miami og unikke Key West
 • Sejl til Fort Myers og bo ved eminente strande
 • Bo i Clearwater ved Den Mexicanske Golf
 • Mulighed for at forlænge med et krydstogt

Kør selv-rejse til Floridas skønne strande, storbyer, shopping og sublime naturoplevelser med mulighed for at slutte af med et krydstogt

Går du og drømmer om en kør selv-ferie i det sydlige USA? Her får du et rejseforslag med solskinsdage i Florida på de skønneste strande ved Atlanterhavskysten i Miami, sydspidsen i Key West og Den Mexicanske Golf i Fort Myers og Clearwater. Der venter også store oplevelser og afslapning med shopping, udflugter i naturen, besøg på museer og spændende kvarterer i Miami. Lad os tage dig med og vise rundt til nogle af kør selv-turens bedste Florida-oplevelser herunder. Efter kør selv-ferien har du mulighed for at fortsætte med et krydstogt med afrejse fra Tampa, Fort Lauderdale, Port Canaveral eller Miami - se de mange muligheder her

Miami – Floridas vibrante metropol

Miami er en metropol, hvor etniske kvarterer på skønneste vis blandes med avant garde-kunst. Byen er delt ind i enklaver; eksempelvis finder du gallerier og museer nær markederne i Little San Juan. Designdistriktet med møbler, antikviteter og kunst finder du i Little Haiti og langs Little Havana’s Calle Ocho (ottende gade) er cigarerne stadig håndrullede. Ved Biscayne Bay skal du nyde aftenerne med shopping, middage og natteliv på Bayside Marketplace. Bugten er en særlig smuk oplevelse om natten, når vandet afspejler byens lys.

Key West – afslappet atmosfære og sjælden natur

Beliggende i bunden af USA og på toppen af manges ønskeliste over rejsemål er Key West en skøn, farverig og afslappet del af Florida. Nyd slentreture i Duval Street og oplev solnedgangen på Mallory Square; find de historiske bygninger langs Pelican Path, herunder Ernest Hemingways hjem og museum, Tropical Gardens og Harry S. Truman Little White House. 

Efter et par dage i Key West sejler du om aftenen med færge og ankommer næste morgen til Fort Myers og en caribisk stemning ved Den Mexicanske Golf.

Fort Myers – kridhvide strande og gode restauranter

Fort Myers er berømt for sine eminente, kridhvide strande ved Den Mexicanske Golf. Udover de skønne strande kan du i Fort Myers nyde et utal af familievenlige aktiviteter, shopping og gode restauranter.

Clearwater – afslappet strandby med aktiviteter for hele familien

Clearwater Beach blænder med skønne strande og et indbydende hav. Ud over strandene er Clearwater en afslappende, lille strandby med fine restauranter og familievenlige hoteller samt spændende strandaktiviteter. Her kan du nyde solnedgange på Pier 60, en aftenoplevelse med musik og street performers. Byen er også vært for den årlige Clearwater Jazz Holiday.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

USA

Miami, Key West, Fort Myers, Clearwater

11 dage

fra kr. 16.500

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Miami, FL Key West, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Miami, FL Key West, FL Fort Myers, FL

Rejser til Key West

Øerne, The Keys, ligger som små perler på snor i forlængelse af Floridas sydspids. Palm Beach, bedre kendt som ”The Golden Coast”, har en kystlinje fyldt med dejlige strande. Downtown langs Worth Avenue finder du skønne butikker. Tager du nordpå til West Palm Beach kan du opleve dyr på tæt hold i Lion Country Safari.
Læs mere
Key West, FL Fort Myers, FL Clearwater, FL

Rejser til Fort Myers

Fort Meyers, som ligger ved floden Caloosahatchee, blev grundlagt i 1886 og er Lee Countys historiske og retslige hovedby. Byen er desuden udgangspunkt for Floridas sydvestlige region, som er et af statens vigtigste turistområder.
Læs mere
Fort Myers, FL Clearwater, FL

Rejser til Clearwater

Clearwater Beach på Floridas vestkyst er hjemsted for uberørte hvide sandstrande, klart vand, strålende solskin og masser af gæstfrihed. Du kan nyde solnedgangene på ”Pier 60 Festival”, hvor musik, magi og sjov vil skabe minder. Og gå ikke glip af den internationalt anerkendte Clearwater Jazz Festival. Der foregår altid noget på Clearwater Beach.

Læs mere
Overnatningsmuligheder

Miami - 2 nætter

Marseilles Hotel
Se kort

Marseilles Hotel

Beliggenhed: Florida, Miami

Her i hjertet af Miami Beach er der mulighed for at bo på et boutique Art Deco hotel, beliggende kun 3 minutters gang fra stranden. Hotellet er smukt indrettet i moderne stil. De 111 værelser har bl.a. kaffemaskine, safe, hårtørrer og WiFi (mod betaling). På hotellet findes pool og hot tub, udendørs restaurant, bar og en have med hyggelige cabanas og solstole. Desuden er det et område på stranden med liggestole og parasoller til hotellets gæster. Blot 5 minutters gang fra hoteller ligger South Beach gågaden, Lincoln Road, med mange butikker, restauranter og barer.

Læs mere her

Key West - 2 nætter

La Concha Hotel & Spa
Se kort

La Concha Hotel & Spa

Beliggenhed: Florida, Key West

Dette ikoniske luksushotel fra 1926 er beliggende i det historiske kvarter i Key West, i gåafstand til de skønne strande, masser af restauranter, barer, museer og alle de kendte seværdigheder. Her findes restaurant, bar, Starbucks cafe, room service, gratis WiFi, pool bar, fitness, swimmingpool og parkering mod betaling. De 160 værelserne har bl.a. badekåber, kaffemaskine, værdiboks, WiFi, tv, minikøleskab og CD afspiller. 

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Fort Myers - 3 nætter

GullWing Beach Resort
Se kort

GullWing Beach Resort

Beliggenhed: Florida, Fort Myers

Et førsteklasseshotel med udsigt over Den Mexicanske Golf. Hotellet byder på de fleste moderne faciliteter. De 66 værelser har køleskab, værdiboks, tv, telefon og internetforbindelse. Desuden har hotellets gæster mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter langs stranden, hvor der ligger tennisbaner, fitnesscenter, spacenter, jacuzzi og udendørs swimmingpool.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Clearwater - 2 nætter

Sheraton Sand Key Resort
Se kort

Sheraton Sand Key Resort

Beliggenhed: Florida, Clearwater

Dejligt førsteklassesresort beliggende på en af Floridas bedste sandstrande. De 390 værelser/suiter er for nylig moderniseret og meget rummelige med bad/toilet og altan. Værelserne har aircondition, satellit-tv, videokonsol, pay per view, clockradio, køleskab, kaffemaskine, hårtørrer, strygejern og badekåber. Hotellets faciliteter inkluderer swimmingpool, børnepool, jacuzzi, sauna, privat strand, fitnesscenter, restaurant, bar, roomservice, legeplads og gratis parkering.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her
Dagsprogram
Dag 1 - 2
Danmark - Miami
Dag 3
Key West
Dag 4
Key West
Dag 5
Fort Myers
Dag 6 - 7
Fort Myers
Dag 8
Clearwater
Dag 9
Clearwater
Dag 10 - 11
Clearwater/Tampa - Danmark

Dag 1 - 2

Danmark - Miami

Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami.

Her har du to dage til at udforske de rige og berømtes legeplads. Nyd Art-Deco arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder, butikker og restauranter ved Little Havana og de overdådige bygninger i middelhavsstil ved Coral Gables. 

Det er muligt at afhente lejebilen i lufthavnen.

Læs mere

Dag 3

Key West

Dagen byder på den flotte køretur på US Overseas Highway 1, der forbinder den 193 km lange Florida Keys med Floridas fastland. 

Rejserute: Miami - Key West (260 km)

Læs mere

Dag 4

Key West

Key West er en by med fascinerende kontraster. Gå langs gaderne med de svajende palmer og se de overdådige palæer, konkyliehusene med tintagene og Ernest Hemingways hjem og deltag i Sunset Celebration på Mallory Dock. 

 
Læs mere

Dag 5

Fort Myers

Bilen afleveres og den videre transport er med Key West Express til Fort Myers. Nyd dagen i Key West, færgen afgår kl. 18 og tager 3½ time.

Vær opmærksom på, at det koster ca. 15 USD pr. bagage/kuffert, som betales ved check-in.

Rejerute: Key West - Fort Myers (færge)

Læs mere

Dag 6 - 7

Fort Myers

Fort Myers byder dig velkommen med et helt andet og meget mere afslappet tempo. Bilen afhentes, og her handler det om at nyde de helt eminente, kridhvide og brede sandstrande, som er meget børnevenlige. Solnedgangen over Den Mexicanske Golf er et syn som kan tage pusten fra de fleste, og med lidt held byder den på delfiner i horisonten. Har du lyst til at bruge lidt tid på at samle konkylier – lokalt kaldes dette ”shelling” - anbefaler vi, at du kører ud til Sanibal Island. 

Læs mere

Dag 8

Clearwater

Så går turen mod nord til Clearwater, beliggende på Floridas vestkyst, som er hjemsted for uberørte hvide sandstrande, klart vand, strålende solskin og masser af gæstfrihed. 

Rejserute: Fort Myers - Clearwater (230 km)

Læs mere

Dag 9

Clearwater

Du kan nyde solnedgangene på ”Pier 60 Festival”, hvor musik, magi og sjov vil skabe minder. 

 
Læs mere

Dag 10 - 11

Clearwater/Tampa - Danmark

Dag 10:

Kør fra Clearwater til Tampa (40 km), hvor bilen afleveres. Herfra kan du forsætte turen på et afslappende krydstogt fra Tampa, Fort Lauderdale eller Miami?

Se de mange muligheder her

Mulighederne er mange - lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige rejse.

Du kan også afslutte rejsen og flyve fra Tampa og retur til Danmark.

Dag 11: 

På krydstogt eller ankomst til Danmark 

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.