Florida og Bahamas

USA - Miami, Key West, Grand Bahama Island

 • Strandliv ved Miami Beach, Cocoa Beach og Den Mexicanske Golf
 • Solnedgang og aftensstemning i Key West
 • Caribisk stemning på Bahamas
 • Fantastiske dykkermuligheder fra Bahamas

Oplev Florida og Bahamas. Fra Miamis forførende South Beach til Floridas sydspids og solnedgangen i Key West. På østkysten venter en smuk sejltur til Grand Bahamas.

Rejs til Florida og nyd salsa-stemning i Miami, stemningsfyldte dage i Key West og caribisk stemning på Grand Bahamas.

Florida byder på et skønt klima med flere solskinstimer end noget andet sted i USA og har med rette fået kælenavnet "The Sunshine State". Denne tur starter i Miami hvor en herlig cocktail af Art Deco, bølgebrus og endeløse strande vil forføre de fleste. Miami er sol, sommer, salsa og shopping - velkommen!  

Besøg Little Havana som summer af liv og salsamusik, spil domino og ryg en cigar med de lokale. Nyd en slentretur langs Calle Ocho og en herlig Cubansk frokost på Versailles, før dagen afsluttes tilbage på en strandstol i South Beach. 

Lej en cykel og oplev Miami i dit helt eget tempo, det er nemt at komme rundt og sjovt at se byen fra en lidt anden vinkel. Spis frokost på Smith & Wollensky, som er en vaske ægte klassiker i Miami.

Turen går herfra til charmerende Key West, byen for enden af Florida. Her fejres solnedgangen hver aften med gøgleri og farvestrålende drinks. Key West er så stemningsfyldt og imødekommende, at første besøg sjældent bliver det sidste.

Rejsen afsluttes på Grand Bahamas, den fjerdestørste ø i Bahamas gruppen, og beliggende 90 km fra Floridas kyst. Øens byder på kilometervis af smukke hvide sandstrande, gode restauranter, masser af vand- og landsport - kort sagt er her noget for en hver!

Ønsker I at besøge andre byer på jeres rejse til USA, er det selvfølgelig altid en mulighed. 

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

USA

Miami, Key West, Grand Bahama Island

11 nætter / 12 dage

fra kr. 17.645

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Miami, FL Key West, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Miami, FL Key West, FL Grand Bahama

Rejser til Key West

Øerne, The Keys, ligger som små perler på snor i forlængelse af Floridas sydspids. Palm Beach, bedre kendt som ”The Golden Coast”, har en kystlinje fyldt med dejlige strande. Downtown langs Worth Avenue finder du skønne butikker. Tager du nordpå til West Palm Beach kan du opleve dyr på tæt hold i Lion Country Safari.
Læs mere
Key West, FL Grand Bahama

Grand Bahama

Grand Bahama er den nordligst beliggende ø i Bahamas øgruppen blot 86 km fra Floridas kyst.

Læs mere

Overnatningsmuligheder

Miami - 4 nætter

Marseilles Hotel
Se kort

Marseilles Hotel

Beliggenhed: Florida, Miami

Her i hjertet af Miami Beach er der mulighed for at bo på et boutique Art Deco hotel, beliggende kun 3 minutters gang fra stranden. Hotellet er smukt indrettet i moderne stil. De 111 værelser har bl.a. kaffemaskine, safe, hårtørrer og WiFi (mod betaling). På hotellet findes pool og hot tub, udendørs restaurant, bar og en have med hyggelige cabanas og solstole. Desuden er det et område på stranden med liggestole og parasoller til hotellets gæster. Blot 5 minutters gang fra hoteller ligger South Beach gågaden, Lincoln Road, med mange butikker, restauranter og barer.

Læs mere her

Key West - 3 nætter

The Inn at Key West
Se kort

The Inn at Key West

Beliggenhed: USA, Key West

Caribisk inspireret hotel omgivet af palmer og tropiske blomster. Der er restaurant, hot tub, pool og bar, fitness, parkering og gratis bus til centrum. De 105 værelser er bl.a. udstyret med internetadgang, minikøleskab, værdiboks, tv, telefon og kaffemaskine. 

Læs mere her

Grand Bahama Island - 4 nætter

Pelican Bay Resort at Lucaya
Se kort

Pelican Bay Resort at Lucaya

Beliggenhed: Bahamas, Grand Bahama Island

Hotellet er en tropisk oase, opført i en fin blanding af dansk og caribisk arkitektur. De 182 værelser og suiter har alle enten balkon eller terrasse. Hotellet har tre pools og de hvide sandstrande, Taino Beach og Lucaya Beach ligger begge lige på den anden side af vejen.

I nærheden ligger to gode 18-hullers golfbaner, og skulle man ikke ønske at spise på hotellets gourmetrestaurant, er det let at komme til et stort udvalg af attraktioner og aktiviteter som f.eks. den livlige markedsplads ved Port Lucayan med dens mange restauranter og butikker. 

Hotellet egner sig til par, familier og grupper

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 4
Miami
Dag 5 - 8
Key West
Dag 9 - 13
Grand Bahamas

Dag 1 - 4

Miami

Dag 1 - 4 - Miami

Du ankommer til Miami, hvor du har 2 dage til at udforske de rige og berømtes legeplads. Nyd Art-Deco arkitekturen ved Miami Beach, de udendørs markeder, butikker og restauranter ved Little Havana og de overdådige bygninger i middelhavsstil ved Coral Gables. 

Læs mere

Dag 5 - 8

Key West

Dag 5 til 8 - Miami - Key West (266 km)

I dag oplever du US Overseas Highway 1, der forbinder den 193 km lange Florida Keys med Floridas fastland. Key West er en by med fascinerende kontraster. Gå langs gaderne med de svajende palmer og se de overdådige palæer, konkyliehusene med tintagene og Ernest Hemingways hjem og deltag i Sunset Celebration på Mallory Dock. Du har 3 nætter til at nyde Key West.

Læs mere

Dag 9 - 13

Grand Bahamas

Dag  9-13 - Key West-Miami International Airport og fly til Grand Bahams (254 km fra Key West til Miami lufthavn)

Der køres retur til fastlandet og til Miami International Airport, hvorfra der flyves til Grand Bahamas.

På Grand Bahamas bliver der rig mulighed for at slappe af de de hvide sandstrande, opleve caribiske småbyer, spille på øens kanisoner, og spise på nogen af de mange fantastiske restauranter. 

Der flyves retur til Danmark via Miami.

Ønsker du at forlænge med et par dage i, hjælper vi gerne med at arrangere dette.


Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Under din rejse i USA

  Nationalpark entré
  National Park Pass: www.nationalparks.org 

  Skal I besøge flere nationalparker, anbefaler vi, at I køber et National Park Pas, der koster ca. US$ 80. Det giver adgang til alle nationalparker, hvor entré opkræves, for et helt år. Der er 388 nationalparker spredt over hele USA. Omkring 80 % af indkomsten ved salg af disse kort går til en fond for nationalparkerne. Passet er gyldigt for ejermanden og yderligere 3 voksne i den samme bil. Er man flere i bilen opkræves et gebyr. Børn under 16 år er gratis. 

  Amerikanerne er stolte over deres nationalparker og ønsker at bibeholde deres oprindelige særpræg. Overhold reglerne i parkerne – efterlad ikke papir, flasker eller andet skrald og tag ikke noget med jer, der hører hjemme i parken. Gå kun på afmærkede stier og lad være med at fodre dyrene. På denne måde kan I hjælpe med at værne om parkerne. 

  Nærm jer aldrig vilde dyr. Tag billeder af dem fra sikker afstand i jeres bil. Lav ikke unødig støj. Det er farligt og også ulovligt at fodre vilde dyr i nationalparkerne - overtrædelse straffes med bøde. Fodres vilde dyr kan de miste evnen/lysten til selv at jage. Mange dyr mister også livet, når de ved deres tiggeri kommer for tæt på biler. De mister desuden deres naturlige frygt for mennesker og kan blive aggressive. Hjælp med at holde de vilde dyr vilde!

  Valuta
  Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på US Dollar.

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give 15 til 20% af regningens beløb i drikkepenge på restauranter og barer. 
  Taxachauffører forventer mellem 10 og 15%.

  Særlige forhold
  Tidsangivelse 

  I USA bruges 12-timers tidsangivelse (i modsætning til vores 24-timer) 
  Timerne fra midnat til middag er AM og timerne fra middag til midnat er PM. 
  Kl. 08.15 er 08.15 AM og kl. 20.15 er 8:15 PM 

  Dato 
  Datoformatet i USA adskiller sig fra det, der benyttes i Europa: 
  01/05/12 betyder: januar, den 5., 2012 
  Så man skriver altså måneden først efterfulgt af dag og år. 

  Vægt og mål 
  Miles til km x 1.61 
  Km til miles x 0.62 
  Ounces til gram x 28.35 
  Gram til ounces x 0.035 
  US gallons til liter x 3.79 
  Liter til US gallons x 0.26 

  Helligdage 
  Banker, skoler, postkontorer og offentlige kontorer er lukket de følgende dage: 

  New Years Day: 1. januar 
  Martin Luther King Jr. Day: 3. mandag i januar 
  Presidents Day: 3. mandag i februar 
  Easter/påskedag: Søndagen i påsken 
  Memorial Day: Sidste mandag i maj 
  Independence Day: 4. juli 
  Labor Day: 1. mandag i september 
  Columbus Day: 2. mandag i oktober 
  Veterans Day: 11. november 
  Thanksgiving: 4. torsdag i november 
  Christmas Day/juledag: 25. december

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Kim, Marianne, Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.