Road trip i Florida for hele familien

USA - Orlando, Ft. Myers, Islamorada, Key Largo, Miami
 • Oplev magiske Orlando's væld af temaparker og vandland
 • Saml skaller på stranden i Fort Myers
 • Dykning ved Key Largo
 • Shopping i Miami
Lad familiens næste store oplevelsesrejse gå til forunderlige Florida. Her mødes en eventyrlig menneskabt verden med naturens egen - både over og under det turkisblå havs overflade. Få en krammer af Micky Mouse, adrenalin i blodet i Orlandos temaparker og oplev alligatorer, flamingoer og smukke solnedgange ved halvøens lange kyster

Denne tur er oplagt til børnefamilien. Oplev Floridas mangfoldighed med Orlandos store udbud af temaparker og vestkystens rolige tempo og smukke strande. Og kør videre mod syd til Florida Keys. Turen slutter i Miami med storbyliv og shopping. Få flere steder med flere nætter, tid til fordybelse og korte afstande mellem destinationerne.

Eventyret starter i Orlando

Oplev Walt Disney World's magiske verden med fire temaparker og to vandlande. Universal Studio har to parker med både ’Islands of Adventure’, hvor du blandt andet finder Harry Potters verden, og Universal Studios, hvor du kan se, hvor mange af de store film bliver til.

Fort Meyers – en by med historie

Fort Meyers, som ligger ved floden Caloosahatchee, er en by fra 1886 med en atmosfære af gamle dage fra Thomas Edisons og Henry Fords tid.  Her kan du opleve skønne strande, masser af fugle og havskildpadder, der kommer her for at lægge æg. Udforsk vådområder i kajak og besøg de omkringliggende øer og deres vidunderlige strande. I strandkanten finder du mere end 400 forskellige slags strandskaller.

Islamorada – ”Purple Isle”

Islamorada ligger blot 90 minutters kørsel fra Miami. Det er et sandt paradis, som du og din familie vil elske at udforske til lands og til vands. Navnet Islamorada kommer fra spansk og betyder ”lilla ø”. Islamorada er den berømte perlerække af Keys – 6 øer i alt – som udgør Floridas sydligste spids. Her er mangrovelandskabet erstattet af endeløse horisonter af hav og himmel, hvor havets perfekte blå farve spejles i himmelens og omvendt. Islamorada strækker sig over cirka 32 km fra nord til syd.

Key Largo – ”verdens dykkerhovedstad”

Key Largo er den første af de smukke Florida Keys og kalder sig selv for Dive Capital of the World. Det er her du finder verdens største, kunstigt anlagte, rev med smukke skulpturer, der er blevet sænket ned på havets bund. I dag har fisk og andre levende organismer taget revet til sig og gjort det til deres hjem, som du kan dykke ned til og udforske. Dykning, snorkling og ’glasbunds-bådture’ i det klare vand er helt fantastiske oplevelser, der venter dig.

Miami – nostalgi fra 30’erne

Lange, gyldne strande og 30’ernes skønne hoteller på Ocean Drive danner en smuk kulisse for gaderne på South Miami Beach. Her kan du shoppe, nyde kunst i utallige gallerier og kulinariske kreationer i byens restauranter.  Ocean Drive udgør i sig selv en af verdens største samlinger af Art Deco-bygninger og er absolut et besøg værd.
Miami er solrig året rundt, og derfor kan du altid slappe af ved stranden med en dukkert eller en lang gåtur.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Orlando, Ft. Myers, Islamorada, Key Largo, Miami

14 dage

fra kr. 15.425

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Orlando, FL Miami, FL

Rejser til Orlando

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

Læs mere
Orlando, FL Miami, FL

Rejser til Miami

Skal ferien stå på dejlige sandstrande, moderne storby og sydamerikansk stemning? Så er det oplagt at rejse til Miami. Byen byder på en blanding af de bedste ferie-ingredienser. Du kan nyde en luksuriøs storbyferie samtidig med en afslappende badeferie. Miami har det hele, for børn som voksne.

Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Orlando
Dag 2 - 4
Orlando
Dag 5 - 6
Fort Myers
Dag 7 - 8
Islamorada
Dag 9 - 10
Key Largo
Dag 11 - 12
Miami
Dag 13 - 14
Miami - Danmark

Dag 1

Danmark - Orlando

Afrejse fra Danmark og ankomst til Orlando.

 

Læs mere

Dag 2 - 4

Orlando

 

Nyd dagen i Orlando med de utallige muligheder for underholdning i de store temaparken, hvor man snildt kan bruge én hel dag i hver park. Byen byder også på shopping, Old Town og bydelen Celebration, som ligger tæt på Disneys temaparker.

Orlando er forlystelsesparkernes hovedstad, med bl.a. Disney World, som er delt op i de 4 parker, Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot og Hollywood Studios samt to vandparker, nemlig Disneys Typhoon Lagoon Waterpark og Blizzard Beach Waterpark.

I Magic Kingdom kan man bl.a. opleve det klassiske Disney prinsesseslot, samt 'Wishes Fireworks', som er et overdådigt smukt fyrværkeri, der foregår hver aften kl.22. I Disneys Hollywood Studios kan I komme til Disney's Pirat og Prinsesse fest eller 'Fantasmic', som er et stort show, hvor man også ser smukke fyrværkeri shows, kæmpe vandeffekt shows, musik, lys shows etc.
Disney Animal Kingdom er en kombination af safaripark med vilde dyr og en forlystelsespark

Derudover er der Epcot, hvor man kan komme verden rundt på en dag, og besøge en masse forskellige verdenshjørner og sågar fremtiden.

I kan også besøge Universal, som består af to parker - nemlig Universal Studios og så naboparken Island of Adventure, hvor bl.a. Harry Potter universet findes. Husk at smage deres lækre Pumpkin Juice. 

Vær opmærksom på i jeres ferieplanlægning, at et besøg i en park let kan tage en hel dag, hvis i gerne vil have det hele med. Hos Profil Rejser kan vi være behjælpelig med at bestille billetter til jer.

Læs mere

Dag 5 - 6

Fort Myers

Kør mod sydvest til den hyggelige by Fort Myers, hvor der er masse af muligheder for aktivieter, så som kajak- og cykelture, fantastiske brede og hvide strande samt og mulighed for at få shoppet i outlets.


Ved Fort Myers findes strande i verdensklasse kombineret med hyggeligt byliv. Her kan man hurtigt bruge nogle dage på sol og strand, og på en sejltur fra Fort Myers kan man komme helt tæt på de legesyge delfiner. 
Besøg også de omkring liggende øer som fx. Sanibel Island, Captiva Island og Anna Maria Island.

Besøg Thomas Edison og Henry Fords 'Winter Estates', hvor de begge boede og var naboer. Området består af historiske huse og 8 hektar tropisk have og Edisons laboratorium. Det er muligt at købe entre billetter hjemmefra, lad Profil Rejser hjælpe med at bestille til jer.

Rejserute: Orlando - Fort Myers (275 km)

Læs mere

Dag 7 - 8

Islamorada

I dag oplever du US Overseas Highway 1, der forbinder den 193 km lange Florida Keys med Floridas fastland. På vejen til Islamorada oplever du Everglades endeløse græsprærier, dybe mangrovesumpe og subtropiske jungle. 
 
I har to nætter til at nyde Islamorada, hvor der feks. er mulighed for at komme på kajaktur i mangroskoven.

Rejserute: Fort Myers Beach - Islamorada, Florida Keys (315 km)


Læs mere

Dag 9 - 10

Key Largo

Så går det mod mod til Key Largo, endnu en af de smukker øer. Her findes flotte kyststrækninger med strand, et paradis med caribisk stemning.
Her er det muligt at svømme med delfiner, snorkle eller komme ud med glasbundsbåd, så man kan se flotte liv i havet under sig. Det er især populært at snorkle ved Chris of the Abyss, en statue af Jesus, som står på havbunden ved John Pennekamp State Park. Statuen står i flotte omgivelser af koralrev. Den originale statue står ved Middelhavet ved Italien, men i 1961 donerede den italienske Cressi familie endnu en statue til The Underwater Society of America, som blev sat her ved Key Largo.
 

Rejserute: Islamorada - Key Largo (30 km)

 

 

Læs mere

Dag 11 - 12

Miami

Der køres tilbage over de smukke broer til Miami, hvor den sidste dag kan nydes og de sidste indkøb kan gøres.

RejseruteKey Largo til Miami Beach (114 km).

 

Læs mere

Dag 13 - 14

Miami - Danmark

Dag 13:

Turen rundt i solrige Florida er slut. Ønsker du at forlænge med et par dage i Miami, hjælper vi gerne med at arrangere dette.

Fly fra Miami retur til Danmark. 

Dag 13:

Ankomst til Danmark.

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.