Cowboys og indianere i "Det Vilde Vesten"

USA - Yellowstone Nationalpark, Salt Lake City, Canyonlands Nationalpark
 • Denver, også kaldet "The Mile High City”
 • Bjergtagende natur i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Teton National Park
 • General Custers slagmark ved Little Big Horn
 • Kolde øl på Million Dollar Cowboy Bar i Jackson Hole

"Det Vilde Vesten" er stadig vildt på mange måder. Oplev den bjergtagende natur i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Teton National Park. Kom helt tæt på gejsere, bisonokser og Vestens ægte cowboys

Turen starter i Denver..

Start i Denver, også kaldet "The Mile High City", og fortsæt mod Rocky Mountain National Park og The Trail Ridge Road, en af de smukkeste veje i USA. Hør de tordnende hove fra frit galoperende Mustangheste i South Dakota og besøg de fire præsidenter ved Mount Rushmore.

Fra Devil's Tower til Little Bighorn

Hvis du har set Steven Spielbergs mesterlige film "Nærkontakt af tredje grad", så kender du alt til Devil’s Tower, en lodret klippe som rejser sig dramatiske 386 meter over det omkringliggende terræn - et helt specielt og meget imponerende syn. General Custer kæmpede mod en overvældende styrke af Sioux- og Cheyenne-indianere ved Little Bighorn og "Buffalo Bill" Cody, den amerikansk bisonjæger og mesterskytte, var en legende i "Det vilde Vesten" - begge disse historier venter på dig forude. 

Yellowstone - gejsere og bisoner

Yellowstone National Park er et geotermisk vidunder, og Old Faithful er parkens mest berømte gejser. Udover et fantastisk natursceneri er parken også kendt for sit rige dyreliv, her kan du være heldig både at se bjørne, ulve og store flokke af buffaloes. 

Grand Tetons cowboys

Grand Teton National Park kan tage pusten fra selv den "hårdeste" cowboy. Det er nok en af verdens smukkeste bjergkæder så snyd ikke dig selv - stop op, træk vejret dybt og læg dig i græsset, det er tid til at nyde synet af de snedækkede bjergtoppe. Charmerende Jackson Hole serverer kolde øl "Cowboy Style" - smut en tur forbi Million Dollar Cowboy Bar, hvor stemningen altid er høj, og barstolene er udskiftet med sadler. 

Arches Nationalpark og Canyonlands

Efter en tur ind til storbyen Salt Lake City venter endnu to fantastiske naturoplevelser; Arches National Park som byder på mere en 2000 fritstående stenbuer og Canyonlands, hvor en fantastisk river raften tur er et absolut højdepunkt.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • DEC
 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV

USA

Yellowstone Nationalpark, Salt Lake City, Canyonlands Nationalpark

15 dage

fra kr. 15.935

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
Yellowstone, WY Salt Lake City, UT

Rejser til Yellowstone

På en bilferie i USA er Yellowstone National Park i Wyoming et besøg værd. Nationalparken har sit navn efter de gule klipper i parkens store canyon. Størstedelen af nationalparken ligger i staten Wyoming, mens resten ligger i Idaho og Montana.
Læs mere
Yellowstone, WY Salt Lake City, UT Canyonlands, UT

Rejser til Salt Lake City

Salt Lake City er hovedstaden i Utah, USA. Den befinder sig i en dal i Rocky Mountains (mellem 1319 og 1584 meter). Nordvest for byen ligger Great Salt Lake, som byen jo er opkaldt efter. 
Læs mere
Salt Lake City, UT Canyonlands, UT

Rejser til Canyonlands

Canyonlands inviterer dig til at udforske et vildnis af utallige kløfter og fantastiske klippeformationer udskåret af Colorado-floden og dens bifloder. 
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Denver
Dag 2
Cheyenne
Dag 3
Hot Springs
Dag 4
Rapid City
Dag 5
Rapid City
Dag 6
Billings
Dag 7
Cody
Dag 8
West Yellowstone
Dag 9
Jackson Hole
Dag 10
Salt Lake City
Dag 11 - 12
Moab
Dag 12
Moab
Dag 13
Denver
Dag 14 - 15
Denver - Danmark

Dag 1

Danmark - Denver

Afrejse fra Danmark og ankomst til Denver International Airport, herfra fortsættes til jeres hotel.
 
Denver har storbyens faciliteter og charme, samtidig med at den har magien og romantikken fra det gamle vesten. Byen, der ligger 5000 feet / 1500 m over havet og kaldes "Mile High City", var den første bebyggelse, som ikke blev planlagt af hensyn til vand- og togveje. En guldåre blev fundet på stedet, hvilket førte til mange tilrejsende som startede en lejr på stedet. Selvom der aldrig blev fundet store mængder guld, så ankom William H. Larimer til stedet i 1859 og lavede planerne for byen. I dag er Denver en fremgangsrig by indenfor handel og finansielle institutioner med en glans af dens barske start. Det er perfekt med en an spadseretur i Downtown, som er fyldt med grønne parker, gågader og træomkransede boulevarder. Butikker, restauranter og aftenunderholdning ses overalt. De mest kendte attraktioner er US Mint, som er designet efter Palazzo Riccardi i Firenze, Denver Art Museum og Colorado History Museum, som alle ligger i området. 
Læs mere

Dag 2

Cheyenne

Denne morgen forlader I Denver og kører mod Rocky Mountain National Park. I parken holder Rocky Mountains vagt over det dramatiske landskab nedenfor bjergene. Her er der skove med nåletræer og fyr og enge med vilde blomster, som skaber en smuk udsigt. Rocky Mountain National Park er enestående, da den består af forskelligt landskab i forskellige højder som giver et enestående dyre- og plante liv. I kan være heldige at se elk, mule deer, bæver, coyotes, flod-oddere, elg, bighorn sheep og mange forskellige sangfugle. Trail Ridge Road, som går mod vest gennem parken, anses for at være en af de smukkeste veje i USA. Den blev udnævnt til All-American Road i 1996, som en af de første seks i USA. Vejen går op til 12,187 feet / 3.3714m ved Fall River Pass, og Trail Ridge Road er dermed den højeste asfalterede hovedvej i USA. Ved Alpine Visitor Center ved Fall River Pass - 11,800 feet / 3.596m over havet – er der udstillinger, der fortæller om områdets alpine dyre- og planteliv. Fortsæt til Cheyenne, WY for næste overnatning.. 

Rejserute: Denver - Cheyenne, WY (310 km)

Læs mere

Dag 3

Hot Springs

Kør fra Cheyenne om morgenen og til Hot Springs i South Dakota, som er berømt for sine helbredende varme kilder. Gå en tur langs Freedom Trail, som går langs bredderne af Fall River og under et vandfald. Gå på opdagelse i de spændende forretninger, gallerier, caféer, boghandlere og restauranter som ligger i de over 100 år gamle sandstensbygninger langs gaden. Det gamle jernbane-depot fra 1890 er i dag indrettet som Visitor Information Center. Start turen ved det verdensberømte Mammoth Site, hvor I kan se historien blive levende lige foran jeres øjne. Det er den eneste udstilling af mammut-fossiler i USA. I 1974 blev opførelsen af en bygning stoppet, da man fandt en mammut på 7 feet / 2,13m, og palæontologer opdagede snart, at det var et 26.000 år gammel gravsted for forskellige typer mammutter, hvoraf man indtil videre har fundet 52 mammutter. Inde i graven fortæller den fascinerede rundvisning, hvordan disse 10 tons tunge mammutter blev fanget i hulen sammen med kameler, bjørne og gnavere og langsomt sank ned i den bløde jord. Ved Black Hills Wild Horse Sanctuary kan I opleve vilde mustangs i deres naturlige miljø, hvor de løber rundt med højt hævet hoved med tordnende hove i frit galop hen over de åbne vidder. 

Rejserute: Cheyenne - Hot Springs, SD (405km)

Læs mere

Dag 4

Rapid City

I dag kører I til Rapid City med et stop ved de fire store portrætter i sten ved Mount Rushmore. De repræsenterer de første 150 år af USA's historie med George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt, som visionært bidrog til at opbygge USA som stat. Udover granitportrætterne findes der et amfiteater, museum/teater-kompleks, Visitor Orientation Center, Presidential Trail, souvenir shop, boghandel og spisesteder. For den fuldendte oplevelse ved Mount Rushmore skal I se lysshowet om aftenen. I kan også besøge Crazy Horse Memorial, som er den største skulptur under udførelse i verden. Den forestiller den store, patriotiske indianerhelt Crazy Horse, som døde i 1877. Området har et Welcome Center på 40.000 square feet /12.000 m2 med teater, Indian Museum of North American, Native American Educational & Cultral Center, skulptørens hjem og arbejdsplads, indendørs og udendørs gallerier, souvenir shop, restaurant samt en stor udsigtsplatform. Nyd et par overnatninger i Rapid City. 

Rejserute: Hot Springs - Rapid City, SD (122km)

Læs mere

Dag 5

Rapid City

Denne morgen starter en rundtur fra Rapid City gennem Badlands National Park og nabobyen Wall med et besøg i Wounded Knee Museum. Badlands National Park består af spir, forrevne spidser og dybe kløfter, som er skabt af vind, vand og erosion gennem millioner af år. Parken dækker 244,000 acres /987 km2 og er et af de største beskyttede prærieområder i USA. Den er hjemsted for mange forskellige vildtarter som bighorn sheep, bison, ræve og den truede sortfodede ilder, og antiloper og hjorte ses hyppigt nær veje og rastepladser. Brug den første time til at se parkens informationsvideo og en tur i udstillingen i Visitor Center. Herefter kan I køre ad 240 Loop Road (ca. 60 min.) med foto-stop undervejs. Forlad Badlands via I-90 mod den historiske by Wall for et besøg på Wounded Knee Museum. Spis frokost på Wollies, som er den lokale favorit på vej ind i byen. Ved Wounded Knee Museum viser genstande og fotografier hvad der skete ved det berømte slag ved Wounded Knee, og musset giver et autentisk billede af historien bagden legendariske massakre. Afsæt mindst 2 timer til dette museum, før i kører tilbage til Rapid City

Læs mere

Dag 6

Billings

Fra Rapid City kører I til Devil’s Tower National Monument. Denne næsten lodrette klippe, som er kendt som Devils Tower, rejser sig 1,267 feet / 386m over Belle Fourche River. Klippen bliver kaldt Bears Lodge af mange indianerstammer, og det er et helligt sted for mange amerikanske indianere. Fortsæt ind i staten Montana, og her i “Big Sky Country” skal I besøge stedet for det mest berømte slag i det gamle vesten Little Bighorn Battlefield. På dette sted kæmpede General Custer sit sidste slag mod en overvældende styrke af Sioux- og Cheyenne-indianere i juni 1876. Fortsæt til Billings for at overnatte, og I kan tage den smukke vej Beartooth Highway. Vejen er blevet kaldt "den smukkeste hovedvej i verden” af Charles Kurault. Montana er et paradis for shoppers, da der ikke findes nogen moms på varer. 

Rejserute: Rapid City - Billings, MT (669km)

Læs mere

Dag 7

Cody

I dag går turen til Cody, hvor I skal besøge Buffalo Bill Historical Center. Dette sted er faktisk 5 museer i en bygning, som alle giver et enestående billede af livet i det vilde vesten. The Buffalo Bill Museum viser det private og offentlige liv hos W.F. "Buffalo Bill" Cody og bringer det ind i en kontekst omkring historien og myterne i det vilde vesten. Whitney Gallery of Western Art udstiller en flot samling af mesterværker fra det vestlige USA med originale malerier, skulpturer og tryk fra det tidlige 1800-tal til i dag. Plains Indian Museum viser en af landets største og fineste samlinger af genstande og kunst fra prærieindianerne. Cody Firearms Museum indeholder verdens største samling af amerikanske våben samt europæiske våden tilbage fra 1500-tallet. Cody kalder sig selv “Rodeo Capital of the World”, og I får en enestående mulighed for at opleve spændingen ved et ægte rodeo i de rigtige western-omgivelser. Cody Nite Rodeo er en fantastisk måde at opleve det vilde vesten på. 

Rejserute: Billings - Cody, WY (170km)

Læs mere

Dag 8

West Yellowstone

I dag forlader I Cody for at udforske Yellowstone National Park. Yellowstone var den første nationalpark i verden, og har tjent som model for alle andre nationalparker. En af de største attraktioner i parken er gejseren Old Faithful. Denne berømte gejser har fået sit navn på grund af sin præcision og forudsigelighed. Udbrud fra Old Faithful varer fra 1 til 5 minutter og sprøjter vand og damp op i 184 ft / 56m højde. Yellowstone har også frit-levende bisonflokke, den største koncentration af vilde dyr i USA, en enorm sø og over 1,000 miles / 1.600 km vandrestier. De mange forskellige attraktioner gør parken til et enestående sted på jorden. Oplev den fantastiske geotermiske aktivitet i jorden på specielle fortove bygget omkring gejserne. Dyrelivet i Yellowstone er lige så kendt som dets geotermiske aktivitet, og på grund af parken beliggenhed og store størrelse kan dyrene løbe frit omkring og kan leve et naturligt liv, som de har gjort i årtusinder. 

RejseruteYellowstone National Park - West Yellowstone, MT (214km)

Læs mere

Dag 9

Jackson Hole

Fra Yellowstone passere Grand Teton Mountains på vejen til Jackson Hole i Wyoming. Teton Range er 40 mi / 64 km lang og har et gennemsnitlig snefald på 191 inches / 485cm. Grand Teton med 13,770 feet /4,197m er det højeste bjerg i bjergkæden. Udsigten til de snedækkede toppe er enestående, så stop ved et af de mange udsigtspunkter og søer for at få et flot fotografi. Fortsæt til Jackson Hole, hvor cowboys stadig lever i bedste velgående i denne by, som engang var en handelsplads for pelsjægere. Her finder I saloons på gadehjørnerne, og autentisk kunsthåndværk fra det vilde vesten i de mange butikker. Besøg en lokal ranch for en glimrende middag og et Wild West Show. I kan få guidede ture i området både til hest og endda i luftballon! 

Rejserute: West Yellowstone - Jackson Hole, WY (194km)

Læs mere

Dag 10

Salt Lake City

Læg det vilde vesten bag jer og kør til Salt Lake City med det berømte Mormon Temple Square. Byen blev grundlagt i 1847 af en gruppe mormoner under ledelse af deres profet Brigham Young, som flygtede fra fjendtlighed og vold i Midtvesten. Der er gratis rundvisning på Temple Square, hvor I kan se Tabernacle og andre historiske steder for mormonerne. Salt Lake City er hovedstad og den største by i Utah. Den første jernbane tværs over kontinentet skabte økonomisk velstand til byen og gav den navnet “Crossroads of the West”. I dag er mineindustrien i fremgang, og byen var vært for de olympiske vinterlege i 2002. I kan besøg en kobbermine samt se Olympic Park. I kan også besøge Great Salt Lake, som er en del af den oprindelige enorme Lake Bonneville, som er blevet afskåret fra havet, og dets vand er salt. Det er den største sø mellem Chicago og Stillehavet, og den største saltvands sø på den vestlige halvkugle. Der er en overnatning i Salt Lake City. 

Rejserute: Jackson Hole - Salt Lake City, UT (488km)

Læs mere

Dag 11 - 12

Moab

I dag går rejsen fra Salt Lake City til Arches National Park. Her kan I opleve mere end 2.000 naturlige fritstående sten-buer. Antallet varierer fra år til år, når gamle buer bryder sammen og nye opstår. Den mest berømte sten-bue er Delicate Arch, og den bedste udsigt til den imponerende bue er fra vejen eller fra én af vandrestierne, og det anbefales at vandre helt op til buen. Ved Visitor Center kan I deltage i guidede vandreture med rangers og foredrag. Hold øjnene åbne for desert bighorn sheep, idet disse kendte ørken-beboere har en tendens til at falde i et med landskabet, og det er noget helt særligt at se disse dyr. 

Rejserute: Salt Lake City - Moab,UT (380km)

Læs mere

Dag 12

Moab

I dag kører I til Canyonlands National Park, hvor I kan se hundrede af meter ned til floderne Colorado og Green River eller hundrede af meter op til røde klippebuer, spir og klippevægge. Besøg The Needles-området i parken, som anses for at være den mest farverige del. I kan vandre de 1500 feet / 300 m op til Needle Point med en fantastisk udsigt. I kan opleve parken på mange måde som guidede ture i ATV og på cykel, og for de mere eventyrlystne kan I tage på white water rafting. 

 

Læs mere

Dag 13

Denver

Forlad Moab om morgenen og kør til Denver og jeres sidste overnatning. Besøg Buffalo Bill Museum, som udstiller genstande fra Buffalo Bills liv og Wild West shows, indianske genstande, antikke våben og andre genstande fra det vilde vesten. Museumsområdet på Lookout Mountain indeholder udover museet tillige Buffalo Bills grav. Besøg et af de mange bryggerier i Denver-området, hvor I kan få en rundvisning og smagsprøver. Hvis I ønsker shopping- og spiseoplevelser så skal I tage til 16th Street Pedestrian Mall. Butiksområdet er bygget i 1982 og består af en træ-omkranset promenade i rød og grå granit, som går gennem centrum af Downtown. Her ligger udendørs caféer, renoverede historiske bygninger, glitrende glas-beklædte skyskrabere, butikker, restauranter og stormagasiner. I kan slappe af ved de mange springvand og pladser med artister og gadeunderholdning. 

Rejserute: Moab - Denver, CO (566km)

Læs mere

Dag 14 - 15

Denver - Danmark

Dag 14:

Kør i god tid mod Denver International Airport hvorfra der flyves retur til Danmark.

Det er selvfølgelig muligt at både forlænge og lave ændringer i rejseruten - hør om gode råd hos vores rejsekonsulenter.

Dag 15:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.