Sydstatscharme med jazz, country og rock’n’roll

USA - Atlanta, Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans, Fort Walton Beach, Savannah
 • Sydstatshistorie om bomuldplantager og kolonitiden
 • Velklingende country, rock og blues i Memphis
 • Elvis Presleys hjem, Graceland og alligatorer ved Savannah
 • Inkl. 12 overnatninger, billeje med fri km og forsikringer samt dansk rejsevejledning

Levende musik er ikke en event i New Orleans, men en fast del af byens lydunivers. Sæt dig på en gaderestaurant og nyd byens kulinariske specialiteter, mens de smægtende toner glider forbi.

De amerikanske sydstater trækker spor til en spændende fortid og bærer på en rig, og til tider grum, historie. Her er minder fra bomuldsplantagernes æra, spændende arkitektur i New Orleans og masser af spillesteder med velklingende country-, rock- og bluesmusik i Nashville og Memphis.

Rundrejse til sydstaternes charmerende byer

På denne rundrejse kan du både opleve historiske seværdigheder, spændende arkitektur og velklingende musik i dette solrige hjørne af USA. Rejsen starter i Atlanta og går til de legendariske musikbyer, Nashville og Memphis. Herfra kører du videre til Mississippi-flodens delta og charmerende New Orleans. Der bliver også tid til en tur på stranden i Fort Walton Beach ved Floridas golfkyst og et besøg i den romantiske by Savannah, inden rejsen afsluttes tilbage i Atlanta.

New Orleans - jazzens og paradernes by

Det er ingen overdrivelse at sige, at New Orleans har en festival eller en parade hver eneste uge året rundt. På disse dage løber du ind i de mest utrolige væsener. Byens børn gør nemlig meget ud af at optræde i de mest fantasifulde forklædninger, mens gaderne fyldes med musik og dans. New Orleans er jazzens hjemby – og i dag praktiseres alle afskygninger af musikgenrer med rødder i jazzens rytmer på snart hvert gadehjørne. Lige fra blues, rock og hip-hop til global popmusik.

Musikalsk pilgrimsrejse til Memphis

Memphis tiltrækker ikke blot turister; her er mere tale om en pilgrimsfærd. Musikelskere lader sig forføre af tonerne fra blues-guitarer på Beale St. Barbecue connoisseurs fylder sig med røget pulled pork, og Elvis-fanatikere flyver til Graceland for at dyrke deres idol.
Gamle, lidt slidte nabolag har i dag fået nyt liv med kitsch butikker, hipster lofts, dristige restauranter, indbydende mikrobryggerier og gamle bygninger med nyt design – alt sammen præget af Memphis’ flodbystatus. Fattigdom er endnu udbredt, og nogle af byens kvarterer bliver stadig betragtet som usikre om natten, men man oplever en generel stemning af optimisme og stolthed over byen hos de lokale.

Nashville – luften er ladet med elektricitet

Nashville er country-musikkens uovertrufne højborg. Country-fans og ’wannabe’-sangskrivere fra alle stater og resten af verden strømmer stadig til Nashville på deres ultimative musikrejse. Siden 1920’erne har byen tiltrukket musikere, der har taget country-genren gennem forskellige udviklingstrin fra ’hillbilly musik’ i det tidlige 20. århundrede til ’indie trubadurerne’ i dag. Nashvilles musikattraktioner spænder fra the Country Music Hall of Fame til Grand Ole Opry og Jack White’s pladeselskab.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

Atlanta, Nashville, Memphis, Natchez, New Orleans, Fort Walton Beach, Savannah

14 dage

fra kr. 13.030

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
New Orleans, LA

Rejser til New Orleans

New Orleans kaldes også Crescent City, halvmånebyen, på grund af sin form og placering langs Mississippi-floden. For den kultur og historieinteresserede har New Orleans meget at byde på.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - Atlanta
Dag 2
Nashville
Dag 3
Memphis
Dag 4
Vicksburg
Dag 5
Natchez
Dag 6
New Orleans
Dag 7
New Orleans
Dag 8
Fort Walton Beach
Dag 9
Tallahassee
Dag 10
Savanna
Dag 11
Charleston
Dag 12
Atlanta
Dag 13 - 14
Atlanta - Danmark

Dag 1

Danmark - Atlanta

Afrejse fra Danmark og ankomst til Atlanta.

Atlanta er ikke bare historisk interessant, men byder også på mange attraktioner. Besøg for eksempel Stone Mountain Park - et gigantisk relief skåret ind i en bjergside. Eller kig forbi Coca Cola museet, hvor alt, der gennem tiderne har haft betydning for den populære drik udstilles. Tv-stationen CNN's hovedkvarter er også et besøg værd. 


Læs mere

Dag 2

Nashville

Start dagen tidligt og kør mod Nashville - countrymusikkens hovedstad. Her kan du suge til dig af stemningen fra musikverdenen i det berømte Grand Ole Opry eller i studierne på Music Row.
 

Rejserute: Atlanta - Nashville (400 km)

Læs mere

Dag 3

Memphis

Fra morgenstunden begiver du dig mod Memphis.
Dette er intet mindre end fødestedet for Blues og Rock'n'Roll, og her kan du slentre ned ad Beale Street med dens store udbud af butikker, restauranter og spillesteder. Et besøg hos Sun Studio hvor både Elvis Presley og Johnny Cash fik indspillet deres første plader. Og hvad med et besøg i Graceland, Elvis Presley hjem hvor du vil kunne se de mange priser han fik, samt se hans gravsted?  
Og prøv nogle af restauranterne og røgerierne, der serverer barbecue.

Rejserute: Nashville - Memphis (341 km)

Læs mere

Dag 4

Vicksburg

I dag kører du på et stykke af Natchez Trace Parkway - en historisk vej, der i sin tid blev tilbagelagt af indianere og omrejsende købmænd. Byen Natchez er berømt for sine smukke palæer bygget af rige bomuldsplantageejere før den amerikanske borgerkrig. Du kan besøge disse elegante boliger, eller du kan tage en nostalgisk hestevognstur gennem byen.

Rejserute: Memphis - Vicksburg (402 km)

Læs mere

Dag 5

Natchez

Byen Natchez er berømt for sine smukke palæer bygget af rige bomuldsplantageejere før den amerikanske borgerkrig. Du kan besøge disse elegante boliger, ogdu kan tage en nostalgisk hestevognstur gennem byen.

Rejserute: Vicksburg - Natchez (115 km)

Læs mere

Dag 6

New Orleans

I dag kører du gennem hjertet af Cajun Country. Gør et stop i den historiske by Baton Rouge, som er hovedstaden i Louisiana og smukt beliggende ved Mississippi River.
Forvent at ankomme til New Orleans sent om eftermiddagen, hvor du kan nyde to overnatninger.

Rejserute: Natchez - New Orleans (285 km)

Læs mere

Dag 7

New Orleans

Du har en hel dag til at udforske farverige New Orleans. Oplev byen med al dens musik, French Quarter og Bourbon Street, kultur og historie og ikke mindst både det kreolskekøkken og finere kulinariske køkken. 

Læs mere

Dag 8

Fort Walton Beach

Så går rejsen til Florida, og de berømte flotte strande ved Fort Walton Beach. Her venter en dejlig dag med mange muligheder for at slappe af med udsigt til havet.
 

Rejserute: New Orleans - Fort Walton Beach (385 km)

Læs mere

Dag 9

Tallahassee

Forlad Fort Walton Beach fra morgenstunden og kør mod Tallahassee. Byen er hovedstaden i Florida, og hjemsted for flere universiteter, luftfart, handel og landbrug. 

Rejserute: Fort Walton Beach - Tallahassee (272 km)

Læs mere

Dag 10

Savanna

Så gør turen mod en ny stat, nemlig til Savannah i Georgia. Oplev gæstfriheden i den charmerende og historiske by Savannah. 
Byen ligger ved den imponerende Savannah River og giver adgang til ”Low Country” og byen emmer af ”Southern Charm”.

Rejserute: Tallahassee - Savanna (480 km)

Læs mere

Dag 11

Charleston

Udforsk kulturerne og traditionerne i Low Country mellem Savannah og Charleston. Her giver sumpede dyrereservater et glimt af alligatorer og den uberørte kystlinje. Gør holdt og tag en gåtur gennem det charmerende ø-samfund Beaufort, der engang var et hide away for plantageejere før borgerkrigen. Når du når Highway 17, skal du holde udkig efter boder langs vejen, der sælger de traditionelle kurve af sweet grass.

De første skud fra borgerkrigen blev affyret i Charleston. Byen er kendt for sin smukke arkitektur og rolige byliv. Du vil være omgivet af historie, imponerende bygninger fra det 18. århundrede og plantager samt offentlige bygninger, der er blevet brugt i århundreder og spektakulære haver. 

Rejserute: Savannah - Charleston (184 km)

Læs mere

Dag 12

Atlanta

Så turen retur til Atlanta, og der er mulighed for at opleve alt hvad denne moderne storby har at byde på. Atlanta huser hovedkontoret for både CNN og Coca-Cola, og det er muligt at komme "behind-the-scenes" og kommer på en tur hos CNN eller besøge "World of Coca-Cola", hvor man smage over 60 varianter af den berømte drik. Se også Centennial Olympic Park, som husede de Olympiske Lege i 1996. Og så er der selvfølgelig rig mulighed for at få de sidste indkøb på plads!

Rejserute: Charleston - Atlanta (510 km)

Læs mere

Dag 13 - 14

Atlanta - Danmark

Dag 14: 

Så er rejsen nået til sin ende, og det blevet tid til at fly hjem.

Det er selvfølgelig muligt at forlænge rejsen med flere dage - hør vores rejsekonsulenter om et godt råd.

Fly fra Atlanta og retur til Danmark.

Dag 15:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.