Road trip i Californien med hele familien

USA - San Francisco, Yosemite Nationalpark, Santa Barbara, Los Angeles
 • Ny storbyer og smuk natur
 • Nationalparker og store seværdigheder
 • Kysten med sand og vand
 • Disney, Universal, Hollywood og shopping i Los Angeles

Kast jakken over skulderen, bekymringerne væk og træd ind Californiens eventyrland. Fra tågede, charmerende San Francisco og storslåede Yosemite til klippefyldte Big Sur og smukke Santa Barbara ved Stillehavskysten. Californien rejsen slutter i LA

Forkæl hele familien med et road trip spækket med oplevelser i Californiens smukke og alsidige landskab. Start med tre dage i San Francisco, hvor søløverne venter og slikker sol på molen, sporvognene ringer og suser gennem byens stejle gader og den lille fængselsø Alcatraz vækker nysgerrighed, som den ligger dystert midt i fjorden. 

Yosemite Nationalpark – store naturoplevelser

Yosemite Nationalpark venter i ophøjet ro med Mariposa Groves høje sequoia-træer, dyrelivet og Glacier Point’s overvældende udsigt. I overnatter to nætter i nationalparken, før I fortsætter jeres road trip til Stillehavskysten. 

Big Sur – klipper, hav og strand

I rammer kysten ved Big Sur, som er en klippefyldt og meget smuk kyststrækning. På turen sydpå venter store naturoplevelser – Sand Dollar Beach og den store klippe, McWay Falls, som har et stort hul i midten, hvor enorme vandmasser presser sig igennem. I overnatter to nætter i området, før jeres road trip fortsætter ad Highway 1 til Santa Barbara. 

Santa Barbara – skønt klima og udendørs aktiviteter

I den charmerende strandby finder I et skønt klima og en afslappet stemning. Santa Barbara byder på masser af udendørs aktiviteter for hele familien med den smukke, lange mole, Stearns Wharf, vinlandet, historiske bygninger og muligheden for at tage på hvaltur med båd eller cykeltur langs strandpromenaden.

Los Angeles – storby med høj energi

Efter et par dages afslapning i smukke Santa Barbara kører I sydpå til Los Angeles, hvor Hollywood, Universal Studios og Disney Land blinker forude. Los Angeles er enorm, afstandene store og trafikken heftig. Planlæg i god tid, hvor I skal bo i forhold til jeres foretrukne aktiviteter. Storbyen har 120 km kystlinje, store seværdigheder, masser af museer, kendte monumenter, shopping og sport. Det er svært at vælge.

Din rejse - vores ansvar

Læs mere

Rejseoverblik

 • 2021
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT
 • NOV
 • DEC

USA

San Francisco, Yosemite Nationalpark, Santa Barbara, Los Angeles

14 dage

fra kr. 19.725

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Hvornår vil du rejse?

Vælg en af de forslåede afrejsedatoer i kalenderen. Vil du rejse en anden dato, så brug knappen nedenfor.

Vælg en anden dato
Se kalender med foreslåede rejsedatoer

Fandt du ikke, hvad du søger i kalenderen?

Fortæl os, hvornår du ønsker at rejse og hvor længe, så undersøger vores rejsekonsulenter det nærmere.

Rejsens Indhold
Rejsemål
San Francisco, CA Yosemite Nationalpark, CA

Rejser til San Francisco

Charmerende San Francisco oplever du bedst til fods eller fra de berømte "cable cars", der hvinende kæmper sig op og ned ad de berømte stejle gader.
Læs mere
San Francisco, CA Yosemite Nationalpark, CA Los Angeles, CA

Rejser til Yosemite Nationalpark

Nationalparken Yosemite er en af de mest populære attraktioner i Californien. Her får naturen lov til at råde selv, og vi får lov til at betragte den. Yosemite er kendt for de store klipper, dybe søer og de vilde dyr. Du får altså en meget ægte og unik naturoplevelse, når du rejser til Yosemite.

Læs mere
Yosemite Nationalpark, CA Los Angeles, CA

Rejser til Los Angeles

En rejse til Los Angeles er nærmest synonymt med Hollywood-stjerner, luksuriøse Beverly Hills villaer, shopping på Rodeo Drive, filmkulisser i Universal Studios og rutsjebaneture i Disney Land! Du får altså en helt speciel storbyferie fyldt med attraktioner.
Læs mere
Dagsprogram
Dag 1
Danmark - San Francisco
Dag 2 - 3
San Franciso
Dag 4 - 5
Yosemite Nationalpark
Dag 6 - 7
Big Sur
Dag 8 - 9
Santa Barbara
Dag 10 - 12
Los Angeles
Dag 13 - 14
Los Angeles - Danmark

Dag 1

Danmark - San Francisco

Afrejse fra Danmark og ankomst til San Francisco samme dag

Der overnattes 3 nætter.

Læs mere

Dag 2 - 3

San Franciso

Nyd dagen og tag med San Franciscos berømte sporvogne op og ned af de stejle gader, og tag en tur i det fine Cable Car Museum.

Et besøg på Alcatraz, den berygtede og berømte fængselsø, er også must, eller tag på en cykeltur over Golden Gate Bridge til den hyggelige by Sausalito, hvorfra man kan sejle retur til San Francisco.

En gåtur med Pier 39 og Fisherman's Wharf vil give jer mulighed for at spise den berømte 'clam chowder' serveret i en skål af brød. Hils også på byens sødeste indbyggere, de dove søløver, som sælnger sig i solen.

Exploratorium er også et besøg værd med de lidt størrere børn. Museet giver mulighed for at afprøve nogen af de 600 interaktive installationer, som magnetisme, luftstrømme og farvede skygger  - se mere her 

Aquarium of the Bay giver jer indblik i livet under havoverfladen i farvandet uden for San Francissco.

Og orker i ikke at cykle, så tag med på en sejltur under ikoniske Golden Gate Bridge, en dejlig måde at kombinere afslapning og oplevelse.

Mulighederne for oplevelser er mange - lad Profil Rejser hjælpe med at finde det rigtige til jer.

 

Læs mere

Dag 4 - 5

Yosemite Nationalpark

Bo omgivet af fantastisk natur og med dyrelivet helt tæt på i Yosemite Valley.

Tag med på en guidet to timers tur i Yosemite Valley, som i sommerhalvåret køres på en åben vogn, eller Grand Tours, som er en heldags tur, hvor både Yosemite Valley, Glacier Point og de store sequoia trær i Mariposa Grove besøges. Vi anbefaler at disse ture bestilles hjemmefra og i god tid inden afrejsen.

Det er også muligt selv at tage på vandreture i området.

Der overnattes 2 nætter.

Rejserute: San Francisco - Yosemite Nationalpark (310 km)

Læs mere

Dag 6 - 7

Big Sur

Så går rejsen mod sydvest gennem landbrugsland og mod kysten. Big Sur er en klippefyldt og smuk strækning langs Stillehavet. Her bor I ved Big Sur eller en af de omkringliggende kystbyer.

Der er masser af oplevelser i vente her. Kør mod syd og gå på opdagelse ved Sand Dollar Beach. Ved Julis Pfiffer Burns State Park finder I den store klippe, McWay Falls, med et hul i midten, hvor store vandmasser presser sig igennem. Et besøg i Pfeiffer Big Sur State Park, også kaldet mini-Yosemite, er bestemt også et besøg værd.

Der overnattes 2 nætter. 

Rejserute: Yosemite Nationalpark - Big Sur (370 km)

Læs mere

Dag 8 - 9

Santa Barbara

Der køres nu mod syd ad Highway 1, og de næste to dage nydes i strandbyen Santa Barbara.

Her i denne charmerende by leves det gode liv med et fantastisk klima, vinlandet og kysten, historiske bygninger og den smukke mole, Stearns Wharf, som strækker sig langt ud i havet. Byen er kendt for sine mange udendørsaktiviteter, shopping og store restaurant udvalg.  

Lej en cykel og tag en tur langs strandpromenaden. Tag på hvaltur med Condor Express, som har andre ture på havet.  

Rejserute: Big Sur - Santa Barbara (320 km)

Læs mere

Dag 10 - 12

Los Angeles

Endnu længere mod syd finder I Los Angeles. Her skal man være meget opmærksom på, hvor man bor i forhold til hvilke aktiviteter dagen skal byde på. Afstandene er store og trafikken er heftig, og det vil være ærgerligt at bruge tiden på transport. 

I Los Angeles findes alt hvad hjertet begærer; 120 km kystlinje, byen har flest museer i hele USA, Hollywood og berømtheder, store seværdigheder og kendte monumenter, shopping og sport.

Et besøg i Universal Studios, som er beliggende i den nordlige ende af byen, henvender sig til de større børn, mens Disney Land, beliggende i Anaheim, kan nydes af alle.

Vær opmærksom på, at Los Angeles har et metrosystem, hvor I let kan komme rundt - se mere her: www.metro.net

Rejserute: Santa Barbara - Los Angeles (140 km)

Læs mere

Dag 13 - 14

Los Angeles - Danmark

Dag 13: 

Rejsen slutter og afrejse til Danmark

Dag 14:

Ankomst til Danmark

Læs mere
Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Karina, Natascha

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.