Action og solskinsferie i Florida

USA - Orlando, Fort Myers, Fort Lauderdale

 • Forlystelser og action i Orlando med Disney World og Sea World
 • Afslapning på Fort Myers’ strande ved Den Mexicanske Golf
 • Airboatride og alligatorer i Everglades’ sumpe
 • Salsamusik og lyserøde flamingoer i vibrerende Miami

Der er fart på den første uge af rejsen rundt i solskinsstaten Florida. Og ønsker I at besøge New York eller andre byer i USA, er det selvfølgelig også en mulighed.

Tag på en oplevelsesrig ferie rundt i Florida sammen med børnene. Fem dage pakket med forlystelser og action i Orlando med Disney World og Sea World. Og herefter nogle afslappede dage på Fort Myers’ strande ved Den Mexicanske Golf, inden turen slutter i Fort Lauderdale.

Denne herlige tur til solskinsstaten Florida starter med fem actionfyldte dage i Orlando – verdens største og bedste legeplads! Forlystelsesparadiset byder på uovertrufne oplevelser for hele familien, og det hele starter i parkerne Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Wet ’n Wild og Discovery Cove. 

Der er så meget at opleve i Orlando så giv jer godt tid, hvis I gerne vil se lidt af det hele. Denne tur inkluderet fem nætter på et dejligt hotel tæt på SeaWorld, så er I også sikret tid til at dase ved poolen - et herligt sted at samle kræfter til de efterfølgende dags aktiviteter. Herefter går turen til Fort Myers, som byder jer velkommen med et helt andet og meget mere afslappet tempo. Her handler det om at nyde de helt eminente kridhvide og brede sandstrande, som er meget børnevenlige. Solnedgangen over den Mexicanske Golf er et syn som kan tage pusten fra de fleste, og med lidt held byder den på delfiner i horisonten. Har I lyst til at bruge lidt tid på at samle konkylier – lokalt kaldes dette ”shelling” - anbefaler vi at I kører ud til Sanibal Island. 

Efter fem afslappende stranddage venter Fort Lauderdale, som er kendt for sine fantastiske strande, smukke kanaler, gode restauranter eller gå amok i Floridas største outlet shopping mall, Sawgrass Mills. Everglades, Airboat Rides og den amerikanske krokodille venter en lille times kørsel fra Fort Lauderdale. 

Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2018
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

USA

Orlando, Fort Myers, Fort Lauderdale

13 nætter / 14 dage

fra kr. 11.835

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel

Rejsens Indhold

Rejsemål

Orlando, FL Fort Myers, FL

Rejser til Orlando

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

Læs mere
Orlando, FL Fort Myers, FL Fort Lauderdale, FL

Rejser til Fort Myers

Fort Meyers, som ligger ved floden Caloosahatchee, blev grundlagt i 1886 og er Lee Countys historiske og retslige hovedby. Byen er desuden udgangspunkt for Floridas sydvestlige region, som er et af statens vigtigste turistområder.
Læs mere
Fort Myers, FL Fort Lauderdale, FL

Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er det amerikanske svar på Venedig, hvor den ene villa efter den anden pryder de charmerende kanaler. Ved strandpromenaden og på Las Olas Boulevard bidrager restauranter, caféer og hoteller til byens hyggelige stemning, og ved den lange hvide sandstrand kan hele familien boltre sig i det varme Atlanterhav. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Orlando - 5 nætter

DoubleTree by Hilton Orlando
Se kort

DoubleTree by Hilton Orlando

Beliggenhed: USA, Orlando

Beliggende ved Sea World. Stort hotel med masser af faciliteter for både voksne og børn. Hotellet har busservice til Disney parkerne, Universal, Sea World og Aquatica. Der er to restuaranter, pool bar, cocktail lounge, room service, congierge, vaskefaciliteter. Desuden er der 3 swimmingpools, jacuzzi, minigolf, fitnesscenter og spa. 

De 1102 værelserne har aircondition, telefon, gratis WiFi, TV, hårtørrer, stryge faciliteter, kaffemaskine og værdiboks.

Læs mere her

Fort Myers - 5 nætter

The Outrigger Beach Resort
Se kort

The Outrigger Beach Resort

Beliggenhed: USA, Fort Myers

Fint turistklassehotel beliggende ved dejlig hvid sandstrand. Hotellet har en afslappet og uformel atmosfære og er handicap- og børnevenligt. De 144 værelser har tekøkken, spiseplads, bad/toilet og altan, aircondition, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, telefon, satellit-tv og værdiboks. Hotellets faciliteter inkluderer restaurant, cafe, bar, swimmingpool, spilleværelse, børneklub, cykeludlejning, gavebutik, roomservice, strand og mødefaciliteter.

Læs mere her

Fort Lauderdale - 3 nætter

Best Western Plus Oceanside Inn
Se kort

Best Western Plus Oceanside Inn

Beliggenhed: USA, Fort Lauderdale

Enkelt hotel beliggende med gåafstand til stranden og kort afstand til centrum. På hotellet er der snack bar, pool med bar, vaskefacilitete og parkering mod betaling. Amerikansk morgenmad inkluderet.

De 101 værelser har aircondition, telefon, internet, TV, hårtørrer, strygefacilitet, værdiboks, kaffemaskine, mikroovn og minikøleskab.

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 6
Orlando
Dag 7 - 11
Fort Meyers
Dag 12 - 14
Fort Lauderdale

Dag 1 - 6

Orlando

Jeres rejse starter med fem actionfyldte dage i Orlando – verdens største og bedste legeplads! Forlystelsesparadiset byder på uovertrufne oplevelser for hele familien, og det hele starter i parkerne Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Wet ’n Wild og Discovery Cove. 

Det er muligt at købe indgangsbilletter til de forskellige parker hjemmefra - ring ind, og lad os finde det bedste til jer.

Læs mere

Dag 7 - 11

Fort Meyers

Herefter går turen til Fort Myers, som byder jer velkommen med et helt andet og meget mere afslappet tempo. Her handler det om at nyde de helt eminente kridhvide og brede sandstrande, som er meget børnevenlige. Solnedgangen over den Mexicanske Golf er et syn som kan tage pusten fra de fleste, og med lidt held byder den på delfiner i horisonten. Har I lyst til at bruge lidt tid på at samle konkylier – lokalt kaldes dette ”shelling” - anbefaler vi at I kører ud til Sanibal Island. 
Læs mere

Dag 12 - 14

Fort Lauderdale

Efter fem afslappende stranddage venter Fort Lauderdale, som er kendt for sine fantastiske strande, smukke kanaler, gode restauranter eller gå amok i Floridas største outlet shopping mall, Sawgrass Mills. Everglades, Airboat Rides og den amerikanske krokodille venter en lille times kørsel fra Fort Lauderdale. 

Læs mere

Praktisk info

Udfold alle punkter
 • Under din rejse i USA

  Nationalpark entré
  National Park Pass: www.nationalparks.org 

  Skal I besøge flere nationalparker, anbefaler vi, at I køber et National Park Pas, der koster ca. US$ 80. Det giver adgang til alle nationalparker, hvor entré opkræves, for et helt år. Der er 388 nationalparker spredt over hele USA. Omkring 80 % af indkomsten ved salg af disse kort går til en fond for nationalparkerne. Passet er gyldigt for ejermanden og yderligere 3 voksne i den samme bil. Er man flere i bilen opkræves et gebyr. Børn under 16 år er gratis. 

  Amerikanerne er stolte over deres nationalparker og ønsker at bibeholde deres oprindelige særpræg. Overhold reglerne i parkerne – efterlad ikke papir, flasker eller andet skrald og tag ikke noget med jer, der hører hjemme i parken. Gå kun på afmærkede stier og lad være med at fodre dyrene. På denne måde kan I hjælpe med at værne om parkerne. 

  Nærm jer aldrig vilde dyr. Tag billeder af dem fra sikker afstand i jeres bil. Lav ikke unødig støj. Det er farligt og også ulovligt at fodre vilde dyr i nationalparkerne - overtrædelse straffes med bøde. Fodres vilde dyr kan de miste evnen/lysten til selv at jage. Mange dyr mister også livet, når de ved deres tiggeri kommer for tæt på biler. De mister desuden deres naturlige frygt for mennesker og kan blive aggressive. Hjælp med at holde de vilde dyr vilde!

  Valuta
  Nationalbankens hjemmeside kan du se den seneste kurs på US Dollar.

  Drikkepenge
  Det er almindeligt at give 15 til 20% af regningens beløb i drikkepenge på restauranter og barer. 
  Taxachauffører forventer mellem 10 og 15%.

  Særlige forhold
  Tidsangivelse 

  I USA bruges 12-timers tidsangivelse (i modsætning til vores 24-timer) 
  Timerne fra midnat til middag er AM og timerne fra middag til midnat er PM. 
  Kl. 08.15 er 08.15 AM og kl. 20.15 er 8:15 PM 

  Dato 
  Datoformatet i USA adskiller sig fra det, der benyttes i Europa: 
  01/05/12 betyder: januar, den 5., 2012 
  Så man skriver altså måneden først efterfulgt af dag og år. 

  Vægt og mål 
  Miles til km x 1.61 
  Km til miles x 0.62 
  Ounces til gram x 28.35 
  Gram til ounces x 0.035 
  US gallons til liter x 3.79 
  Liter til US gallons x 0.26 

  Helligdage 
  Banker, skoler, postkontorer og offentlige kontorer er lukket de følgende dage: 

  New Years Day: 1. januar 
  Martin Luther King Jr. Day: 3. mandag i januar 
  Presidents Day: 3. mandag i februar 
  Easter/påskedag: Søndagen i påsken 
  Memorial Day: Sidste mandag i maj 
  Independence Day: 4. juli 
  Labor Day: 1. mandag i september 
  Columbus Day: 2. mandag i oktober 
  Veterans Day: 11. november 
  Thanksgiving: 4. torsdag i november 
  Christmas Day/juledag: 25. december

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Kim, Kasper, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.