Action og solskinsferie i Florida

USA - Orlando, Fort Myers, Fort Lauderdale
 • Action i Orlando med Disney World og Sea World
 • Afslapning på Fort Myers’ strande
 • Airboatride og alligatorer i Everglades’ sumpe
 • Salsamusik og lyserøde flamingoer i Miami

Der er fart på den første uge af rejsen rundt i solskinsstaten Florida. Og ønsker I at besøge New York eller andre byer i USA, er det selvfølgelig også en mulighed.

Tag på en oplevelsesrig ferie rundt i Florida sammen med børnene. Fem dage pakket med forlystelser og action i Orlando med Disney World og Sea World. Og herefter nogle afslappede dage på Fort Myers’ strande ved Den Mexicanske Golf, inden turen slutter i Fort Lauderdale.

Denne herlige tur til solskinsstaten Florida starter med fem actionfyldte dage i Orlando – verdens største og bedste legeplads! Forlystelsesparadiset byder på uovertrufne oplevelser for hele familien, og det hele starter i parkerne Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Wet ’n Wild og Discovery Cove. 

Der er så meget at opleve i Orlando så giv jer godt tid, hvis I gerne vil se lidt af det hele. Denne tur inkluderet fem nætter på et dejligt hotel tæt på SeaWorld, så er I også sikret tid til at dase ved poolen - et herligt sted at samle kræfter til de efterfølgende dags aktiviteter. Herefter går turen til Fort Myers, som byder jer velkommen med et helt andet og meget mere afslappet tempo. Her handler det om at nyde de helt eminente kridhvide og brede sandstrande, som er meget børnevenlige. Solnedgangen over den Mexicanske Golf er et syn som kan tage pusten fra de fleste, og med lidt held byder den på delfiner i horisonten. Har I lyst til at bruge lidt tid på at samle konkylier – lokalt kaldes dette ”shelling” - anbefaler vi at I kører ud til Sanibal Island. 

Efter fem afslappende stranddage venter Fort Lauderdale, som er kendt for sine fantastiske strande, smukke kanaler, gode restauranter eller gå amok i Floridas største outlet shopping mall, Sawgrass Mills. Everglades, Airboat Rides og den amerikanske krokodille venter en lille times kørsel fra Fort Lauderdale. 

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP
 • OKT

USA

Orlando, Fort Myers, Fort Lauderdale

13 nætter / 14 dage

fra kr. 14.085

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Rejsemål

Orlando, FL Fort Myers, FL

Rejser til Orlando

Har du lyst til at besøge verdens største legeplads med hele familien? Du finder Walt Disney World, Universal Studios og meget mere i Orlando.

Læs mere
Orlando, FL Fort Myers, FL Fort Lauderdale, FL

Rejser til Fort Myers

Fort Meyers, som ligger ved floden Caloosahatchee, blev grundlagt i 1886 og er Lee Countys historiske og retslige hovedby. Byen er desuden udgangspunkt for Floridas sydvestlige region, som er et af statens vigtigste turistområder.
Læs mere
Fort Myers, FL Fort Lauderdale, FL

Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale er det amerikanske svar på Venedig, hvor den ene villa efter den anden pryder de charmerende kanaler. Ved strandpromenaden og på Las Olas Boulevard bidrager restauranter, caféer og hoteller til byens hyggelige stemning, og ved den lange hvide sandstrand kan hele familien boltre sig i det varme Atlanterhav. 
Læs mere

Overnatningsmuligheder

Orlando - 5 nætter

DoubleTree by Hilton Orlando
Se kort

DoubleTree by Hilton Orlando

Beliggenhed: USA, Orlando

Beliggende ved Sea World. Stort hotel med masser af faciliteter for både voksne og børn. Hotellet har busservice til Disney parkerne, Universal, Sea World og Aquatica. Der er to restuaranter, pool bar, cocktail lounge, room service, congierge, vaskefaciliteter. Desuden er der 3 swimmingpools, jacuzzi, minigolf, fitnesscenter og spa. 

De 1102 værelserne har aircondition, telefon, gratis WiFi, TV, hårtørrer, stryge faciliteter, kaffemaskine og værdiboks.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Fort Myers - 5 nætter

The Outrigger Beach Resort
Se kort

The Outrigger Beach Resort

Beliggenhed: USA, Fort Myers

Fint turistklassehotel beliggende ved dejlig hvid sandstrand. Hotellet har en afslappet og uformel atmosfære og er handicap- og børnevenligt. De 144 værelser har tekøkken, spiseplads, bad/toilet og altan, aircondition, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, telefon, satellit-tv og værdiboks. Hotellets faciliteter inkluderer restaurant, cafe, bar, swimmingpool, spilleværelse, børneklub, cykeludlejning, gavebutik, roomservice, strand og mødefaciliteter.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Fort Lauderdale - 3 nætter

Best Western Plus Oceanside Inn
Se kort

Best Western Plus Oceanside Inn

Beliggenhed: USA, Fort Lauderdale

Enkelt hotel beliggende med gåafstand til stranden og kort afstand til centrum. På hotellet er der snack bar, pool med bar, vaskefacilitete og parkering mod betaling. Amerikansk morgenmad inkluderet.

De 101 værelser har aircondition, telefon, internet, TV, hårtørrer, strygefacilitet, værdiboks, kaffemaskine, mikroovn og minikøleskab.

Officiel hotelkategori: TBA

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1 - 6
Orlando
Dag 7 - 11
Fort Meyers
Dag 12 - 14
Fort Lauderdale

Dag 1 - 6

Orlando

Jeres rejse starter med fem actionfyldte dage i Orlando – verdens største og bedste legeplads! Forlystelsesparadiset byder på uovertrufne oplevelser for hele familien, og det hele starter i parkerne Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Wet ’n Wild og Discovery Cove. 

Det er muligt at købe indgangsbilletter til de forskellige parker hjemmefra - ring ind, og lad os finde det bedste til jer.

Læs mere

Dag 7 - 11

Fort Meyers

Herefter går turen til Fort Myers, som byder jer velkommen med et helt andet og meget mere afslappet tempo. Her handler det om at nyde de helt eminente kridhvide og brede sandstrande, som er meget børnevenlige. Solnedgangen over den Mexicanske Golf er et syn som kan tage pusten fra de fleste, og med lidt held byder den på delfiner i horisonten. Har I lyst til at bruge lidt tid på at samle konkylier – lokalt kaldes dette ”shelling” - anbefaler vi at I kører ud til Sanibal Island. 
Læs mere

Dag 12 - 14

Fort Lauderdale

Efter fem afslappende stranddage venter Fort Lauderdale, som er kendt for sine fantastiske strande, smukke kanaler, gode restauranter eller gå amok i Floridas største outlet shopping mall, Sawgrass Mills. Everglades, Airboat Rides og den amerikanske krokodille venter en lille times kørsel fra Fort Lauderdale. 

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Marianne, Karina, Martin, Inger

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.