Udflugter i Orlando

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Orlando

Nedenfor kan du se vores mest populære udflugtsmål i Orlando. Kontakt os for yderligere information om priser og hjælp til planlægning af din rejse!
Læs mere
Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Disney World | Orlando

Besøg Mickey Mouse & Co. i Disney World, et af verdens mest besøgte forlystelsesområder

Et besøg i Disneys verden er fantastisk for både børn og voksne, og parkerne er oplagte at besøge, når man er i Florida. Orlando huser ikke mindre en 4 Disney temaparker og hele 2 vandland. Disney Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom og Magic Kingdom er generelt mere for de mindre børn, mens Epcot og Hollywood Studios henvender sig til de ældre børn

Billetter: Med en Magic Your Way-billet til Walt Disney World® Resort kan de legandariske parker besøges. Der er utallige billettyper, og afhængig af hvilke parker I ønsker at besøge og hvor lang tid i vil være der, kan Profil Rejser være jer behjælpelig med at finde det der passer til jer.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.450
Barn fra kr. 1.401

Kennedy Space Center | Orlando

NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier

Her har såvel alle bemandede rumopsendelser som hundredvis af ubemandede videnskabelige opsendelser fundet sted. I Kennedy Space Center Visitor Complex får du en enestående mulighed for, på nærmeste hold, at se, hvor rumopsendelserne og mange landinger har fundet sted. Rør ved en rigtig månesten, prøv de interaktive simulatorer, stå under verdens største raket, se shows og få muligheden for at møde en tidligere NASA astronaut.

 

Varighed: Individuelt
Afgang: Åbent dagligt fra 09:00-17:00

Voksen fra kr. 440
Barn fra kr. 358

Universal Orlando | Orlando

Er du klar til et adrenalin sus? Glæd dig til de vilde forlystelser i Universal Studios Florida

I Universal Studios Florida er fokus filmrelaterede forlystelser, og parken er designet som tre amerikanske storbyer, San Francisco, New York og Hollywood, der er anlagt om en kunstig sø. Her finder du blandt andet 4D forlystelser, store rutsjebaner og endda en kombi – alle med temaer fra film såsom Shrek, The Mummy og Terminator.

I Universal's Island of Adventure finder du ACTION, med rutsjebaner snor sig i vejret, hvor end man kigger hen. Parken består en række tematiske “øer”; Marvel Superhero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Toon Lagoon og Seuss Landing. slands of Adventure er også hjemsted for det populære “Wizarding World of Harry Potter”. Denne del af parken åbnede i sommeren 2011 og har været en kæmpe succes siden som den mest populære attraktion (ofte medfølgende gigantisk kø – så kom tidligt). Prøv en tur gennem Hogwartz til blandt andet en quidditch-kamp, se de “sneklædte” bygninger året rundt (selv i 30 graders varme), køb en masse lækkert Harry Potter merchandise som for eksempel din egen tryllestav eller smag en pumpkin juice.

Indgangsbilletter til Universal Orlando kan købes til hhv 1 og 2 dage, og billetten giver adgang til både Universal Studios Florida og Universal’s Island of Adventure tema park.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 1.246
Barn fra kr. 1.198