Udflugter i Orlando

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Orlando

Nedenfor kan du se vores mest populære udflugtsmål i Orlando. Kontakt os for yderligere information om priser og hjælp til planlægning af din rejse!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Disney World | Orlando

Walt Disney World er et af de mest besøgte forlystelsesområder i verden. Med årene har Walt Disney World udviklet sig til meget mere end Mickey Mouse & Co.
Tag på safari i Disney's Animal Kingdom Theme Park, rejs ud i fremtiden i Epcot, oplev filmens forunderlige verden i Disney's MGM Studios, dans natten væk i Downtown Disney Pleasure Island eller køl af i en af vandparkerne. Der er masser af underholdning for hele familien, og I kan allerede købe billetterne hjemmefra med 3 - 8 dages varighed!

Billetter

"Magic Your Way" med "Park Hopper and Water Fun Park & More" giver ubegrænset adgang til de 4 hovedparker Magic Kingdom Theme Park, Epcot, Disney's Animal Kingdom Theme Park og Disney-MGM Studios i det valgte antal dage med mulighed for at besøge flere parker samme dag. Herudover yderligere besøg i Disney's Water Parks, Downtown Disney Pleasure Island, Disney-Quest Indoor Inter-active Theme Park og Disney's Wide World of Sports Complex. Visse arrangementer i Disney's Wide World of Sports Complex kræver separate adgangsbilletter og er ikke inkluderet i prisen. Bemærk venligst at billetterne kun sælges ved samtidigt køb af hotel gennem Profil Rejser.

Varighed:
Afgang:

Kennedy Space Center | Orlando

NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier.

Her har såvel alle bemandede rumopsendelser som hundredvis af ubemandede videnskabelige opsendelser fundet sted. I Kennedy Space Center Visitor Complex får du en enestående mulighed for, på nærmeste hold, at se, hvor rumopsendelserne og mange landinger har fundet sted. Prøv de interaktive simulatorer, se shows og få muligheden for at møde en af personerne fra astronautkorpset. KSC, som det ofte forkortes til, huser flere museer, to IMAX-teatre og tilbyder en række forskellige busture, hvor man får chancen for at kigge ind i områder, der ellers er lukket for offentligheden. Se mere her: www.ksc.nasa.gov. 

Varighed:
Afgang: