Udflugter i Orlando

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Udflugter i Orlando

Nedenfor kan du se vores mest populære udflugtsmål i Orlando. Kontakt os for yderligere information om priser og hjælp til planlægning af din rejse!
Læs mere

Udflugter

Brug knapperne for at hoppe ned til et specifikt rejsemål

Disney World | Orlando

Disney World er et af de mest besøgte forlystelsesområder i verden, og med årene har parkerne udviklet sig til meget mere end Mickey Mouse & Co.

Et besøg i Disneys verden er fantastisk for både børn og voksne, og parkerne er oplagte at besøge, når man er i Florida. Orlando huser ikke mindre en 4 Disney temaparker og hele 2 vandland. Disney Magic Kingdom, Disney Animal Kingdom og Magic Kingdom er generelt mere for de mindre børn, mens Epcot og Hollywood Studios henvender sig til de ældre børn

Billetter

Med en Magic Your Way-billet til Walt Disney World® Resort kan de legandariske parker besøges. Der er utallige billettyper, og afhængig af hvilke parker I ønsker at besøge og hvor lang tid i vil være der, kan Profil Rejser være jer behjælpelig med at finde det der passe til jer.
Bemærk venligst at billetterne kun sælges ved samtidigt køb af hotel gennem Profil Rejser.

Varighed:
Afgang:

Kennedy Space Center | Orlando

NASA's John F. Kennedy Space Center har været omdrejningspunkt for USA's rumprogram gennem mere end fire årtier.

Her har såvel alle bemandede rumopsendelser som hundredvis af ubemandede videnskabelige opsendelser fundet sted. I Kennedy Space Center Visitor Complex får du en enestående mulighed for, på nærmeste hold, at se, hvor rumopsendelserne og mange landinger har fundet sted. Prøv de interaktive simulatorer, se shows og få muligheden for at møde en af personerne fra astronautkorpset.


Varighed: 11,5 time
Afgang: 7:30

Voksen fra kr. 793
Barn fra kr. 724

Discovery Cove - svøm med delfiner | Orlando

Oplev en dag i det store vandland, hvor der er mulighed for en fantastisk oplevelse – nemlig at svømme med delfiner! 

Under kyndig vejledning af dyrepasserne får man 30 minutters undervisning i dyrenes adfærd og kommunikation. Og resten af dagen kan nydes i den flotte vandpark, fyldt med dyreliv og pools.

Børn skal mindst 6 år gammel, og børn mellem 6-12 år skal være ifølge med en voksen. Parken er ud over det store fokus på dyrelivet også et dejligt vandland. Så HUSK badetøj!

Indgangsbilletten inkluderer: 30 minutters svømning med delfiner, morgenmad, frokost og snack i løbet af dagen samt ikke-alkoholiske drikkevarer, snorkle udstyr, våddragt, håndklæder, parkering og billet til både SeaWorld Orlando og Aquatica (gældende i 14 dage).

Det er muligt at købe billetter uden svømning med delfiner.


Varighed:
Afgang:

Universal Orlando | Orlando

Universal Orlando er målrettet større børn og teenagere, og her er de vilde forlystelser fyldt med adrenalin.

I Universal Studios Florida er fokus filmrelaterede forlystelser, og parken er designet som tre amerikanske storbyer, San Francisco, New York og Hollywood, der er anlagt om en kunstig sø. Her finder du blandt andet 4D forlystelser, store rutsjebaner og endda en kombi – alle med temaer fra film såsom Shrek, The Mummy og Terminator.

I Universal's Island of Adventure finder du ACTION, med rutsjebaner snor sig i vejret, hvor end man kigger hen. Parken består en række tematiske “øer”; Marvel Superhero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Toon Lagoon og Seuss Landing. slands of Adventure er også hjemsted for det populære “Wizarding World of Harry Potter”. Denne del af parken åbnede i sommeren 2011 og har været en kæmpe succes siden som den mest populære attraktion (ofte medfølgende gigantisk kø – så kom tidligt). Prøv en tur gennem Hogwartz til blandt andet en quidditch-kamp, se de “sneklædte” bygninger året rundt (selv i 30 graders varme), køb en masse lækkert Harry Potter merchandise som for eksempel din egen tryllestav eller smag en pumpkin juice.

Indgangsbilletter til Universal Orlando kan købes til hhv 1 og 2 dage, og billetten giver adgang til både Universal Studios Florida og Universal’s Island of Adventure tema park.


Varighed:
Afgang:

SeaWorld Orlando | Orlando

Nyd en dag med fantastiske rutchebaner og havets dyr

I SeaWorld Orlando er der mulighed for at komme tæt på havets verden, se de store og berømte shows med spækhuggere og delfiner, og tag en tur med en af de mange fantastiske rutchebane.

Varighed:
Afgang:

Voksen fra kr. 689
Barn fra kr. 689